Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte bu benim guzel takimim sizlerle ne kadar övünsem az bu hafta kacinci zaferimiz oldu sayamadim sizlerle gurur duyuyorum
İnşallah yarinda zafer bizim olacak ve aranizdan biri kaptanimiz olacak

Amin canim sagol
Geçmiş olsun cnm inşallah kolay atlatirsinizvitamin desteğini ve gıda alımına dikkat et
Cok teşekkür ederim inşallah
Herkese günaydın
Senin tavsiyen üzerine tartıldım
Ben şok Yarın böyle giderse iyi yüzde ile geleceğim Fitt_anne
Süpersin işte bu senden beklentim büyük
Yarin kaptan olacam diyorsun yani
Yakışır ama askrhpozitif e de Cordelia da hepsine yakışır yarini iple çekiyorum

Ben de seni gördüğüme sevindim. Bazıları bana idolümsun vs. diyor sağolsunlar. Sen de benim idolümsun. Senin gibi hep korumak istiyorum kilomu. İnşallah
Ay canım teşekkür ederim..
Korumaya Çalışıyorum ama bu nefis çok nankör çok yiyorum bazen
55 lerdeydim 57 lerde geziyorum 1 haftadır ama veririm diye düşünüyorum
Sen de çok iyisin harika kilolar verdin ve iyi de koruyorsun kolay bir iş değil

Zipzip- kaptan, sen, kilonuzu kontrol altında tutuyorsunuz. Bayıliyorum. Bu çok büyük başarı. İnşallah ben de başarırım.

Bence çok hırs yapıyorsunuz. Bu uzun soluklu bir yol. Yeme düzenini öğrenmek ve kiloyu sürekli korumak için herkes kendine en uygun diyeti ve sporu yapmalı. Hırs elbette gerekli de ayda 3-4 kilo vermek ideal bence. Spor hayata hep dahil edilmeli. Haftada 5 gün, günde 10.000 adım gibi yapılabilir.

Zipzip- kaptan, sen, kilonuzu kontrol altında tutuyorsunuz. Bayıliyorum. Bu çok büyük başarı. İnşallah ben de başarırım.
Inşallah canım
Insanlara kiko verdi ama yine aldı dedirtmek istemiyorum

Afiyet olsun kizlar
Günaydin 5ten beri uyanigim. Acımdan ölüyorummmm
Aç kalmaya devam edin bakalim
Günaydın hayırlı mutlu cumalar.

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…