ah ahh beenim kendimi toparlayıp calismam lazim birazGeçmiş olsun canımm
Kafa dalgınlığı olmuş sanırım iki taraftada canım..
O güzel kaşlarını takımca görmek isteriz
spor ve diet yapanlarin belli periyotlarda ( bir hafta, 15 gun vs gibi.) istedigi her seyi yedigi (pizza, fast food, tatli vs) gün. (Kaynak: ekşisözlükChatday ne oluyor ki abla
Kahveni al yudumla biraz sakinleş benceah ahh beenim kendimi toparlayıp calismam lazim biraz
ama biraz kendime nasil gelirim dusuneyim cok sinirliyim canim birsey istemiyor kahve mi yopsam eve geldik oylece esarbimla oturuyorum ..
Manyak
işte bu bensabah tam buydum bu renk pantolonum vardı kemer kısmını çekiştirirken yırttım
Allah seni
işte bu bensabah tam buydum bu renk pantolonum vardı kemer kısmını çekiştirirken yırttım
altın mevzusundan kim oldugunu anca anladim hosgeldin ablaGeçmiş olsun cnm biraz daha iyimisin
Kiymali patlicanda güzel olur cnm
Bende bikac güne yaparim
Altinlar kasadaydi, banka tamirata girince açılış saatleri değişmiş haberimiz yoktu. Oglan son gün almak istemişti. Banka kapali olunca düğün için alamadik :))))
Cok gecmis olsun cnm
Cok güzel eksi cnm tebrikler
Aşırı bi kilon yok cnm varsın az az ver, kendine stres yapma
Hosgeldin zeynepcim
Cok güzel eksiler tebrikler kizlar
Baharim 1 gün chatday yapip sonrasinda cok azaltmadan normal listelerle devam etsen
Bide yarisda seni stres yapmis olabilir
ayy çok sevindim yakın yermiş çok şükür , kolay gelsin eve gelip kahveni içerken muhabbet ederiz yine :)Teşekkür ederim cnm
Pazartesi baya artiydin hepsi gitmis eksi bile gelmiş cnm
Teşekkür ederim cnm
Sagol cnm bende iyiyim
Uzak degil arabayla 5 dk cnm
Şimdi cikiyorum :)
Aaa beğenmedin mi kaslarımı. Kıskanmayın diye göbeğimi şişirmişim gibi hayal etManyak
Canim bende bı kaç gündür yapıyorum Dukan en ideali nasildr senceKız üst üste Dukan mi olursonra hop çabuk aldın
aaaa kırıyosun beni ama, kıskandın dimi kaslarımı. Şu kaslarım hep olay oluyor yaaAllah senigörmez olaydim
kuzum vallaha sana 40 bin 50 bin kere maşallahhhhhDüşün düşün oran buran sporsuz sarkmadan düşün sen
Danca aperatif atıştırmalık demekMelmelmaltid ne be
Ben öyle pat diye baktığım icin eksini gormedimEki Görüntüle 2925105
geçen hafta 80.4
bu hafta 80.2
fark -200
ben yarışmaya daha katılmıycam stres yaptı resmen bana :)
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Ayyulduz
Eksin guzel canim tebriklercuma 75.7
bugun 75.0
fark 0.7
yuzde 0.924
Cordelia
@zeyneppk
E Elif_Eylul
Zipzip- Eki Görüntüle 2925108
Tebrikler canimKızlarcım nane limon esliğinde kilo bildirimimi yapıyım.
Geçen cuma 90
Bugün 89.20
Eki Görüntüle 2925111
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- @Ayyulduz
Kapı açık arkanı dön ve çık
Ben neyim AzrailmiKaptanım naif insan ya, hoşgörülü, ekmekseverama filiz öyle mi canını alacak insanın yaa bi ekmke keyfimiz var nolmuş
ayyy allah iyiligini yaaa suratım 5k di sen beni guldurdun allahta seni hep guldursun arkadaşimm
sagol başkanimBen öyle pat diye baktığım icin eksini gormedim
Tebrikler canim
Eksin guzel canim tebrikler
Tebrikler canim
Kapı açık arkanı dön ve çık
Ben neyim Azrailmi
ekmek aşkını aşıla kız bir şey olmaz benim evde lokma ekmek yok ben evden çıkıpta kendime asla ekmek almam akşam eşim gelirken kendisine alır, yanii benim için zarar tehlike yok gerisi de zaten dirayetli yemezler kii
Tamam bayssKapı açık arkanı dön ve çık
Ahaha sen benim meleğimsin ama azrail değil yok o olmazBen neyim Azrailmi
Ben arka arkaya yapılanı demiştim canım ama sonuçta içinde yeşilçay var herşey var ben diğer detokslar için dedim. Ben arka arkaya kullanmıyorum mesela hamur işi yediysem ertesi gun kullanıyorum ya da sadece Perşembe günleri.Canim bende bı kaç gündür yapıyorum Dukan en ideali nasildr sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?