O kadar düşme hedefim yok 64 65 yetecek bana. Teşekkür ederimYine düşersin canım maşallah çok şeyler başarmışsın bizim verdiğimiz kilolar seninkinin yanında cerez kalir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar düşme hedefim yok 64 65 yetecek bana. Teşekkür ederimYine düşersin canım maşallah çok şeyler başarmışsın bizim verdiğimiz kilolar seninkinin yanında cerez kalir
Yani bozdum deyip birakmicam. Devam edicem inşallah...Ben de geçen sene ameliyat sabahı görmüştüm bir daha kısmet olmadıilk gün sekersize alisamamak normal. Zorlama kendini
İyiyim canım.
Sidelya test verdi ama sonucu bilmiyorum ablaBir arkadaş daha test olmuştu bugün? Sonuç ne oldu? Hatırlayan var mı kusura bakmayın hatirlayamadim![]()
Maşallah çok sevindim. Dikkat et yorma kendini. Ben iyiyim, biraz enerjim az ama sporumu tamamlıyorum yine de. Koşturuyorum bildiğin gibiİyiyim canım.
Sağlıklı günlerimize dönmek için gün sayıyorum.![]()
Bak şimdi hatırladım. İnşallah güzel haberlerle gelir.Sidelya test verdi ama sonucu bilmiyorum abla
Afiyet olsun canımBende ödevlerimi yaptim.
10 dk Kol egzersizi yapıldı
20 dk egzersiz Adim sayım12695 .
Kahvaltı 9.00
Limonlu su
10.00
Maydanoz
Marul
Peynir
1ince dilim ekmek
4 adet siyah 2 yeşil zeytin
Yeşil çay
11.00
Kahveli kakolu süt
Öğlen 12.30
patates yemeği 3 yemek kaşığı
Ara 15:00
:elma, çubuk kraker
Akşam
Suluköfte patates yemeği 2 yemek kaşığı
50 gr döner dünden kalan
2 yemek kaşığı zeytin yağlı kereviz
İyi akşamlar ablacımİyi akşamlar hanımlar![]()
Ekmek yasak mı canımZipzip- aslında aksam yemegimde ekmek olsaydi belkide karnabahara saldirmayacaktim. Koca tabak salata iyi doyurdu sandim baska bisey eklemedim
Farkındayım abla kedi nasil oldu eve aldınız mı yoksa dışarda mi
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Maydanozlu ve dereotlu omlet
Şekersiz çay
Öğle
Bir kepçe mercimek çorbası
5-6 kaşık sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
Akşam
Köfte
Salata
Su 2 litre spor 6372 adım
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 3007049
Bu gün oğlanla oynarkende zıp zıp zıpladım saatin uygulamasını hep açtım.halı fırçası ile halıyı süpürdüm .o da yordu iyi kol çalışılıyorBende ödevlerimi yaptim.
10 dk Kol egzersizi yapıldı
20 dk egzersiz Adim sayım12695 .
Kahvaltı 9.00
Limonlu su
10.00
Maydanoz
Marul
Peynir
1ince dilim ekmek
4 adet siyah 2 yeşil zeytin
Yeşil çay
11.00
Kahveli kakolu süt
Öğlen 12.30
patates yemeği 3 yemek kaşığı
Ara 15:00
:elma, çubuk kraker
Akşam
Suluköfte patates yemeği 2 yemek kaşığı
50 gr döner dünden kalan
2 yemek kaşığı zeytin yağlı kereviz
Durduk yere yoruluyorum tatlım ya...Maşallah çok sevindim. Dikkat et yorma kendini. Ben iyiyim, biraz enerjim az ama sporumu tamamlıyorum yine de. Koşturuyorum bildiğin gibi![]()
Gözünüz aydın canım çok sevindimTeşekkür ederim Allah razı olsun
Çıktı canım negatif![]()
Canım bence uzaklaşma
Kac kilo art gelirsen gel önemli değil
7 li rakamlara çok yakınsın uzaklaşirsan toparlaman zor olur
Menülerini artir Ama sağlıklı şeyler yersen çok kilo almazsın
@zipzip-ın dediği gibiCanım bence uzaklaşma
"Kac kilo art gelirsen gel önemli değil
7 li rakamlara çok yakınsın uzaklaşirsan toparlaman zor olur
Menülerini artir Ama sağlıklı şeyler yersen çok kilo almazsın"
Yediklerden kısınca vücut kıtlık var diye depoluyor. Azar azar bünyeye enerji yollayacaksın. Sofradan da tam doymadan kalkacaksın Peygamberimiz gibi. Orta karar yiyeceksin. Tıka basa değil
canım bunları biliyorum da yeme atağı geldi mi bunları düşünemiyor insan.Birde birşey yerken kendimize sormamız lazım ben gerçekten açmıyım. Önce bir bardak su içip acukınca vücut ne tepki verdiğini düşünecek mişiz. Açlıktan zil çalmasını beklemeden yemek yemeliyiz. Bir de gurme gibi her lokmadan zevk alarak çom yavaş yiyerek.
Bir kitapta okumuştum oda bu şekilde zayıflatıyordu. Gurme gibi yavaş ye kendine sor gerçekten açmıyım yoksa sıkıntından mi yiyorum.
Degil aslinda. Akşam 1 dilim yiyebilirdimAfiyet olsun canım
İyi akşamlar ablacım
Ekmek yasak mı canım
Gecmis olsunTeşekkür ederim Allah razı olsun
Çıktı canım negatif![]()