Aaa niye olmadi secimleri yarina yaparsiniz niye istemiyorsunHerkese günaydın
Kızlar 9 a doğru arkadaşa kahvaltıya ordan işe ordan da kızımı almaya gideceğim . Ancak akşam 6 7 gibi evde olurum zannımca.
Eğerki 1. Gelirsem diye söylüyorum zamanım yok. Enerji 1. Gelirsem şuan bilmiyorum tartılmadım olmayan kaptanlığı mı devretmek istiyorum
Super canim tebrik ederim azmine saglikBenden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
TeşekkürlerSuper canim tebrik ederim azmine saglik
Ay bende oglumu alistirmam lazim cok zor geliyor hic sevmiyorumBende eylülü çişe alistiryodum
Benden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Yarın olur mu ki yada bugün geç saat bilemedim o yüzden beni beklemeyin diye şey etmiştimAaa niye olmadi secimleri yarina yaparsiniz niye istemiyorsun
Günaydın canim ❤Herkese günaydın
Kızlar 9 a doğru arkadaşa kahvaltıya ordan işe ordan da kızımı almaya gideceğim . Ancak akşam 6 7 gibi evde olurum zannımca.
Eğerki 1. Gelirsem diye söylüyorum zamanım yok. Eğer ki 1. Gelirsem şuan bilmiyorum tartılmadım olmayan kaptanlığı mı devretmek istiyorum
Eksin cok guzel tebrik ederim canimBenden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Tebrik ederim fazla vermişsinBenden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Aksam da yapariz secmeleri herkes burda olursaYarın olur mu ki yada bugün geç saat bilemedim o yüzden beni beklemeyin diye şey etmiştim
Olur niye olmasin saati sen belirlersin o saatte gelir herkesYarın olur mu ki yada bugün geç saat bilemedim o yüzden beni beklemeyin diye şey etmiştim
Dikkat edince verirsin ablacim bu hafta yarismaya katilacak misinAdet sonrası ödemim gitmedi bu hafta onu halledeyim diye düşünüyorum. Az önce tartıldım 67.7 geldim. Verdiğim 500 gr geri alınmış durumda.Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanlarim istikrar yok ben de...içim rahat ödem var dedim yüzüğüm parmağımi sıkıyor yanlış teşhis de olabilir eğer yaglanmadiysa tabi onursal konuğunuz olarak yanınızda kalabilir miyim Yarişmalar heyecan veriyor ama sürdürecek döt yok işte bende....
Günaydın abla hayirli cumalar ❤
günaydıın hayırlı cumalarrrrr
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Bu hafta hep dikkat ettim aslında...Dikkat edince verirsin ablacim bu hafta yarismaya katilacak misin
Eksin cok güzel canim tebriklerBenden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Fotografli bildirim alabilir miyiz o zaman ablacim ❤Bu hafta hep dikkat ettim aslında...
Denemekle bir şey kaybetmem de takım için hüsran olmam inşallah ? Katılıyorum o zaman....
Teşekkür ederim canımKabak olan her menü benim için muhteşemâfiyet olsun bol bol eksi olsun cnm
Tamam o zaman eğerki gelirsem yazarım inşaAllahAksam da yapariz secmeleri herkes burda olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?