Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ve evet zorla kaptan olmuşuz kırmızı takimmm olsun neyse güzel oldu .
İnşallah hepimiz güzel bir hafta geçiririz kızlar bu ara grup biraz dağılmış gibi kafa olarak kendim de dahil acilen silkelenip toparlanmamiz lazım. Güzel eksiler olsun hepimiz için.
bluegreeneyes
cat princess
I Ilyusa
sibel_84
Tutku44
Yawrukush
Azmet5255

Guzel takım olmuş heee maşallah size

Kizlar ben bu Dukan birasini denedim sanırım kötü etkiledi dünden beri ölüyorum midemin ağrısından omzuma kadar cikiyo Ağrı varmi daha önce içen zayıflamak uğruna hasta edicem kendimi

Kizlar ben bu Dukan birasini denedim sanırım kötü etkiledi dünden beri ölüyorum midemin ağrısından omzuma kadar cikiyo Ağrı varmi daha önce içen zayıflamak uğruna hasta edicem kendimi
Dukan içeceğinden olduğunu sanmam canım. Basit malzemeleri olan bişey o. Mideni üşütmüş olabilirsin belki

Ben sürekli içiyorum canım yani 2 hafta içip 1 hafta ara vererek bir sıkıntı olmamıştı şimdiye kadar miden çok mu hassas acaba
Bunu bir hediye gibi düşün canım
Ya filizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…