- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Vay bizim basimiza gelenlerrr. Ben bilemedimmm. Üzülemedim bileSorma baçim yasıni bili tutamadık secmelerin hızından
Bende dedim strateji yapmışHiç farkında değilim
Bir tane aldim su gecirmez yaziyordu su geçirdi digerini kuramadim nasil kuruluyor diye aradim yardimci olmadilar geri iade ettimAy ne güzel. Ben alamıyorum sen beğenmiyorsun.
Xiaomi alsana canım ben baya memnunum tek sıkıntı saattin olduğu kolla iş yapmayacaksin saymıyorKol saatim olsa atarim ya
evde is yarken bazen tlf nu uzerime almayi unutuyorum
iki kere saat aldim begenmedim geri iade ettim
Benimde oyle yaKizlar site cok mu yavas bende mi boyle bir gulucuk bile saatlerce gitmiyod
Niye saymıyor ki hareket yapinca saymasi lazimXiaomi alsana canım ben baya memnunum tek sıkıntı saattin olduğu kolla iş yapmayacaksin saymıyor
Sporu yazacaksin cnm. Sen bizim takimizin spor destekcisisinyaBiz menu spor yazacaz mi canimZipzip-
Ayyy hepimize hayırlı olsun elimden geleni yapacağım kesinlikleEveetttt gelelim fasülyenin faydalarına
Toplaşın Kırmızı Takımın Yavru Kurtları
Nehir6161
@Tutku44
@Aijoo
@Mellemmaltid
aypare ackerman
@sardunya1038
@Elhan
@Ytmz
Ben kırmızı takım için elimden geleni yapacağım canlarımSizlerin de beni yalnız bırakmayacağını biliyorum. Hepinize güvenim sonsuz Ben size ölün bitin aç kalın demeyeceğim. Sağlıklı beslenin ve lütfen takım için kaçamak yapmayın yeterli. Lütfen düzenli menülerinizi bildirin bu çok önemli. Ve lütfen herkes yapabileceği ölçüde adım atmaya çalışsın
Cordelia @sena zeynep canlarım spor konusunda 1 numara sizsiniz. Bu haftada bizim için gösterin kendinizi
Haydi Kırmızı Takım Göster Kendini
Kız kendin için yürü yarın başlıyor adım yarışı
Var bir sıkıntı canım bendede oyleKizlar site cok mu yavas bende mi boyle bir gulucuk bile saatlerce gitmiyod
İki elinle tencere götürüyorsun diyelim masaya kol hareket etmediği için algılamıyorNiye saymıyor ki hareket yapinca saymasi lazim
Kız ne caktiriyorsun kaptanının gözüne girmeye çalışıyordumKız kendin için yürü yarın başlıyor adım yarışı
Ben 25 yaşındayım evliyim 11 aylık bebeğim var emziriyorum 2 ayda 10 kilo verdim 68 den 58 e düstüm 1 60 boyundayım sizinle beraber kilo vermeye devam etmek istiyorum hedefim 53 olmakKatılabilirsin tabi ki canim kendini tanıtabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?