Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım önümüzdeki ay 36 yaşında olacağım :)
eh benim 44
met hızım da 1200 civarı olunca tabi aç da gezsem giden ancak 900 gr oluyor
şimdiden hayırlı yaşların olsun canım sağlıkla huzurla mutlulukla geçirdiğin güzel bir ömrün olsun inşallah

Benim güzel ablam rabbim safi ismiyle şifa versin çok dikkat et kendine insanlah çabuk atlatırsın. Bol çiçekler gönderiyorum sana

.
Lavinyacim kaçirdigim mis kokulu bir mesajini buldum. Çok teşekkür ederim geç oldu ama çok güzel oldu ellerine sağlık canım Senin de bol eksili sağlıklı huzurlu güzel günlerin olsun. ayyy çok mutlu ettin beni

Mutlaka üzülürsün hocam nihayetnde insanız eşiz onlara,ne mutlu sana bak yanında hep olmuş ilgilenmiş bile.
Bunu yapmayan o kadar koca müsvettesi adamlar var ki,banada geçer dşüncesi ile evden gidende vardır.

gezegenfeza masterfite katilmak ister misin bu hafta duzenli de gelirsin
Adim da elinden geleni yaparsın
Yürüyüş yapmayı çok isterimde yapamam canım sağol ayağımda bir ağrı var, yatarken bile ağrıyor, haftaya doktora gideceğim, bakalım ne diyecek, ona göre ne yapacağıma karar veririm.
Menü düzenli bildiririm ama spor şimdilik kalsın

Teşekkür ederim canım sağol
Aslinda istiyorum ama sistem tam nasıl anlayamadım biraz bakayım
Ilk sayfada kurallar var canim oraya bak istersen canim
Tamam ablacim gecmis olsun

ne güzel ilgilenmiş seninle , hasta olmamasını güzel değerlendirmiş. bravo maşallah

Kızlar bende bu hafta Ahmet Apa’ya başladım. Sıfır şeker, sıfır un,patates,pirinç. İnşallah hem kilo verip hem de istediğim emellere erişirim.
Bende sekersiz yapiyorum. Ama o daha kati. Allah yardimcin olsun. Havuc patates bezelye bile yoktu sanirim

Eline sağlık canım herkezi tebrik ederim

Mutlaka üzülürsün hocam nihayetnde insanız eşiz onlara,ne mutlu sana bak yanında hep olmuş ilgilenmiş bile.
Bunu yapmayan o kadar koca müsvettesi adamlar var ki,banada geçer dşüncesi ile evden gidende vardır.
Bütün kadinlarimiza değerini bilen kocalar nasip olsun bilmeyenleri de Allah ıslah etsin. İlk eşim senin tarif ettiğin gibi biriydi hanımcim. 1999 depreminde beni çocuklarla çadırda bırakıp yurt dışına gitmişti. sen koca musvettesi deyince aklıma o geldi

Aldırmayıp kendi bildigimizi yapacağız. Fesang gibi gizli tartılıp kilomu asla söylemeyeceğim canım. Yaza kadar inşallah hayallerimiz gerçek olur.
Bu işin içindende mi fesang çıktı
Tartı günlerini ezberlemiş soruyo benim adam
Biz zaten minnoş minnoş veriyoruz kiloları bişeycik olmaz

Geçen cuma: 87.5
Bu cuma:85.5
Fark: 2
Yüzde:2.28

Zipzip-
maşallah güzel eksi
Bugunki kilom: 72,20
Gecen hafta: 73
Fark: 800 gr
Yuzde: 1,09
Zipzip- @Kinoalihatun
çok güzel
Eki Görüntüle 3009141

Geçen hafta cuma günü : 99.9 kğ
Bugün : 98.0 kğ
Fark : - 1.9 kğ

Zipzip- @Cordelia @ugurbocuuu
wauwww
Hayırlı cumalar kızlar
Pazartesi 78,100
Bugün 76,400
Fark 1,700 gr
Beş güne baya iyi ödem atmışım ki hâlâ var
Eki Görüntüle 3009143
e daha ne olsun
Slm arkadaşlar bu hafta katilamiyacagim inşallah gelecek hafta devam edeceğim kızım ameliyat olacağı için haftaya bu hafta yokum Zipzip- @Cordelia
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuna
eksi candır gerisi heyecan
Pazartesi: 88.7
Cuma : 87.1
Fak -1.5
Eki Görüntüle 3009159
Tartı bozuk ekran tam çıkmıyor rakamlar. en kısa zamanda değiştireceğim

Zipzip- @Cordelia
gayet güzel eksi

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…