Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler canım💕

💕💕

Afiyet olsun canım😍😘

Detoks olarak önereceğin birseyler var mi?

Afiyet olsun canım💕

Tebrik ederim canım💕

Evet canım😘

😍😍

Teşekkürler canım😘

Ödem var sanırım her yerim şiş iki gündür.üzgünüm😞

😍😍

Tebrikler kızlar.emeğine sağlık canım😍😘
Teiekkürler sağol

Gecen cuma 67.8
Bu cuma 67.6
(Bu hafta biraz karışık geçti insallah haftaya daha güzel olucak)
Zipzip- Zipzip-
Canım hamilesin sen . Hedefin kilonu korumak olsun. Ama illaki birkaç kilo alırsın . Ben 14 kg almıştım 🤭 yeni hamileliğime zayıf başlamak istiyorum ben de

Hayırlı cumalar kızlar

Geçen hafta 74,700
Bugün 73,600
Fark 1,1 kg
20220304_100808.webp

Teşekkür ederim kaptanım dün eksim daha çoktu ama sanırım korona oldum 2 gündür çok kötüyüm
Bu hafta hep hastanelerdeydik oralardan kaptım galiba
Bugüne kadar hiç korona olmamıştım ağrısı çok ağır
Çok geçmiş olsun. Kolaylıkla atlatın inşallah.

Konumuzla alakası yok ama kaş için Microblading yaptıran var mı ben geçen hafta yaptırdım 4-5 gün kalındı kaşların şimdi eskiye dönmeye başladı sanki 2. Seans var haftaya 2. Seanstan sonra mı kalıcı olur yaptıran varsa bana bi fikir verebilir mi akşamdan beri taktım kafama yapan yer mi yapamadı bende mi sorun var anlamadım 🙄🙄
Ben 2019 da yaptırdım hala kullanıyorum. Memnunum canım. O olmasa kaşım oyuk ve rengi saç rengime göre açık.
Ben de iki seans gittim. Birincide yaptı, 5 gün yara kremi kullandım. Sonra ikinci seansa gittim. Kaşımdaki fazla boya aktıktan sonra kalan boşlukları doldurdu. Bunu her güzellik uzmanı yapıyor kafana takılmasın

Ben 2019 da yaptırdım hala kullanıyorum. Memnunum canım. O olmasa kaşım oyuk ve rengi saç rengime göre açık.
Ben de iki seans gittim. Birincide yaptı, 5 gün yara kremi kullandım. Sonra ikinci seansa gittim. Kaşımdaki fazla boya aktıktan sonra kalan boşlukları doldurdu. Bunu her güzellik uzmanı yapıyor kafana takılmasın
Benim de kaşlarım çok seyrek. Kaş farı ile boyuyorum. İlerde ben de yaptırmak istiyorum

Kilo bildirimim
Geçen hafta 71.20
Bu hafta 70.30
Fark 900 gr

Eki Görüntüle 3018888
Zipzip- Zipzip- @Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_

Günaydın
Güncel kilom 54.7 🏃‍♀️😘
Geçen hafta=55.4
Pazartesi 55.6

Evettt 3 hafta sonra ilk defa
-1.25
Geçen cuma 60.90
Bu cuma 59.65

Vuhuuuuuu çok mutluyum 😭😭😭😭🤣🤣
Demekki ben aç kalınca değil sağlıklı beslenince kilo veriyorum 😌
@Cordelia Zipzip- Zipzip-

Heyecandan nasıl cekmsiim koruma moruma yok böyle devammmm

Hayırlı cumalar kızlar

Geçen hafta 74,700
Bugün 73,600
Fark 1,1 kg
Eki Görüntüle 3018964
Tebrik ederim💙💙

Benim de kaşlarım çok seyrek. Kaş farı ile boyuyorum. İlerde ben de yaptırmak istiyorum
Yaptır canım , yüz ifaden değişiyor güzelleşiyor . Ama herkesin yaptırdığı gibi tek tip değil de kendi kaş yapında yaptırt
Diyorum ya aldığım kilolar da meşhur. Uçlarda yaşıyorum 🤦
Bebek 1,25 damacanalık yer kaplayamaz herhalde 🤣🤣

Back
X