- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Kaptanlari etiketleme işi o tatlım. Emin ol hepiniz için aynı duygulara sahibim.
Cok tesekkur ederim cnmHayirli olsun canım
Sagolasin bitanemSeni aramızda görmenin mutluluğunu yaşatıyor bu bildirim. Aylar sonra çok şükür.
Her hafta seninle eksiler görme heyecanı yaşayacağım tatlım. Hayırlı olsun ilk bildirimin.
Hosgeldin kaloricim nasilsinTüh kayısı vakti de geçti, kendime yeni protein kaynağı bulayım
Ya bende şimdi yakın zamanda verdim sonra aldım ya kas biliyorsun çok bendebi diyete gireyim haftaya başlayım o zaman bakalım kaç kilo vercem
Ben çok hızlıyımdır acayip kilo alırımher türlü kilo alınır verilir tişörtü mü yaptırsam kendime acaba ama sorun şu ben M MissHayaLet rahatça alıp veremiyorum senin gibi de yesemde almam bünyemde yok yediğimi en ufak bi lokmasına kadar inkar etmeyen bünyem var birde son kiloları çok detoksla verdim tabi çabuk aldım sonra
Sagol cnm idare ederim, birazdan benim maraton basliyor :) işe gidecembu gün hava açık benim de canım iyi şükür ağrı falan yok , sen nasılsın canoom
Amin cnm sagolasinhadi başlangıcın hayırlı olsun mefkuşum her hafta güzel eksiler gelir inşallah
Ben diyeti bıraktığında beri ekmek yiyor umbende sağlıksız besleniyorum ekmeği abarttım yine yaa
aklıma bu geldi
Melmelmaltid ne be
Bence en kısa zamanda dönmelisin.Bende döneceğim sahalara ama dönemiyorum, oğlanın okul stresinden diyet moduna giremiyorum sanırım (bahane ama olsun iyi bahane bence) 62 olmadım çok şükür ama 61 küsürlerde dolaşıyorum
Başlangıcın hayırlı olsun ablaGunadinnn hayirli cumalar kizlar
Ilk bildirimle bismillah diyorum artik
Yoksa her gün artilar gelmeye devam edecek
Baslangic 108.2
Eki Görüntüle 2925098
Ya ben diyette çok gerekmedikçe detoksa karşıyım sadece Dukan yaparım o da arada. Detoks bana çok sağlıksız geliyor bilmeyen için yapılınca diğer hafta karbon şeker isteği tavan oluyor onun için aç kalmaktansa yiyip ama sağlıklı tabikiTüh kayısı vakti de geçti, kendime yeni protein kaynağı bulayım
Ya bende şimdi yakın zamanda verdim sonra aldım ya kas biliyorsun çok bendebi diyete gireyim haftaya başlayım o zaman bakalım kaç kilo vercem
Ben çok hızlıyımdır acayip kilo alırımher türlü kilo alınır verilir tişörtü mü yaptırsam kendime acaba ama sorun şu ben M MissHayaLet rahatça alıp veremiyorum senin gibi de yesemde almam bünyemde yok yediğimi en ufak bi lokmasına kadar inkar etmeyen bünyem var birde son kiloları çok detoksla verdim tabi çabuk aldım sonra
Cidden öyle ekonomi berbat geçen oğlana civilden hırka alicam 12 yaş 99.99 kuruş şok oldum nasıl bir devirde yaşıyoruz geçinmek ölmüş esime diyorum bende çalışayim izin vermiyor. Halbuki küçük okula gidince çalışabilirim ama kirada olsak biz gecinemeyiz açık ve net. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Zaten haberlerde bile makarna satışında artış var insanlar et alamıyor çok pahalı herşey dolar olmuş 8.89 bitmisizProtein olarak acaba artık kurt kuş mu toplasak etraftan, anacım ucuz diye tavuk yiyorduk artık onu da kırmızı et parasına alır olduk. Protein nedir unutmak üzereyimProtein ye deme bence ahaaha
Kactinki sen acaba
Ay valla ne sevinirdim karnem olsa olsun sgalik olsun
iyiyim canım sen nasılsın, hoşbuldum bu aradaHosgeldin kaloricim nasilsin
intihar mı edeyim, kafama mı sıksam, en tepeden mi atlasamBen diyeti bıraktığında beri ekmek yiyor um
Yok yok gez sen dağ bayır kahvalti et dere icinde neden kafana sıkcaniyiyim canım sen nasılsın, hoşbuldum bu arada
intihar mı edeyim, kafama mı sıksam, en tepeden mi atlasamooof off bu ekmek bi benim başıma bela sanırım
Ama güzel ya güzel gidiyor ekmekle herşeyiyiyim canım sen nasılsın, hoşbuldum bu arada
intihar mı edeyim, kafama mı sıksam, en tepeden mi atlasamooof off bu ekmek bi benim başıma bela sanırım
bencede, eşime göre sorun yok elin yüzün düzeldi diyor ama bana göre koca göbek oldum yineBence en kısa zamanda dönmelisin.
Dukanla verdim kız son haftalarda ama işte üst üste yaptımYa ben diyette çok gerekmedikçe detoksa karşıyım sadece Dukan yaparım o da arada. Detoks bana çok sağlıksız geliyor bilmeyen için yapılınca diğer hafta karbon şeker isteği tavan oluyor onun için aç kalmaktansa yiyip ama sağlıklı tabikikilo vermek daha mantıklı hem kas kaybı olmaz.
Kiz dün mesajını görmedim bile valla bu aradaKmsl Hnd @cedarice hatırlamıyorim çok isim var onlar nerde yazmıyor mu
Burdayım kızlar ya diyet modun da olmayınca yazasım gelmiyor
Biz yarisiyoz iste açlık oyunlari var takimda herkes birbirini yiyor
az önce gördüm gün de 3 kez iş varmış allah kolaylık versin git gel yapacaksın boyuna işle ev yakın mı bariCok tesekkur ederim cnm
Sagolasin bitanem
Hosgeldin kaloricim nasilsin
Sagol cnm idare ederim, birazdan benim maraton basliyor :) işe gidecem
Amin cnm sagolasin
Burdayım kızlar ya diyet modun da olmayınca yazasım gelmiyor
Zaten filiz sağolsun nerde yemek yazsam yakalıyor beni
Kız o nasıl oluyor hele bir anlatBiz yarisiyoz iste açlık oyunlari var takimda kesken birbirini yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?