- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
AhahahaaahaaAçılın ben doktorum
Evet canım işte doktor biz gittik diye kızdı enfeksiyon riski olabilir dediçok iyi maşalllah , daha da iyi olur tez zaman da eve geçmiş ya onun psikolojisi bile iye gelir
Nereye gitmişşşKızlar migi de gitmiş
Teşekkür ederim cnmGunaydin ablacim baslangicin hayirli olsun
Pazartesi baya artiydin hepsi gitmis eksi bile gelmiş cnmEki Görüntüle 2925105
geçen hafta 80.4
bu hafta 80.2
fark -200
ben yarışmaya daha katılmıycam stres yaptı resmen bana :)
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Ayyulduz
Teşekkür ederim cnmBaşlangıcın hayırlı olsun abla
Sagol cnm bende iyiyimiyiyim canım sen nasılsın, hoşbuldum bu arada
Uzak degil arabayla 5 dk cnmaz önce gördüm gün de 3 kez iş varmış allah kolaylık versin git gel yapacaksın boyuna işle ev yakın mı bari
Düşün düşün oran buran sporsuz sarkmadan düşün senya hiç deme benim oğlanın da montu yok, ankara soğudu, botu da yok ikisi dünya para. Ha bu arada benimde montum yokkısmet bakalım duruyoruz hala öyle beklemedeyiz almadım henüz. Allah herkese yardım etsin bu devirde çok zor.
ya aşk olsun sanki mekanda kahvaltı yaptıkevden götürdüğüm zeytin peyniri koydum bi masada yedim nolmuş
aaay bencede. Allah' ım ben diyet takımına girip niye yine ekmek aşkına düştüm
Alemsin kız çok güldüm hemde sesli sesli
Tüm takımın ayarlarını bozdum sanki
oldu valla ama ben yaptım siz yapmayın demeye geldim bacılaarr
Hmmm şey ımmmm yani eveet bencede, yani inşallah yapcam, bencede yapmam lazım. Neyse benim bi işim varda şimdi bunu sonra düşüneyim
Canim hoşgeldin kaç kilosun almadın insallahbencede, eşime göre sorun yok elin yüzün düzeldi diyor ama bana göre koca göbek oldum yine
Dukanla verdim kız son haftalarda ama işte üst üste yaptım
Geçmiş olsun canımmEvet canım işte doktor biz gittik diye kızdı enfeksiyon riski olabilir dedi
Kayınvalideme dedim bana gelin ben burda bakarım çünkü Kayınbabam birqz kilolu tek yapamazsın dedim
Yok dediler eve geçelim
Benim kızlar da okula gidiyor ya virüs filan olur Allah korusun
Kafa dalgınlığı olmuş sanırım iki taraftada canım..canım çok skkn bugun okula gidemedim sinavdan onceki son ders hoca önemli muhakkak gelin demisti ..yeni konuyada gececek ..kızımın okulu bugun tatilmis takvime bakmayı unuuttuk .. okulun onune gittik kims yok tek tuk birileri gelmis bizim gibi ..
kendi hocamada kızıyorum o kadar dün soru sordum yarın yarın yarın dedi ..
sinirlerim bozuldu ya
Sarkmadı hiç merak etme, dipdiriyim, kaslarımdan gömlek giyemiyorum düğmeler kasıyorDüşün düşün oran buran sporsuz sarkmadan düşün sen
Hoşbuldum canım aa hiç alır mıyım? 54 le gittim. 61 le geldim.Canim hoşgeldin kaç kilosun almadın insallah
İnşallah öyledirSarkmadı hiç merak etme, dipdiriyim, kaslarımdan gömlek giyemiyorum düğmeler kasıyor
Hoşbuldum canım aa hiç alır mıyım? 54 le gittim. 61 le geldim.
Niye şüphe ettin hiç anlamadım şimdi benİnşallah öyledir
Ben bu hafta yeterince asiladim kaptan kizmiyor ablam kızıyor
Sağol canımGeçmiş olsun canımm
Kafa dalgınlığı olmuş sanırım iki taraftada canım..
O güzel kaşlarını takımca görmek isterizNiye şüphe ettin hiç anlamadım şimdi ben
Kaptanım naif insan ya, hoşgörülü, ekmekseverBen bu hafta yeterince asiladim kaptan kizmiyor ablam kızıyor
Kaş ne ya kaşların arasına dom dom kurşunu geçtiO güzel kaşlarını takımca görmek isteriz
Chatday ne oluyor ki ablaGeçmiş olsun cnm biraz daha iyimisin
Kiymali patlicanda güzel olur cnm
Bende bikac güne yaparim
Altinlar kasadaydi, banka tamirata girince açılış saatleri değişmiş haberimiz yoktu. Oglan son gün almak istemişti. Banka kapali olunca düğün için alamadik :))))
Cok gecmis olsun cnm
Cok güzel eksi cnm tebrikler
Aşırı bi kilon yok cnm varsın az az ver, kendine stres yapma
Hosgeldin zeynepcim
Cok güzel eksiler tebrikler kizlar
Baharim 1 gün chatday yapip sonrasinda cok azaltmadan normal listelerle devam etsen
Bide yarisda seni stres yapmis olabilir
Sagol canım teşekkür ederim
Kactinki canım üzülme hemen umudunu kaybetme her hafta aynı şekilde veremeyiz ki.
Ve bence yarışmaya katıl istek olunca daha iyi olur
Ben Şokkkk harikasın
Canim geçmiş olsun sekeirn çok düşmüş
Yumurta zor yedigim icin 2 gunde bir zorla yiyorum canimKahvaltina ceviz yumurta ekle
Oglen ve aksamda protein dene bol salatayla
Cama cikta bagir155
155
155
Polis duysana heyy şiddet var
Tamam canim deneyecegimÖğlen mesela sisirecek şeyler ye nohut fasulye bulgur pilav gibi akşamda daha hafif beslen çorba salata et tavuk gibi.
Yediklerini kahvaltı dahi olsa her hafta değiş canım mesela yoğurt yulaf süt yulaf yulaf tost gibi. Ya da güne meyve veya smoothe ile başla.
Hayirli olsun abla son girusun olsun bu rakamlariGunadinnn hayirli cumalar kizlar
Ilk bildirimle bismillah diyorum artik
Yoksa her gün artilar gelmeye devam edecek
Baslangic 108.2
Eki Görüntüle 2925098
ahh gülüm yaa çok iyi niyetlisin ama senin ev tehlikeli cidden şu ara okuldan çocuklar hep eve virüs getiriyor kb nin ameliyat da ağırdı çok tehlikeli olurdu , en sağlıklısı kendi evin de çok kimsenin gitmeden nekahat dönemini geçirmesi, bu dönemi de çok önemli hastalanmaması lazımEvet canım işte doktor biz gittik diye kızdı enfeksiyon riski olabilir dedi
Kayınvalideme dedim bana gelin ben burda bakarım çünkü Kayınbabam birqz kilolu tek yapamazsın dedim
Yok dediler eve geçelim
Benim kızlar da okula gidiyor ya virüs filan olur Allah korusun
Baktı takım aç kalıyor o da ekmeği destekliyor artıkKaptanım naif insan ya, hoşgörülü, ekmekseverama filiz öyle mi canını alacak insanın yaa bi ekmke keyfimiz var nolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?