- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
Gule gule kullan canim❤Bu arada Yamuna aldım sabırsızlıkşa gelmesini bekliyorum ve inş gerçekten bi faydasını görürüm
Canım iyiyim. Teşekkür ederim. Dediğin gibi çok zorlamiyorum kendimi. Totoşu devirip yatarken kilolu veya zayıf olmanın bir önemi olmuyor her şeyin başı sağlık. Bunu biliyoruz da hastayken iyice hatırlıyoruz.Şimdi nasılsın iyisin demi.
Hocam nasılsın iyisindir umarım çok zorlama kendini lütfen.
Evet ben 2000 lt içiyorumAz olmuş diyorsun.
Temas durumuda olunca gidelim dedik iyi oldu yoksa içimizde kalacaktı birde işe gidiyor ben dışarı çıkıyorum.
Aynen kendileri kızdırdı sonrada pis pis bakışlar attım kendine
Dün o kadar serum vs raporsuz mu gönderdiler hastanedenKeşke rapor alsaydım ya o kadar uykum var ki :/ iyi hissediyorum ama düne göre
Evet çok zayıf düştüm Cordişim, o yüzden bugün ara öğün atlamıycamHoşgeldin başla tabi.
Günaydın tatlım.
Halledersin sen.
Hiç takip etmiyorsun sayfayı ben 66 kiloyum diyorum sen 60 a mı indin diyorsun. Sonra cordelya Niye kızdın. Peh.
Harikasın.
İnşallah canım.
Azcik yesen sen zayıf düşeceksin.
Hayırli sabahlar.
Tavşan ile kaplumbağa hikayesi geldi aklıma
Hangisini aldın askılı mı askısız mıBu arada Yamuna korse aldım sabırsızlıkşa gelmesini bekliyorum ve inş gerçekten bi faydasını görürüm
Verirsin sen hemencikHoşgeldin başla tabi.
Günaydın tatlım.
Halledersin sen.
Hiç takip etmiyorsun sayfayı ben 66 kiloyum diyorum sen 60 a mı indin diyorsun. Sonra cordelya Niye kızdın. Peh.
Harikasın.
İnşallah canım.
Azcik yesen sen zayıf düşeceksin.
Hayırli sabahlar.
sırt yağlarından dolayı askılı aldım cnmHangisini aldın askılı mı askısız mı
Bende askılı siyah var
Kormayın canlarım hiç acımıycakTavşan ile kaplumbağa hikayesi geldi aklımatoparlaniriz inşallah.
Ben daha çok senden korkuyorum.
Acirsa senden bilirim
Aynensırt yağlarından dolayı askılı aldım cnmben ten rengini aldım
teşekkür ederim canımİyiyim canım sen nasılsın
Bende bu hafta demir ve b12 ye başladım degerlerim sınırların baya altında çıkmış.insallah sağlıklı bir şekilde yukselir degerlerim.Ne kadar inanırsın bilmiyorum ama YouTube da mistik yol diye bir kanal var oradan sifalanma adına videolar var gece yatarken dinle canım.bedenine ve ruhuna iyi gelecek
Tatlım sana da geçmiş olsun
Şu ara çok motiveyim haklısın.Tavşan ile kaplumbağa hikayesi geldi aklımatoparlaniriz inşallah.
Ben daha çok senden korkuyorum.
Yok aşkım hafifçe çaktırmadan inicem 60’a, hiç farketmiyceksinAcirsa senden bilirim
Motive olmak için hep bunlar canım
hmmm anladım canım bende yaptırmalıyım en kısa zamandaCanim birazcik aci oluyor ama inan cekilmeyecek bir aci degil. Ki zaten uslem sirasinda aciyo azaltici krem de kullaniliyor. Benim de cok cekincelerim vardi. Ama yaptiribca iyiki yaptirmisim dedim. Benden sobra burdaki arkadaslarim konsum heosi yaotirdi
anladım canım sağol bende yaptırınca deneyimimi paylaşırımCanım ben de 2019 Temmuz da yaptırdım. Microblading benimki. 2 yıl daha kullanabilirim . Acısı anlık öyle dayanılmayacak bir acı değil. Ben memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?