Tamam öyle olsun.Senin daha çok yolun var dur durdugun yerde
Iyi geceler canim :)Iyi geceler kizlar bol eksili bir cuma olsun insAllah
Borek yemiyormuydun nerden cikti 1.5%1,5 ve üstü kabulumuz
Ev fiyatına bir araba alırsam küçük odayı ona tahsis edicem kız öyle demeşimdi bizim arabanın yüzüne bakan yok ondan otoparkta rahat rahat duruyor
Heee onlarda citayi yukseltmisler 1.5 diyorlar sanirsin arsasiyla vereceklerSarı takım kabul etmezse dışarda kalacan ama
Allah rahatlık versin kaptanım
O zaman. Ben yarın geliyorum
Keşke 3er 5 gitse ne güzel olur gel kız ne olacak ekmekleri çok yedin ondan güzel eksi bekliyorum senden yarınYarın 70 geliyormuşumsenden aşağı kalır yanım yok o zaman
Kız ne böreği ben 1,5 geçtiğime göre sarı takima da o yakışırIyi geceler canim :)
Borek yemiyormuydun nerden cikti 1.5
evi geciyor cogusu canim yeni modeller hele hele benim gozumun kaldiklari
Heee onlarda citayi yukseltmisler 1.5 diyorlar sanirsin arsasiyla vereceklerbayada kuculdum 15 kg verdim sıkisirdim oysa ki
Onlar boyumuzu da aşar canım yaevi geciyor cogusu canim yeni modeller hele hele benim gozumun kaldiklari
He hee kanka baraji yukseltmisler benim puan tutmuyor bu hafta yeniden hazirlanacagimBu geceyi atlattik mi tamamdırSarı takımda hazırlıklar başlamış bile sen geliceksin diye benden duymuş olma sena börek filiz baklava acicakmis hadi iyisin gene
Açlıktan hic konuşasim yok zatenEİyi geceler kizlar öpüldünüz
Çok konuşmayın uyumazsaniz şişersiniz ödem yaparuyuyun hemen
Cok konuscam iste sabah oku bana ne sen misin baraji yukselten kirmizi takim olcam benKız ne böreği ben 1,5 geçtiğime göre sarı takima da o yakışırsonra koruma spor hadi bakalım
Bende sana yetiştim sayılır ama almıyorlar beni de 1.5 u da geçiyorum halbuki neredeyse 2 katı geliyorum almıyorlar yaIyi geceler canim :)
Heee onlarda citayi yukseltmisler 1.5 diyorlar sanirsin arsasiyla vereceklerbayada kuculdum 15 kg verdim sıkisirdim oysa ki
Ondan mi bende usuyorum ara ara bi titriyorum bismillah diyorum beni yokluyor aç ac gidecegizAçlıktan hic konuşasim yok zatenüşüyorum da suyu cokmu içtim ne
Ben bayadir takiliyim 69_70 de bezdummmBende sana yetiştim sayılır ama almıyorlar beni de 1.5 u da geçiyorum halbuki neredeyse 2 katı geliyorum almıyorlar ya
Bende üşüyorum ama havalardan herhalde canım . Valla bak dikkat etmedi bu hafta yenecek hırsından hasta olma inşaAllahAçlıktan hic konuşasim yok zatenüşüyorum da suyu cokmu içtim ne
Ben gördüm bugün senj sarı takımlık olmuşsunIyi geceler canim :)
Acaba ne yazmistinMesajı sildim
Ben bayadir takiliyim 69_70 de bezdummm
niye öyle oldun sıkıntı nerde acaba ?
Seni niye almazlari boyun kısa diyemi acaba yoksa beni alıyorlar 69daBende sana yetiştim sayılır ama almıyorlar beni de 1.5 u da geçiyorum halbuki neredeyse 2 katı geliyorum almıyorlar ya
Anladım zaten benim için evde de internet sıkıntılı oluyo bazen öyleİnternet yavaş bende sanki sürekli cevaplamays basınca hızlanır diye düşününce bı seferde aynı mesajda iki tane gitmiş oluyor
Allah'tan ümit kesilmez bacım sabah ola hayrolaHe hee kanka baraji yukseltmisler benim puan tutmuyor bu hafta yeniden hazirlanacagim
Benim yillardir takildigim kilo canim dogum onceside cok zorlamisti 70den 66ya inmek ama bende beziyorum hep bu kilolardaYe öyle oldun sıkıntı nerde acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?