Afiye olsun abla aksam sadece meyve yemissin yemek nerde30 eylül perşembe menüsü
12:40
tava da ,1 biber 2 domatesle sucuk 2 yumurta
2 parmak dan az köy peyniri
1 d. ekmek
18:20
1 elma
2 mürdüm eriği
3 siyah üzüm tanesi
su 2.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Fitt_anne
TamamFotografli bildirim alabilir miyiz o zaman ablacim ❤
Herkese günaydın
Kızlar 9 a doğru arkadaşa kahvaltıya ordan işe ordan da kızımı almaya gideceğim . Ancak akşam 6 7 gibi evde olurum zannımca.
Eğerki 1. Gelirsem diye söylüyorum zamanım yok. Eğer ki 1. Gelirsem şuan bilmiyorum tartılmadım olmayan kaptanlığı mı devretmek istiyorum
3yasina gircek aralikta baslicam bende islerim bitsin artikAy bende oglumu alistirmam lazim cok zor geliyor hic sevmiyorum
Abla yoğunsun zaten kilonuda koruyosun bence uzülmeAdet sonrası ödemim gitmedi bu hafta onu halledeyim diye düşünüyorum. Az önce tartıldım 67.7 geldim. Verdiğim 500 gr geri alınmış durumda.Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanlarim istikrar yok ben de...içim rahat ödem var dedim yüzüğüm parmağımi sıkıyor yanlış teşhis de olabilir eğer yaglanmadiysa tabi onursal konuğunuz olarak yanınızda kalabilir miyim Yarişmalar heyecan veriyor ama sürdürecek döt yok işte bende....
günaydıın hayırlı cumalarrrrr
GünaydınGünaydın kızlar
Afiyet olsun canım yogurt falan ekleseydin meyve yanina bari30 eylül perşembe menüsü
12:40
tava da ,1 biber 2 domatesle sucuk 2 yumurta
2 parmak dan az köy peyniri
1 d. ekmek
18:20
1 elma
2 mürdüm eriği
3 siyah üzüm tanesi
su 2.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Fitt_anne
Çok teşekkür ederim Filizcim.
3yasina gircek aralikta baslicam bende islerim bitsin artik
Abla yoğunsun zaten kilonuda koruyosun bence uzülme
Günaydın
Afiyet olsun canım yogurt falan ekleseydin meyve yanina bari
Günaydın canımGünaydın kızlar
3yasina gircek aralikta baslicam bende islerim bitsin artik
Abla yoğunsun zaten kilonuda koruyosun bence uzülme
Günaydın
Afiyet olsun canım yogurt falan ekleseydin meyve yanina bari
Bu erkekler niye o kafada anlamıyorumDüştüm bı derde mecburum canım ya napim başka öğretecek kimse yok. Zaten bağırınca sesimi çıkarmıyorum o zannediyo ben usta şoförüm arkadaş bı kez binmisim hata yapmak benim hakkım degilmiyada para biriktirip bı kursa yazilirim napim. Kursa gidicem ama işte biraz zmani var.
iyice öğreneyim bende acısını cikartirim elbet atarım bı orman kenarına kurtlar yesin
Cok guzel canim supersinGünaydın kızlar geçen hafta 67.200 sanırım yanlış hatrlamiyroum varsa yanlışım düzeltin
Bugün 66.100
-1100
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
zeyneppk
İki haftadır cok aktif giremedim kusura bakmayın bundan sonra tam gaz devam
Hoşgeldin canımAdim zeynep,34 yasindayim,ogretmenim, 14 aylik bir kizim var,dogumdan sonra bir duzen oturtturamadim,yillardir kilo problemim vardi ama maksimum 72 leri gormustim.Dogumdan sonra 84 lere kadar ciktim.Pandemiden dolayi da sanirim hareketsizlikte eklenince kilo veremedim.9. takimdaydim,takim kapanmis,burayi gorunce sistem cok hosuma gitti ve katilmak istedim.
Birazdan tartilip guncel kilomu atarim
4 kilo vermedim ama güzel kilo verdimBende erken yatacaktım güya ama uyku tutmadı . Şimdi de çok uykum var
Geçmiş olsun canım
Günaydın rüyamda hep sen benimle uğraştın ,kıyasıya mücadele ettik 4 kilo vermişsin geçmişsin beni sinir oldum sana
Güz eksi canım tebrik ederimGeçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Fitt_anne
Eksin çok guz canım tebrikler27 Eylül Pazartesi 75,3
1 Ekim cuma 74.4
Fark -900 gr
E Elif_Eylul
Zipzip-
Cordelia
Fitt_anne
Eki Görüntüle 2925069
Canim çok teşekkür ederimCok guzel canim supersintebrik ederim
Teşekkür ederimGüz eksi canım tebrik ederim
Eksin çok guz canım tebrikler
Canim çok teşekkür ederim
Benimde ehliyetim 20 yillik ama hic kullanmadim diyebilirim sonra esimle kullanalim dedik ama ben yapamayip kendimi kitliyordum sanki yapamiyorum diye ışıklarda arabadan indigimi biliyorum aglayarak panikten sonra otomatik aldik ohh be bu arabami dedim sanki kendi kendine gidiyorduBu erkekler niye o kafada anlamıyorumbenimki de usta şoförmusum gibi davranıyordu ay birde işin komiği bazen benim yaptığım hataları oda yapiyordu diyordum hadi bagirsana gevrek gevrek gülüyordu kendime mi bagirayim diye ilk baslarda sesini çıkarmıyorsun o bağırınca da ben en son yeter be değip arabadan inmiştim sinirden ağlayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?