Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Heee yok yok. Ona göre kadın dediğin en fazla 55 kilo olurmuş
vay vaaayyy
kendi nasıl şekerim merak ettim.
ufak tefek biri mi?
ben 65 in altına düşmeye başlayınca eşimde alarmlar çalmaya başlıyor
ooo yeter b.kunu çıkarma diyor belki de yanında minicik kalmamı istemiyordur

Yok ufak tefek sayılmaz. Fit baya. Ama napiyim yani metabolizmamız aynı değil ki

Canım bugün adım yok. Ben de 8 marta kadar 3.6 kilo vermek istiyorum beraber veririz inşallah
Off beraber verelim tamam
Verirsin bence canim 3 haftaya yakin var
O zaman masterfite ekeldim canim

Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba 5 gun adim atiyoruz canim
Insallah canim tamam aticam acayip motiveyim
Canım ben bu hafta 2.5 kilo verdim. Anneler kulübüne üyeyim burada o yüzden ismim turuncu kuşum
Inanamiyorum nasil yaptin ya kesinlikle kaptansin bu hafta. Ay gercekten nasil yaptin ya. 2.5kilo versem ben birakirim yine diyeti

Off beraber verelim tamam

Insallah canim tamam aticam acayip motiveyim

Inanamiyorum nasil yaptin ya kesinlikle kaptansin bu hafta. Ay gercekten nasil yaptin ya. 2.5kilo versem ben birakirim yine diyeti
Canım önceki hafta 3.5 kilo vermiştim ama aç geçiriyorum haftayı resmen.

Kuzum benim ne oldu?
Kötü bir şey yok canım sohbet etmek için söyledim
Ne güzel olurdu yaaaa pijama partisi yapardık
Yapardık tabi.gelsin kahveler çerezler
Çok teşekkür ederim canım.saglik ocağında zorla baktı doktor hanimcigim sol kulak zarını görememiş doktor baksın dedi.dedim randevu yok ki gidip gostereyim iki tane hapi zorumla yazdı demir ve b12 dün başladım yan etkilerini çekiyorum geçecek inşallah sana da çok büyük geçmiş olsun nefes darlığı psikolojik de oluyor.insallah senin de öyledir rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…