- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Aslında bu saatte yemem de oldu isteAfiyet olsun canım, akşam ara öğününde peynirin yanına wasa, grissini, etimek tercih et evde varsa
Inşallah canımCuma’ya çok var canım dikkat edersen gider
Harikasın canım tebrik ederim
Sağol güzelimCuma’ya çok var canım dikkat edersen gider
Harikasın canım tebrik ederim
Harika değil ama boşver benim bünyem de kötü olmuşHarika bir eksi tebrikler tatlım.
Nasıl bulaştığını anlayamıyoruz canım. Allah şifa versin. Bir iki güne daha iyi hisseder.Sağol canım.hep korumaya çalıştım.Çok korktum ben bu hastalıktan.hala eve gelen alışverişleri sabunla yikayanlardanim.Nasıl bulaştı bilmiyorum.koruyamadım kuzumu.petsembe karantina bitiyor.öksürüğü var.bu sabah boğazım göğsüm ağrıyor diye kalktı.elimden geleni yapıyorum.cok korkuyorum.uykularım kaçıyor.bitseydi bir.
Inşallah canım
Inşallah canım.Nasıl bulaştığını anlayamıyoruz canım. Allah şifa versin. Bir iki güne daha iyi hisseder.
Yenebilir ihtiyaç varsa, 21.00’e kadar ara öğün yapabilirsin canım. Bazen acıkıyoruz, dengeli bir şekilde geçiştirmek gerekAslında bu saatte yemem de oldu iste
Inşallah canım
İnşallah birlikte daha güzel sonuçlar göreceğiz.Harika değil ama boşver benim bünyem de kötü olmuşteşekkür ederim güzel ablam senide artık güzel bir eksiyle bekliyoruz cuma günü
geçmiş osun canım Rabbim şifa versin inşallahSağol canım.hep korumaya çalıştım.Çok korktum ben bu hastalıktan.hala eve gelen alışverişleri sabunla yikayanlardanim.Nasıl bulaştı bilmiyorum.koruyamadım kuzumu.petsembe karantina bitiyor.öksürüğü var.bu sabah boğazım göğsüm ağrıyor diye kalktı.elimden geleni yapıyorum.cok korkuyorum.uykularım kaçıyor.bitseydi bir.
Inşallah canım
Bugün ekside olmana sevindim hele -100 beni çok mutlu etti.Evet az da ben mutlu olayım
Uzulme canim insallah daha iyi olacak Allah sifa versinSağol canım.hep korumaya çalıştım.Çok korktum ben bu hastalıktan.hala eve gelen alışverişleri sabunla yikayanlardanim.Nasıl bulaştı bilmiyorum.koruyamadım kuzumu.petsembe karantina bitiyor.öksürüğü var.bu sabah boğazım göğsüm ağrıyor diye kalktı.elimden geleni yapıyorum.cok korkuyorum.uykularım kaçıyor.bitseydi bir.
Inşallah canım
Merhaba canim ilk sayfada kurallarimiz varMerhaba. Ben de katılabilir miyim? Diyet günlüğüm vardı. İlk hafta güzel geçti ama ikincisi
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Güle güle kullan canım.Bu arada Yamuna korse aldım sabırsızlıkşa gelmesini bekliyorum ve inş gerçekten bi faydasını görürüm
Afiyet olsun canım.20 şubat menüm
Kahvaltı:11.00
2 haşlanmış yumurta
4zeytin
Kkbeyaz peynir
1ck kaymak
1ck bal
2dilim ekmek
Ara:1portakal,çiğ badem
Aksam:16.00
1kepçe yayla çorbası
Fırında sebze(mantar kabak biber)
Sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
20.00
2dilim ekmek
1parca peynir
Su:1 litre(içmeyi unutuyorum.devamlı maskeliyim)
Spor:henüz başlayamadım
Eki Görüntüle 3010455
Zipzip- Cordelia @limonlutarcinlikek @dolunaydagel
Mis gibi olcak. Canım ben mesela bir ayda kilo aldım 1 ay bile sürmedi ama şimdi vermem Belki de 2 ay 3 ay sürecek.Motive olmak için hep bunlar canım
300-500 ile nasıl olcak bilmem
Günaydın amin canım.günaydın kızlar bol eksili bir hafta olsun
Süperrrr.
Cumaya eksi gel canım.+1kilo geldim özür dilerim kızlar
Amin canım.Allah motiveni ziyadelendirsin biz garibi de görsün sevindirsin umarım yani inşallah.
Maşallah canım harikasın.Sırf o tatlı ve lokum yüzünde n 150 grmdan kaybettim 60 i
Darısı bana gerci bugün dikat edersen yarın 60 zaten
Bende -400
Bunada şükür
İki gün WC yoktu bu arada birazdan form Çay içecem
Zipzip-
Günaydın.
Günaydın canim❤Günaydın güzel kızlar
Günaydin kaptan nasılsınGünaydın canim❤
Canim 1 gun yapmiyor musunuz dogum gününüBen de bu hafta yavaştan sizlere yazmaya başlayayım diyorum.yorum yaparsınız.aksam çorbayanına az yemekle başlarım kızımın bu hafta doğum günü pek diyete uyamam çorba salata detox gibi başlarım
Iyiyim canim kilo aldimGünaydin kaptan nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?