- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ostanbul uzak kaliyor canim bize. Bu sefer bi kucuk gap turu ailemle sonra annemlere geccez. Ama istiyorum bi sefer de esime Istanbulu gezdirmekOoooo İstanbul'a da uğra içelim
İnşallah canımOstanbul uzak kaliyor canim bize. Bu sefer bi kucuk gap turu ailemle sonra annemlere geccez. Ama istiyorum bi sefer de esime Istanbulu gezdirmek
ikisinde de mi adım varKirmizi diyordun maviye mi gececeksin
Adim atabilecek misin
Sen hep yeniyor kaptan oluy orsun olmazzzzNiye kırmızı değil mavi? Beni mi istemiyorsun
Evet bir tek yeşil takımda adım yokikisinde de mi adım var
Hemen ikinci video yapmaya gidiyorumHerkese Merhaba
Herkes spor yapsın diye çok kolay bir video ile geldim. En büyük derdimiz göbek. Evet Göbek yağlarına savaş açıyoruz.
Ayakta yapabileceğiniz 10 dk lık harika bir video.
500 puan.
1.Video
2. Video Bana böyle videolarla gel cordiş spor benim işim diyen Spor kraliçelerime gelsin. Eva aşkım bitmiyor. Ne yapayım.
2. Video 750 puan
Önemli Not:
1- Ben niye etiketteyim spor diyet yapmıyorum diyenler özlüyorum sizi. Hello diyeyim dedim,
2- HamilelerSağlık sorunu yaşayanlar Hiçbi derdim yok canım istemiyor diyenler
Lütfen mesajımı dikkate almasın .
Atarım yaa haledercm bugün akılı saatiEvet bir tek yeşil takımda adım yok
İyiyim kaptan sen nasılsınGünaydın canim nasılsın ❤
Ooooo şımarırim bak günaydın prensesGünaydın Nihal çiçeğim.
Daha iyiyim canımZeynep_Nihal nasıl oldun canım?
Ooo süpersin çok sevindimİyiyim kaptan sen nasılsın
Ooooo şımarırim bak günaydın prenses
Daha iyiyim canımşimdide sanki grip gibiyim ama kendimi coookk uzun süre sonra bomba gibi hissediyorum
Hahahahahahahaha pekiYaaaaa işte öyle
Canim benim. Harikasin ve iyiki varsin. Sen video paylasirsin da biz yapmaz miyiz hiicHerkese Merhaba
Herkes spor yapsın diye çok kolay bir video ile geldim. En büyük derdimiz göbek. Evet Göbek yağlarına savaş açıyoruz.
Ayakta yapabileceğiniz 10 dk lık harika bir video.
500 puan.
1.Video
2. Video Bana böyle videolarla gel cordiş spor benim işim diyen Spor kraliçelerime gelsin. Eva aşkım bitmiyor. Ne yapayım.
2. Video 750 puan
Önemli Not:
1- Ben niye etiketteyim spor diyet yapmıyorum diyenler özlüyorum sizi. Hello diyeyim dedim,
2- HamilelerSağlık sorunu yaşayanlar Hiçbi derdim yok canım istemiyor diyenler
Lütfen mesajımı dikkate almasın .
Kilonu çok güzel verdin helal sana kaptanligin hayırlı olsunOoo süpersin çok sevindim
O da diyor yillardir Turkiyeye gidiyoruz bi Istanbulu gormedim diye. Bi sefer de sadece Istanbula gelmek lazim. Ben en son Istanbula geldigimde kiizim da yoktu is gezisibe gelmistim burdan. Kac yol olmus 8-9 olmustur. Eminim cok degismistirİnşallah canım
Evet canim ikisinde de adim varikisinde de mi adım var
Iyiyim canim daha iyi olmana cok sevindimİyiyim kaptan sen nasılsın
Ooooo şımarırim bak günaydın prenses
Daha iyiyim canımşimdide sanki grip gibiyim ama kendimi coookk uzun süre sonra bomba gibi hissediyorum
Mutlu hafta sonları canimMerhaba herkese güzel haftasonlaribebişi uyuttum menulerim eksik onlari yazayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?