Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canımm

Kafa dalgınlığı olmuş sanırım iki taraftada canım..
ah ahh beenim kendimi toparlayıp calismam lazim biraz
ama biraz kendime nasil gelirim dusuneyim cok sinirliyim canim birsey istemiyor kahve mi yopsam eve geldik oylece esarbimla oturuyorum ..

Chatday ne oluyor ki abla
spor ve diet yapanlarin belli periyotlarda ( bir hafta, 15 gun vs gibi.) istedigi her seyi yedigi (pizza, fast food, tatli vs) gün. (Kaynak: ekşisözlük )
ah ahh beenim kendimi toparlayıp calismam lazim biraz
ama biraz kendime nasil gelirim dusuneyim cok sinirliyim canim birsey istemiyor kahve mi yopsam eve geldik oylece esarbimla oturuyorum ..
Kahveni al yudumla biraz sakinleş bence

altın mevzusundan kim oldugunu anca anladim hosgeldin abla isim dgismissin

Teşekkür ederim cnm

Pazartesi baya artiydin hepsi gitmis eksi bile gelmiş cnm

Teşekkür ederim cnm

Sagol cnm bende iyiyim

Uzak degil arabayla 5 dk cnm
Şimdi cikiyorum :)
ayy çok sevindim yakın yermiş çok şükür , kolay gelsin eve gelip kahveni içerken muhabbet ederiz yine :)
cuma ki malum dönem ödemiydi ödem gitsin diye baya uğraştım :))

Eki Görüntüle 2925105

geçen hafta 80.4
bu hafta 80.2
fark -200

ben yarışmaya daha katılmıycam stres yaptı resmen bana :)
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Ayyulduz
Ben öyle pat diye baktığım icin eksini gormedim
Tebrikler canim
Eksin guzel canim tebrikler
Kızlarcım nane limon esliğinde kilo bildirimimi yapıyım.

Geçen cuma 90
Bugün 89.20

Eki Görüntüle 2925111

Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- @Ayyulduz
Tebrikler canim
E Elif_Eylul Zipzip- acaba takıma ekmek aşkını daha fazla aşılamadan defolup gitsem mi?
Kapı açık arkanı dön ve çık
Kaptanım naif insan ya, hoşgörülü, ekmeksever ama filiz öyle mi canını alacak insanın yaa bi ekmke keyfimiz var nolmuş
Ben neyim Azrailmi

E Elif_Eylul Zipzip- acaba takıma ekmek aşkını daha fazla aşılamadan defolup gitsem mi?
ekmek aşkını aşıla kız bir şey olmaz benim evde lokma ekmek yok ben evden çıkıpta kendime asla ekmek almam akşam eşim gelirken kendisine alır, yanii benim için zarar tehlike yok gerisi de zaten dirayetli yemezler kii

Canim bende bı kaç gündür yapıyorum Dukan en ideali nasildr sence
Ben arka arkaya yapılanı demiştim canım ama sonuçta içinde yeşilçay var herşey var ben diğer detokslar için dedim. Ben arka arkaya kullanmıyorum mesela hamur işi yediysem ertesi gun kullanıyorum ya da sadece Perşembe günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…