Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayirli olsun canım
Cok tesekkur ederim cnm
Seni aramızda görmenin mutluluğunu yaşatıyor bu bildirim. Aylar sonra çok şükür.
Her hafta seninle eksiler görme heyecanı yaşayacağım tatlım. Hayırlı olsun ilk bildirimin.
Sagolasin bitanem
Hosgeldin kaloricim nasilsin
bu gün hava açık benim de canım iyi şükür ağrı falan yok , sen nasılsın canoom
Sagol cnm idare ederim, birazdan benim maraton basliyor :) işe gidecem
hadi başlangıcın hayırlı olsun mefkuşum her hafta güzel eksiler gelir inşallah
Amin cnm sagolasin

Bende döneceğim sahalara ama dönemiyorum, oğlanın okul stresinden diyet moduna giremiyorum sanırım (bahane ama olsun iyi bahane bence ) 62 olmadım çok şükür ama 61 küsürlerde dolaşıyorum
Bence en kısa zamanda dönmelisin.
Gunadinnn hayirli cumalar kizlar

Ilk bildirimle bismillah diyorum artik
Yoksa her gün artilar gelmeye devam edecek
Baslangic 108.2

Eki Görüntüle 2925098
Başlangıcın hayırlı olsun abla
Ya ben diyette çok gerekmedikçe detoksa karşıyım sadece Dukan yaparım o da arada. Detoks bana çok sağlıksız geliyor bilmeyen için yapılınca diğer hafta karbon şeker isteği tavan oluyor onun için aç kalmaktansa yiyip ama sağlıklı tabiki kilo vermek daha mantıklı hem kas kaybı olmaz.

Protein olarak acaba artık kurt kuş mu toplasak etraftan, anacım ucuz diye tavuk yiyorduk artık onu da kırmızı et parasına alır olduk. Protein nedir unutmak üzereyim Protein ye deme bence ahaaha
Cidden öyle ekonomi berbat geçen oğlana civilden hırka alicam 12 yaş 99.99 kuruş şok oldum nasıl bir devirde yaşıyoruz geçinmek ölmüş esime diyorum bende çalışayim izin vermiyor. Halbuki küçük okula gidince çalışabilirim ama kirada olsak biz gecinemeyiz açık ve net. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Zaten haberlerde bile makarna satışında artış var insanlar et alamıyor çok pahalı herşey dolar olmuş 8.89 bitmisiz

iyiyim canım sen nasılsın, hoşbuldum bu arada

intihar mı edeyim, kafama mı sıksam, en tepeden mi atlasam ooof off bu ekmek bi benim başıma bela sanırım
Yok yok gez sen dağ bayır kahvalti et dere icinde neden kafana sıkcan

Bence en kısa zamanda dönmelisin.
bencede, eşime göre sorun yok elin yüzün düzeldi diyor ama bana göre koca göbek oldum yine
Dukanla verdim kız son haftalarda ama işte üst üste yaptım

Cok tesekkur ederim cnm

Sagolasin bitanem

Hosgeldin kaloricim nasilsin

Sagol cnm idare ederim, birazdan benim maraton basliyor :) işe gidecem

Amin cnm sagolasin
az önce gördüm gün de 3 kez iş varmış allah kolaylık versin git gel yapacaksın boyuna işle ev yakın mı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…