Eskiden ramazanda kilo alirdim artik kilo veriyorumRamazana ne kadar hafif girersek kâr
Gel canim gel birlikte yeriz sonra diyet yaparizAy tam benlik ev ya her daim börek var
Günaydın canim nasılsın ❤Günaydın kızlarmutlu hafta sonları
Günaydın canim❤Günaydın
5 gün önce regl oldum ben şok. Neyse dünle ayni kg geldim ammaa ödem var. 2 güne iner
Günaydın Şekersiz Şeker kız.Günaydın
5 gün önce regl oldum ben şok. Neyse dünle ayni kg geldim ammaa ödem var. 2 güne iner
Günaydın Nihal çiçeğim.Günaydın kızlarmutlu hafta sonları
Diyet yaparken bende veriyorum ama oyle cok degil 2 3 kg veriyordum. Bu sene korusam yeterli olur. Tabi önce 65 olmaliyimEskiden ramazanda kilo alirdim artik kilo veriyorum
Geçen sene 53 u gordum
Aynen oruç tutup bütün gün aç kaldıktan sonra akşam yediğim 2 kaşık pilavın hesabını yapmak istemiyorum. İnşallah Ramazan'a kadar istediğimiz kiloya döneriz hepimiz.Ramazana ne kadar hafif girersek kâr
Gayet güzel olur bende çiğ ispanak ayirdim peynirli salata yaparim belkiAmine Busra
Bugün ki menüm buna uygun olacak. Sadece 2 yumurtalı yulaflı omlet yapacağım şimdi.
Badem yerine ceviz yerim.
Ne dersin kuzucuk?
Ben genelde çorba yeyince tikaniyorum ama bellide olmuyor tabi. Pilav makarna gözüm aramazda tatlisiz olmuyoAynen oruç tutup bütün gün aç kaldıktan sonra akşam yediğim 2 kaşık pilavın hesabını yapmak istemiyorum. İnşallah Ramazan'a kadar istediğimiz kiloya döneriz hepimiz.
Ah keskeeeeeeGel canim gel birlikte yeriz sonra diyet yapariz
Kırmızı takım özelde buluşalım strateji yaparız. Maviler duymasın.
Mavi şirinleri yenmek için neler yapsak?
fesang en büyük kaptan bizim Kaptan
Cordelia aha bu benim. Az ye kız.
@pastel34 ÇicekFitim de bizde .
L u c i a lusyacigim sana güveniyoruz.
@sandriyon bu hafta harika olacak.
@s i d e l y a ortimmmm. Gel sarılayım.
@DombiliKus cici çıtır kuşum benim.
@KarlarKralicesi Kralicemiz de bizde. Misss.
Mantıklı bulunduHepsinin kapısına pasta börek bırakalım
4000
Listede gordum kaptancim sonra. Kalpler kirmizi olunca kirmizi sandim ilk bastaMavi takimdasin canim
Sagol canim, sonradan gordumDeryacim mavi takımdasin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?