- 9 Temmuz 2024
- 2.127
- 13.240
- 128
- 25
Abooo kaptanlığı itelemisler ya banaKırmızı takımPurple58 doğum günü kaptanı
bluegreeneyes
cat princess
I Ilyusa
sibel_84
Tutku44
Yawrukush
Azmet5255
Balkon konuşmanı bekliyoruz cicim
Nice senelereVe evet zorla kaptan olmuşuz kırmızı takimmmolsun neyse güzel oldu .
İnşallah hepimiz güzel bir hafta geçiririz kızlar bu ara grup biraz dağılmış gibi kafa olarak kendim de dahil acilen silkelenip toparlanmamiz lazım. Güzel eksiler olsun hepimiz için.
bluegreeneyes
cat princess
I Ilyusa
sibel_84
Tutku44
Yawrukush
Azmet5255
Guzel takım olmuş heee maşallah size
Kimse olmazsa olurum.armin83 kaptan olur musun canım
Doğum gününü en güzel kutlama böyle olur benceAbooo kaptanlığı itelemisler ya banakizzzz kaptisim zorla kaptan yaptın helal olsun .
Eee benim kaptoşum kiimm
Oldun bile şekerimKimse olmazsa olurum.
Hoşgeldin yavrukuş
VeeeVe evet zorla kaptan olmuşuz kırmızı takimmmolsun neyse güzel oldu .
İnşallah hepimiz güzel bir hafta geçiririz kızlar bu ara grup biraz dağılmış gibi kafa olarak kendim de dahil acilen silkelenip toparlanmamiz lazım. Güzel eksiler olsun hepimiz için.
bluegreeneyes
cat princess
I Ilyusa
sibel_84
Tutku44
Yawrukush
Azmet5255
Guzel takım olmuş heee maşallah size
Cook teşekkür ederimNice senelere
Bunu bir hediye gibi düşün canımAbooo kaptanlığı itelemisler ya banakizzzz kaptisim zorla kaptan yaptın helal olsun .
Dukan içeceğinden olduğunu sanmam canım. Basit malzemeleri olan bişey o. Mideni üşütmüş olabilirsin belkiKizlar ben bu Dukan birasini denedim sanırım kötü etkiledi dünden beri ölüyorum midemin ağrısından omzuma kadar cikiyo Ağrı varmi daha önce içen zayıflamak uğruna hasta edicem kendimi
Rica ederım. Hoş buldum.Cook teşekkür ederimhosgeldin bu arada
Ben sürekli içiyorum canım yani 2 hafta içip 1 hafta ara vererek bir sıkıntı olmamıştı şimdiye kadar miden çok mu hassas acabaKizlar ben bu Dukan birasini denedim sanırım kötü etkiledi dünden beri ölüyorum midemin ağrısından omzuma kadar cikiyo Ağrı varmi daha önce içen zayıflamak uğruna hasta edicem kendimi
Ya filizzzzzzzBunu bir hediye gibi düşün canım
Öyledir belki canım ama midemde yara var benim bı daha icmiycem korktumDukan içeceğinden olduğunu sanmam canım. Basit malzemeleri olan bişey o. Mideni üşütmüş olabilirsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?