- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Amin inşallah...Amin cnim seninkinide Allah bagislasin
Nezaman birakmayi dusunuyosun?
Ben ramzana kadar terketsin istiyorum
Benimde 15 aylıkCanım bebeğim 15 aylık baya randımanlı emmeye devam ediyor pek memeden kesilecek gibi değilben de memnunum bu durumdan onun sayesinde çok hızlı zayıfladım her emzirmede en az 100 kalori gidiyor ne yesem ona gidiyor ben de depolardan zayifliyorum ilk hedefime çok az kaldı
Vücut bazen ödem tutuyor sonra birden sönüyor. Cumaya kadar bir kiloyu bulur eksin vitaminden değildir canikom.Yok moral bozmuyorum da bu halimle spora diyete devam ediyorum sonuç 100 gr
Sağol canım ayaktayım çok şükür, kendime iyi bakmaya çalışıyorum
Aynen benimde düne göre artı. Vitaminlerden mi acaba
Inşallah canım emzirirken daha kolay veriliyorAmin inşallah...
2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum
Bebelerin memeden kopması zor oluyor Allah kolaylık sağlasın sana
Benimde 15 aylık
bebis emerek hem sağlıklı oluyor hemde Sen zayıflamışsın Maşallahdarisi benim başıma
Temaslı olarak bildireyim mi seni bir hafta dinlenirsin evdeYaaa seni öperim
Evet ben de de olmuştu önceki haftalarda sabit kaldı kaldı sonra birden 1 kilodan fazla eksik gelmiştimVücut bazen ödem tutuyor sonra birden sönüyor. Cumaya kadar bir kiloyu bulur eksin vitaminden değildir canikom.
17 Kasım da doğdu benimki aynı aydalar bebislerInşallah canım emzirirken daha kolay veriliyor
Kasım ayında mi doğdu bebegin aralık mi benimki kasım dogumlu
Canim bu süre içerisinde kaç kilo verdinInşallah canım emzirirken daha kolay veriliyor
Kasım ayında mi doğdu bebegin aralık mi benimki kasım dogumlu
2 hafta çok oluyordu ya böyle iyi olmuş ilk başlar 1 ay duruyorlardı karantinada aman Allahım cezaevine girmiş gibiEvet canım 19' undan sonra özgürüm.
Sıfır kaçamakla iki hafta sabit bile gelinir tatlım.Daha çok eksi olmam lazımdı dün 64,8’di. Ama iki gündür su içemiyorum, o etkiledi. Sıfır kaçamakla olcak işmi yoksa
Cok korkacak bise degil aslindaAllah kolaylık versin canımhastaneye neden kosturdunuz unutmuşum sağlıkla ver kilolarını.
66 ile başladım hatta 67 leri gördüm ama ac ve sabah tuvaletten sonra tartılınca 66 gelmiştim canımCanim bu süre içerisinde kaç kilo verdin
Böcüğüm bir hafta karantinadan sonra kovidin etkileri devam ediyormuş vücutta halsizlik oluyormuş .. eve kapanmak iyi değil ama dışarıdaki tehlikelere açık bir şekilde çıkacağız.2 hafta çok oluyordu ya böyle iyi olmuş ilk başlar 1 ay duruyorlardı karantinada aman Allahım cezaevine girmiş gibi
Ben buyugu 22 aya kadar emzirdim kendisi biraktiAmin inşallah...
2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum
Bebelerin memeden
Dikkat et kendine canım ya yorumlamaya çalış evde sıkma meyvesuyu iç bağışıklığını yükseltecek şeyler al çinko vsBöcüğüm bir hafta karantinadan sonra kovidin etkileri devam ediyormuş vücutta halsizlik oluyormuş .. eve kapanmak iyi değil ama dışarıdaki tehlikelere açık bir şekilde çıkacağız.
Çok şükür canım.Yolunda canım giriyorum siteye aman yazamadan birşeyler çıkıyor bu ara
Cok gecmis olsunCok korkacak bise degil aslinda
Kucuk kizin gozune bise girmis yapismis cumartesi bi hastaneye gittik pazar ayri bi hastaneye gittik cikaramadilar
Acilde cikaramadilar, goz doktoruna gitmek gerek. Sabahtir 100bin yeri aradim goz doktorlarinda yer bulmak ne mümkün
Universite hastanesine gidiyoz simdi orda acilde goz doktoru varmis.
Cimbiz gibi biseyle cikarmak gerek mis
Cok sukur agri vermiyo kizariklik sisme yok ama yinede cikarmak gerek
Maşallah canim inşallah hedefine ulaşman dileğiyle66 ile başladım hatta 67 leri gördüm ama ac ve sabah tuvaletten sonra tartılınca 66 gelmiştim canım5 hafta da verdim birazdan büyük kaptan kilomu açıklayacak nihai hedefim 57 kilo olmaktı baktim güzel gidiyorum ben de 55 hedefi koydum kendime burda arkadaşlarla birlikte kilo vermek çok güzel ve kolay oluyor
Tabiki en iyisini sen bilirsin emzirme süresini iyi tutmussun Maşallah. İnşallah zorlanmadan biraktirirsin ama taktığın güzelBen buyugu 22 aya kadar emzirdim kendisi birakti
Buda ramazanda 21 falan olmus olacak belki gunde 1 emziririm ama birakma niyetindiyim
Suan 10 saatte bi veriyorum
Her hafta saatimi yukseltiyorum
Oyle oyle alisti yoksa coook duskundu 24 saat memede yasamak istiyodu
Sağol canımçok geçmiş olsun canım.
Rahatım yerinde bitanem. Sırayla bakım çalışmaları devam ediyor. Can sıkıntısı muziplik bile yapıyorum. Az önce eşimden kahve istedim işim var şimdi sonra yaparım diyor gelir seni öperim dedim adam soluğu mutfakta aldı .Dikkat et kendine canım ya yorumlamaya çalış evde sıkma meyvesuyu iç bağışıklığını yükseltecek şeyler al çinko vs
Zeynoşum geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Çabuk iyileş sen de .Cok teşekkür ederim.bugun gidip kan vericem kendimi hem ruhen hem bedenen iyi hissetmiyorum
Prenses
Çok geçmiş olsunCok korkacak bise degil aslinda
Kucuk kizin gozune bise girmis yapismis cumartesi bi hastaneye gittik pazar ayri bi hastaneye gittik cikaramadilar
Acilde cikaramadilar, goz doktoruna gitmek gerek. Sabahtir 100bin yeri aradim goz doktorlarinda yer bulmak ne mümkün
Universite hastanesine gidiyoz simdi orda acilde goz doktoru varmis.
Cimbiz gibi biseyle cikarmak gerek mis
Cok sukur agri vermiyo kizariklik sisme yok ama yinede cikarmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?