Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydin canim ❤

Artin cok degilmis haftaya daha guzel olur
Gecmis olsun bu arada

ben yeşilden devam eyliyeyim ya da orticiğimizin olduğu şeyden
bu hafta rahatsızdım orticim sandriyon ile ilgilenemedim .
kendisine özürlerimi sunuyorum eğer kabul ederse bu hafta da onunla orti olup bu kez layıkıyla ilgilenmeye çalışayım.

Ben de diyorum niye hafif atlattım diye Dualar çok iyi geliyor insana. Çok teşekkür ederim bitanem. Ayni evde eşimde çıkmadı test olmadı gerçi ama adam sağlıklı olsa bir yerden belli ederdi.

3 saat sonra mamalarımı hazırlamaya başlayacağım inşallah
Yinede cok yeme canim dikkat et
Ben diyetten sonra cok yersem midem cok kotu oluyor
sandriyon da yogundu bu hafta canim
Yesile ekledim

Allah razı olsun gidebilirsem göstericem anlar inşallah

Amin canım inşallah.
ne yaptın kuzum baktırdın mı kulağına?
benim de nefes darlığım vardı. dr. arkadaşlar olasına rağmen göğüs hastalıklarına görünemedim çok yoğunlar. ben de gittim aile hekimine dinledi 1-2 ilaç yazdı sağolsun dün gece uyudum çok şükür.
anlamaz olur mu kuzum, aslında aile hekimlikleri daha basit durumlar için hastanelere gidişi azaltmak için var. ama kimisi de başından savıyor o ayrı tabi. o durumda da ısrarcı olmak gerekirse aile hekimini değiştirmek gerek.

Tebrik ederim çok güzel
Teşekkür ederim
Eksin guzel canim tebrik ederim

Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Masterfite ekliyorum canim

Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Masterfit e ekliyorum canim adım atabilecek misin
Öyle çok adımlar atmıyorum herkes kaç bin yapıyor bilemiyorum. Sen bilirsin zipzipcim takım farketmez hangisi uygunsa giden eksiler olsun

Teşekkür ederim

Öyle çok adımlar atmıyorum herkes kaç bin yapıyor bilemiyorum. Sen bilirsin zipzipcim takım farketmez hangisi uygunsa giden eksiler olsun
Yarışmada en fazla 8.000 adim atiyoruz canim
Elinden Geleni yap yeterli olur
Ekledim masterfite gun icinde belli olur canim takimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…