Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Farkındayım abla kedi nasil oldu eve aldınız mı yoksa dışarda mi
Canım şöyle, tam içeri alamıyorum Mia onu parçalar. Pimapenli bir yerim var geniş, oraya yer yaptım. Kutusuna polarlar koydum , altına sıcak su torbası ısıtıyorum sürekli. Bugün yıkadım, iç dış parazit yaptım. Hiç bişey yemiyo. Bugün ilk defa çiş yaptı. Keyfi yerinde ama, dışarı bile kaçtı. Kapının önünde benim kankaları besliyodum 😂bi baktım aralarında bu🤦‍♀️
Durduk yere yoruluyorum tatlım ya...:KK51:
Sen iyi ol bari herkesin ihtiyacı var sana.
Halsizlikten canım, kemik ağrısı da çok halsiz bırakır.
Evet, 4 çocuk 1 koca oldu😂

15 Şubat 2022

sabah 09.20
peynirli biberli omlet
3 zeytin, 1 ceviz
1 tk bal
2 çeri domates
1/4 simit

öğlen 12.30
1 kepçe çorba
2,5 köfte
1 servis kaşığı makarna
ayran
1 kuru incir

ara 16.00
10 çiğ kuruyemiş

akşam 19.40
1 kase sulu köfte
4 yk kıymalı soğanlı ıspanak kavurma
turşu- 1 yk börülce salatası
1 dilim ekmek kadar pide

ara
1 portakal
1 avuç çekirdek
1 eti kuru meyveli yulaflı bar

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia ugurbocuuu ugurbocuuu

AC9C821C-8740-4346-9F0A-1215BAEBBC3F.webp

15 Şubat 2022

sabah 09.20
peynirli biberli omlet
3 zeytin, 1 ceviz
1 tk bal
2 çeri domates
1/4 simit

öğlen 12.30
1 kepçe çorba
2,5 köfte
1 servis kaşığı makarna
ayran
1 kuru incir

ara 16.00
10 çiğ kuruyemiş

akşam 19.40
1 kase sulu köfte
1 dilim ekmek kadar pide

ara
1 portakal
1 avuç çekirdek

Eki Görüntüle 3007070
Afiyet olsun canım ❤️

Geçmiş olsun canim umarım önemli bisey yoktur
Sağol canım bizde birşey yok çok şükür sınıfta iki kişi covid çıktı
İki kiside çıkınca değil artık diye biliyordum büyük oglumun sınıfı da uzaktan egitime geçti.5 kisi covit😞
Öğretmen iki kişi çıkınca dedi ama ilk tekti çünkü 2. Pozitif gelince uzaktan eğitime gecti
İnşallah sizde cikmaz hamilesin birde ya
İnşallah canım şimdilik sıkıntı yok gibi ama
Bizimki de kapatıldı. Oğlum benimle okula geliyor sınıfıma girip matematik anlatıyor çocuklara 🤦 Allah kolaylık versin canım
Hadi ya Allah yardımcımız olsun
Aaa hayirdir insallah canim
Sınıfta 2 kişi kovid çıktı kaptanım

Benimde 8024 simdi bu ara cok adim atamıyorum
Ben de ya, zar zor tamamlıyorum adımı
Yani bozdum deyip birakmicam. Devam edicem inşallah...
Aynen canım harikasın. Hepimiz aynı dertten buradayız zaten. Kaçamak da olacak isteksizlik de ama düzelecek

canım bunları biliyorum da yeme atağı geldi mi bunları düşünemiyor insan.

gündüz düşündüm. kafamda bir şeyler oluşturmaya çalıştım. ben de 7 lere bu kadar yakınken geri dönmek istemiyorum ama şu an biraz bunaldım. 2 aydır 80 e inememek de moralimi bozdu. takıldım... bir de sanırım yine dolunay zamanı :olamaz: dolunay zamanı sıkıntılı oluyorum ben :KK43: onun da etkisi var. gün içi yeme düzenim için birşeyler yapacağım. çok artı gelmeden azcık normal yiyeyim.
Ben çok iradesizimdir. Bir başlarım 3 gün süper giderim sonra salarım sonra tekrar başlarım iki ileri bir geri.. seni çok iyi anlıyorum kendini durduramadığın zamanlar olur. Yedikçe daha da moral bozulur daha da yersin kısır döngü. Çok yaşadım iyi biliyorum. Yarın yeni bir gün de ve ilk günmüş gibi başla ama kendini sıkma yıpratma

Canım şöyle, tam içeri alamıyorum Mia onu parçalar. Pimapenli bir yerim var geniş, oraya yer yaptım. Kutusuna polarlar koydum , altına sıcak su torbası ısıtıyorum sürekli. Bugün yıkadım, iç dış parazit yaptım. Hiç bişey yemiyo. Bugün ilk defa çiş yaptı. Keyfi yerinde ama, dışarı bile kaçtı. Kapının önünde benim kankaları besliyodum 😂bi baktım aralarında bu🤦‍♀️

Halsizlikten canım, kemik ağrısı da çok halsiz bırakır.
Evet, 4 çocuk 1 koca oldu😂
Yaa evet Mia faktörü var abla kedi az daha büyüsün alisirlar belki

Bebek gibi bakıyorsun yaa hayatıni kurtardın

İyileşiyoruz demek ki yaramazliga başlamış 😊
15 Şubat 2022

sabah 09.20
peynirli biberli omlet
3 zeytin, 1 ceviz
1 tk bal
2 çeri domates
1/4 simit

öğlen 12.30
1 kepçe çorba
2,5 köfte
1 servis kaşığı makarna
ayran
1 kuru incir

ara 16.00
10 çiğ kuruyemiş

akşam 19.40
1 kase sulu köfte
1 dilim ekmek kadar pide

ara
1 portakal
1 avuç çekirdek

Eki Görüntüle 3007070
Afiyet olsun canım ❤️

Kahvaltı tarzı beslendigin içinde olabilir canım ıspanak aldım demişti n onu yapabilirsin yarina
Kuşum dediğin gibi büyük ihtimalle. Bir de az yediğim için vücut atacak bir şey bulamıyor herhalde. Ama canım ev yemeği istemiyor ya hep kahvaltı yapmak istiyorum. Yarın da böyle yiyip Perşembe yapayım ıspanağı 😘

Ben de ya, zar zor tamamlıyorum adımı

Aynen canım harikasın. Hepimiz aynı dertten buradayız zaten. Kaçamak da olacak isteksizlik de ama düzelecek

Ben çok iradesizimdir. Bir başlarım 3 gün süper giderim sonra salarım sonra tekrar başlarım iki ileri bir geri.. seni çok iyi anlıyorum kendini durduramadığın zamanlar olur. Yedikçe daha da moral bozulur daha da yersin kısır döngü. Çok yaşadım iyi biliyorum. Yarın yeni bir gün de ve ilk günmüş gibi başla ama kendini sıkma yıpratma
işyerinde yemek olayını değiştireceğim. bir planım var. az daha düşüneyim.

Hmmmm.. tam buğday lavaş yedim sabah, arada yulaf bar yedim, akşam wasa yedim. Bunlarda lif kaynağı yazıyor ama yeterli mi bilmiyorum. Menemeni zeytinyağı ile yaptım iki zeytin yedim.
Bitki çayı içtin mi? Oluyor malesef arada uzun sürmezse sıkıntı olmaz. Bağırsak hareketlendirici karın masajı görmüştüm dene istersen.

Back
X