- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kız üst üste Dukan mi olurbencede, eşime göre sorun yok elin yüzün düzeldi diyor ama bana göre koca göbek oldum yine
Dukanla verdim kız son haftalarda ama işte üst üste yaptım
Spor yap sıkılaş o zaman.bencede, eşime göre sorun yok elin yüzün düzeldi diyor ama bana göre koca göbek oldum yine
Dukanla verdim kız son haftalarda ama işte üst üste yaptım
Yiyolar iste birbirlerini aç kaliyolarKız o nasıl oluyor hele bir anlat
Kaç kilosun beybiBurdayım kızlar ya diyet modun da olmayınca yazasım gelmiyor
Zaten filiz sağolsun nerde yemek yazsam yakalıyor beni
Burdayım kızlar ya diyet modun da olmayınca yazasım gelmiyor
Zaten filiz sağolsun nerde yemek yazsam yakalıyor beni
düzenledim gülüm resmi telden atıp sonra leptaptan düzenle yapıp yazıyorum sen o ara bakmışsınKactinki sen acaba
Simdi geriye gidip mesajlarina bakmam lazim kilona
Dün çıktı canım hastaneden iyiye gidiyorNasıl oldu canım kayinpederin.
Sıkıntı yok yine iyisinEn son 63 tüm
Maşallah geçmiş olsunDün çıktı canım hastaneden iyiye gidiyor
Eki Görüntüle 2925105
geçen hafta 80.4
bu hafta 80.2
fark -200
ben yarışmaya daha katılmıycam stres yaptı resmen bana :)
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Fitt_anne
Sağol canımMaşallah geçmiş olsun
Açılın ben doktorum155
155
155
Polis duysana heyy şiddet var
çok iyi maşalllah , daha da iyi olur tez zaman da eve geçmiş ya onun psikolojisi bile iye gelirDün çıktı canım hastaneden iyiye gidiyor
ya hiç deme benim oğlanın da montu yok, ankara soğudu, botu da yok ikisi dünya para. Ha bu arada benimde montum yokCidden öyle ekonomi berbat geçen oğlana civilden hırka alicam 12 yaş 99.99 kuruş şok oldum nasıl bir devirde yaşıyoruz geçinmek ölmüş esime diyorum bende çalışayim izin vermiyor. Halbuki küçük okula gidince çalışabilirim ama kirada olsak biz gecinemeyiz açık ve net. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Zaten haberlerde bile makarna satışında artış var insanlar et alamıyor çok pahalı herşey dolar olmuş 8.89 bitmisiz
ya aşk olsun sanki mekanda kahvaltı yaptıkYok yok gez sen dağ bayır kahvalti et dere icinde neden kafana sıkcan
aaay bencede. Allah' ım ben diyet takımına girip niye yine ekmek aşkına düştümAma güzel ya güzel gidiyor ekmekle herşey
Alemsin kız çok güldüm hemde sesli sesliBiz yarisiyoz iste açlık oyunlari var takimda herkes birbirini yiyor
Tüm takımın ayarlarını bozdum sankiBence de ekmekle aşkı yaşıyorum bir de colakackaloribu
oldu valla ama ben yaptım siz yapmayın demeye geldim bacılaarrKız üst üste Dukan mi olursonra hop çabuk aldın
Hmmm şey ımmmm yani eveet bencede, yani inşallah yapcam, bencede yapmam lazım. Neyse benim bi işim varda şimdi bunu sonra düşüneyimSpor yap sıkılaş o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?