vay vaaayyyHeee yok yok. Ona göre kadın dediğin en fazla 55 kilo olurmuş
sağolasın canım benimGeçmiş olsun canım.
Yok ufak tefek sayılmaz. Fit baya. Ama napiyim yani metabolizmamız aynı değil kivay vaaayyy
kendi nasıl şekerim merak ettim.
ufak tefek biri mi?
ben 65 in altına düşmeye başlayınca eşimde alarmlar çalmaya başlıyor
ooo yeter b.kunu çıkarma diyorbelki de yanında minicik kalmamı istemiyordur
Off beraber verelim tamamCanım bugün adım yok. Ben de 8 marta kadar 3.6 kilo vermek istiyorum beraber veririz inşallah
Insallah canim tamam aticam acayip motiveyimVerirsin bence canim 3 haftaya yakin var
O zaman masterfite ekeldim canim
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba 5 gun adim atiyoruz canim
Inanamiyorum nasil yaptin ya kesinlikle kaptansin bu hafta. Ay gercekten nasil yaptin ya. 2.5kilo versem ben birakirim yine diyetiCanım ben bu hafta 2.5 kilo verdim. Anneler kulübüne üyeyim burada o yüzden ismim turuncu kuşum
Haklisin canim. Benim Turkiye tatilime de az kaldiHerkese Hayırlı Cumalar Dilerim.
Ramazan ayına az kaldı. Dolayısı ile sonrası bayram. İnşallah konsantre olup bu zamanı güzel değerlendirelim.
Canım önceki hafta 3.5 kilo vermiştim ama aç geçiriyorum haftayı resmen.Off beraber verelim tamam
Insallah canim tamam aticam acayip motiveyim
Inanamiyorum nasil yaptin ya kesinlikle kaptansin bu hafta. Ay gercekten nasil yaptin ya. 2.5kilo versem ben birakirim yine diyeti
Kötü bir şey yok canım sohbet etmek için söyledimKuzum benim ne oldu?
Yapardık tabi.gelsin kahveler çerezlerNe güzel olurdu yaaaapijama partisi yapardık
Çok teşekkür ederim canım.saglik ocağında zorla baktı doktor hanimcigim sol kulak zarını görememiş doktor baksın dedi.dedim randevu yok ki gidip gostereyim iki tane hapi zorumla yazdı demir ve b12 dün başladım yan etkilerini çekiyorumne yaptın kuzum baktırdın mı kulağına?
benim de nefes darlığım vardı. dr. arkadaşlar olasına rağmen göğüs hastalıklarına görünemedim çok yoğunlar. ben de gittim aile hekimine dinledi 1-2 ilaç yazdı sağolsun dün gece uyudum çok şükür.
anlamaz olur mu kuzum, aslında aile hekimlikleri daha basit durumlar için hastanelere gidişi azaltmak için var. ama kimisi de başından savıyor o ayrı tabi. o durumda da ısrarcı olmak gerekirse aile hekimini değiştirmek gerek.
Kac kiloaun suanda 55 de de bayiliiimmm şuraciktaCanım önceki hafta 3.5 kilo vermiştim ama aç geçiriyorum haftayı resmen.
Canım önceki hafta 3.5 kilo vermiştim ama aç geçiriyorum haftayı resmen.
anaa nasıl verdin kız 2,5 kiloCanım ben bu hafta 2.5 kilo verdim. Anneler kulübüne üyeyim burada o yüzden ismim turuncu kuşum
Ne güzel eksiler geliyor böyle
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Canım film izliyorlar. Arapça dublaj Türkçe altyazılı film izletiyorum :))) ondan rahatım
Yok bitanem 58.6 çıktım bu sabah. 8 Mart hedefim 55Kac kiloaun suanda 55 de de bayiliiimmm şuracikta
Hahahaha yok yahu gördükçe yazıyorum :)) neye cevap vermedim kekim? Gözümden mi kaçtı acaba
Boyin kac VKİ baya iyi gozukuyorYok bitanem 58.6 çıktım bu sabah. 8 Mart hedefim 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?