Aaaa ağzıma bir lokma atsam tartilmamCanım dünden artıdayım ama geçen haftadan eksideyim bu artının sebebi dün çok yürümem ödem oluştu sanırım bide sabah tartılmayı unuttum şimdi tartıldım hem sabah kahvaltısı hem Öğle yemeği sonrası bu yüzden artı çıktım malesef
Ramazanda oruç tutan arkadaşlar içinde zor olacak diyet işi.Herkese Hayırlı Cumalar Dilerim.
Ramazan ayına az kaldı. Dolayısı ile sonrası bayram. İnşallah konsantre olup bu zamanı güzel değerlendirelim.
Rica ederim hocam ne demek sen iyi olda yeter ki,bak eşinde çıkmamış bile ayrımı takılıyorsunuz evin içinde öyle oluyor demi.Ben de diyorum niye hafif atlattım diyeDualar çok iyi geliyor insana. Çok teşekkür ederim bitanem. Ayni evde eşimde çıkmadı test olmadı gerçi ama adam sağlıklı olsa bir yerden belli ederdi.
Heeeee o zaman harika. Çok sevindim.Canım dünden artıdayım ama geçen haftadan eksideyim bu artının sebebi dün çok yürümem ödem oluştu sanırım bide sabah tartılmayı unuttum şimdi tartıldım hem sabah kahvaltısı hem Öğle yemeği sonrası bu yüzden artı çıktım malesef
Yarım bardak bile içsen hemen belli ediyor tartıda.Sabahtan şimdiye 1 litre su içtim buda artı çıkmama etken olmuştur değilmi
Ohhh yemekler sular ben olsam kafadan bir kilo çıkarırım :))Sabahtan şimdiye 1 litre su içtim buda artı çıkmama etken olmuştur değilmi
Geldim geldim ama 10 dakikaya daha musait olacağım
Bencede unutmazsam tartılayımAaaa ağzıma bir lokma atsam tartilmambence yarın sabah aç karnına bir daha tartıl
Teşekkür ederim canımHeeeee o zaman harika. Çok sevindim.
Sağol canım boynunda ve omzunda beze tarzı birşey var cnm onu aldiracazGeçmiş olsun canım Ne ameliyatı olacak.
Allah şifa versin canım benimSağol canım boynunda ve omzunda beze tarzı birşey var cnm onu aldiracaz
Yok canim bildirim yapmadi sabah girmis simdi ona baktim
Evde hiç ayrı takilmadik bir anda ikimiz de atlatırız dedi kendince. Temas etmedik birbirimize. Bu kadarlık dikkat edebildik.Ramazanda oruç tutan arkadaşlar içinde zor olacak diyet işi.
Rica ederim hocam ne demek sen iyi olda yeter ki,bak eşinde çıkmamış bile ayrımı takılıyorsunuz evin içinde öyle oluyor demi.
Böcüğüm nerede kiYok canim bildirim yapmadi sabah girmis simdi ona baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?