- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
O iş bendeCumayı biz hallederiz sen pazartesiyi hallet yeter
Gelde burda milli laf sokma sözünü soylwmeAy dur biraz güleyim
Sana güveniyoruz cnm. Pazartesiyi sen kazanip bize iyi yüzde kazandiracak birini alacaksin karsi takimdanO iş bende
Yani geçen hafta benim olduğu gibiYalnız ben böyle çok iddialı olunca genelde sonu foss oluyo ya bu sefer olmaz inşallah
Kiz kaybettik mi biz. Gecmis yapamadim.Yani geçen hafta benim olduğu gibi
Sağol canım bende sizlere çok güveniyorum adımları bekliyorum bol bolSana güveniyoruz cnm. Pazartesiyi sen kazanip bize iyi yüzde kazandiracak birini alacaksin karsi takimdan
Sorma baçim yasıni bili tutamadık secmelerin hızındanKiz kaybettik mi biz. Gecmis yapamadim.
Sağol canım bende sizlere çok güveniyorum adımları bekliyorum bol bolbu sefer biz kazanalım
Canim sorun var bende sandim benden telefonu kapattim begeni bile yapmiyorKizlar site cok mu yavas bende mi boyle bir gulucuk bile saatlerce gitmiyod
Gecmis yapamadim daha bakacam tabi yardim ederim canimEvet canım @Zipzip- kaptan spora yardım edeceğinizi yazmıştı spor için secildiniz
Bugun 9000 adim attim zaten daha ayaktayim canimYürürsün ama bizim için
Yarın itibariyle 15.ooo atarsin senGecmis yapamadim daha bakacam tabi yardim ederim canim
Bugun 9000 adim attim zaten daha ayaktayim canim
Kol saatim olsa atarim yaYarın itibariyle 15.ooo atarsin sen
Sen yemeğiyeceksin zaten aç aça öleceksin ben çok üzülüyorum açsın diye . Kahvalto yapma börek falan yap ye kuzum kıyamam ben sana hata olursun sonra . .Benimde yemek yok yemek yapicak vaktimde yok kahvaltı hazirlamayi düşünüyorum
Tebrik ediyorum seni canım darısı benim başıma. Harika iş çıkardın harikasınBen korumaya geçtim yarışmıyorum canim
Seçseydin yarın yapardık . Kaptanlar öyle yazmıştı neyse kaderimizde hep yarışmacı olmak varmışHiç farkında değilim
Uslu durursan pazartesi alırım seni bizim takımda açlık yok
Aslında seçecektim seni de kaptan olursam devredeyim yoğun olcam yazmıştın sanki
Neyse haftaya da seni seçerim ne olcak
Ay ne güzel. Ben alamıyorum sen beğenmiyorsun.Kol saatim olsa atarim ya
evde is yarken bazen tlf nu uzerime almayi unutuyorum
iki kere saat aldim begenmedim geri iade ettim
Sagol canimTebrik ediyorum seni canım darısı benim başıma. Harika iş çıkardın harikasın
Ama geçen hafta iyi savaştın canım az farkla kaybettinYani geçen hafta benim olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?