Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımİyi geceler kızlar![]()
Ben de fark ettim
Alisinca o açlığı da çok seviyorumda. İlk başlarda sarsiyor işte illaBende öyleyim iki gündür inanılmaz acıkıyorum alışkanlıklar yüzündenNeyse hemen alışırız
Valla bugün ne yaptın Şebnem dedimYaa evet Mia faktörü var abla kedi az daha büyüsün alisirlar belki
Bebek gibi bakıyorsun yaa hayatıni kurtardın
İyileşiyoruz demek ki yaramazliga başlamış
Afiyet olsun canım![]()
Ben de fark ettimAllah kolaylık versin. Minik iştahina kavuşsun onunla tanışmak isteriz
![]()
Perşembeye kadar bekleyip hap içicem olmazsa. Diğer şeyler bende yaramıyor ne yazık ki canımBitki çayı içtin mi? Oluyor malesef arada uzun sürmezse sıkıntı olmaz. Bağırsak hareketlendirici karın masajı görmüştüm dene istersen.
İyi geceler zıpzıpımİyi geceler kızlar![]()
Kesinlikle hafiflik rahatlık oh miss gitsin kilolarAlisinca o açlığı da çok seviyorumda. İlk başlarda sarsiyor işte illa
İnsallah düzelirPerşembeye kadar bekleyip hap içicem olmazsa. Diğer şeyler bende yaramıyor ne yazık ki canım
İyi geceler zıpzıpım
İnşallah canımcımKesinlikle hafiflik rahatlık oh miss gitsin kilolar
İnsallah düzelir![]()
Bizim sayfa burasi, orasi spor günlüğüMenümü yazıyorum
Sahur
1 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir 7 siyah zeytin
1 sade Türk kahvesi
İftar
1kase yayla çorbası
1 kepçe kuru fasulye yemeği 2 yk Bulgur pilavı
Bol salata
İftar sonrası arkadaşlara gittim çarşaf böreği yapmış pırasalı bir ince dilim yedim bol çay içtim
Su 3lt
Adım sayısı tamamdır
Zipzip-
Cordelia @ugurbocuuu
Evet cnm bitti cok sukursandriyon operasyon bitti mi?
Sagol canim tesekkur ederim
Massalah çok şükür canım benim nazar ayeti aç sürekli sesli okusun bebeğin yanında geçmiş olsunEvet cnm bitti cok sukur
Durumu iyi
Yarin sabah doktor kontrol edicek
Cok sukur
Dualariniz icin Allah sizden razi olsun
Rabbim kimsenin evladina dert vermesin
Sagol canim tesekkur ederim![]()
Durumun iyi olmasına çok çok sevindim. Doktorun söylediklerini bize de yaz. Rabbim şifa versin, çocuklara hastalık sıkıntı uğramasınEvet cnm bitti cok sukur
Durumu iyi
Cok sukur
Sıkılaşma zamanı geldi diyon yaniHatta diyorum ki acaba birkaç kilo daha verince aletli pilatese mi yazılsam![]()
Cok şükür. Hemen iyileşir inşallah.Evet cnm bitti cok sukur
Durumu iyi
Cok sukur
iyi akşamlar zeynepimmm.Şimdi girebildim canım.sana o zaman iyi akşamlar prenses diyim![]()