Zaten sonu hep öyle oluyor@Brzhuzur esinle arac kullanmaya calismayacaksin demi arabayi gece kacirip bos yerde calissan daha iyi valla esle arabaya binilmrz ogretemezzz mumkun degil.Ne kavgalar ettik biz sonunda birgun yolda attim onu daha da almadim
Gelir arkası inşallah canım hızlıca şuan o rakamlarda olmak için nelerimi vermezdimBen bayadir takiliyim 69_70 de bezdummm
Hadi bakalım bende çok ümitliyim ama bakalım inşaallah tartı şaşırtmaz beniKeşke 3er 5 gitse ne güzel olur gel kız ne olacak ekmekleri çok yedin ondan güzel eksi bekliyorum senden yarın
Tüh ya 6 cm le kaçırmışım. Benim 65 le alacaklarSeni niye almazlari boyun kısa diyemi acaba yoksa beni alıyorlar 69da
Yok kız öyle deme , onlar bizim kocişlerimiz iyiki varlar yaZaten sonu hep öyle oluyorvur tekmeyi eşine ohh dünya varmis
Var olsun da dibimde olmasinYok kız öyle deme , onlar bizim kocişlerimiz iyiki varlar ya
Demekki senin bu kilolardan biraz duraklama gerekiyor . Pes etmek yok canım 1 aya kalmaz yavaş yavaş inişe geçersinBenim yillardir takildigim kilo canim dogum onceside cok zorlamisti 70den 66ya inmek ama bende beziyorum hep bu kilolarda
Yokmu şöyle ye iç yat takimi burlarda kardeşKız ne böreği ben 1,5 geçtiğime göre sarı takima da o yakışırsonra koruma spor hadi bakalım
İyi geceler canımGidip Instagram da biraz yemek videolarina bakıp yatiyim sonraiyi geceler kizlar
Bakmadan yat kız . Yüzdün yüzden kuyruğuna geldin . Hayırlı geceler ballimGidip Instagram da biraz yemek videolarina bakıp yatiyim sonraiyi geceler kizlar
Son dakika kaza çıkartacakBakmadan yat kız . Yüzdün yüzden kuyruğuna geldin . Hayırlı geceler ballim
Öyle olsaydi ne işimiz vardı burada evde ye iç yat bak onu da yapamıyorum yiyorum spor yapıyorumYokmu şöyle ye iç yat takimi burlarda kardeşsen bizi oraya yönlersin olmamı
İyi geceler canım bana da yat yolu göründüBende ödem tutmadan gidip yatayım
Hayırlı geceler herkese
Gidip Instagram da biraz yemek videolarina bakıp yatiyim sonraiyi geceler kizlar
Bende ödem tutmadan gidip yatayım
Hayırlı geceler herkese
İyi geceler güzellerİyi geceler canım bana da yat yolu göründü
Banada diyet yolunda ölmek yakışırdi zatenBende üşüyorum ama havalardan herhalde canım . Valla bak dikkat etmedi bu hafta yenecek hırsından hasta olma inşaAllah
Yogurtlumu dagitak yogurtsuz muBanada diyet yolunda ölmek yakışırdi zatencenazeme eski diyet grupları ve diyet günlükleri gelsin hoca nasıl bilirdiniz diye sorduğunda azimli hırslı dersiniz mevludumde kabak yemeği dağıtin vasiyetimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?