Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin. Kız merakta bırakma . Bı baktim yoksun. Biz iyiyiz sen nasılsın var mı gelişme?
Çok boşluğa düştüm.... Şimdi ise kendimi toparladım geri döndüm tekrardan ilaç kullanmaya başladım haftaya transfer günüm belli olacak inşallah son şansımı da denemek istedim 😇😇 çok sevindim sizin iyi olmanıza ne kadar çok sayfa birikmiş şok oldum sayfaya bakınca 🧿🧿

Çok boşluğa düştüm.... Şimdi ise kendimi toparladım geri döndüm tekrardan ilaç kullanmaya başladım haftaya transfer günüm belli olacak inşallah son şansımı da denemek istedim 😇😇 çok sevindim sizin iyi olmanıza ne kadar çok sayfa birikmiş şok oldum sayfaya bakınca 🧿🧿
Heyecanla bekleyeceğiz sonucu. İnşallah hayırlısı ile tutacak bu defa. ♥️♥️♥️🙏🙏🙏
Kalabalık tatlış bı takım olduk çok şükür. 😘♥️😘♥️

Heyecanla bekleyeceğiz sonucu. İnşallah hayırlısı ile tutacak bu defa. ♥️♥️♥️🙏🙏🙏
Kalabalık tatlış bı takım olduk çok şükür. 😘♥️😘♥️
Ayyyy maşallah maşallah valla okumalara bile yetişemiyorum hepinize bol başarılar kızlar ben bu ay deneme olacağı için giremem sanırım ama Nisan'da net dönüş yaparak kilo vermeye başlayabilirim iniallah arada yoklama yaparım kimler ne durumda diye 😍😍😍😍😍

Ah ahh... Şey hatırlıyorum, 3 tane kadın geliyordu karşıdan, belli dalga geçiyorlar benimle, kıkır kıkır gülüyorlar. Yanımdan geçerken biri "aa hamileymiş" demişti. O zaman benimle dalga geçtiklerinden emin olmuştum. Çok kırılmıştım, çok üzülmüştüm. Neyse geçti gitti. Sonunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim ya, sizlerle el ele bu kiloları vereceğim ya ohh :KK9:

Canım ben 2 litre suya 1 Yeşil Elma bir limon sıkıyorum. 2 tutam maydanoz 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyorum kaynatıyorum. 3-4 dakika kaynadıktan sonra kapatıyorum. Tarçın ve zencefil ekliyorum birer çay kaşığı. Sonra ne içiyorum afiyetler Afiyet olsun. ♥️
Deneyim inşallah fayda eder sağol canım💕

Ah ahh... Şey hatırlıyorum, 3 tane kadın geliyordu karşıdan, belli dalga geçiyorlar benimle, kıkır kıkır gülüyorlar. Yanımdan geçerken biri "aa hamileymiş" demişti. O zaman benimle dalga geçtiklerinden emin olmuştum. Çok kırılmıştım, çok üzülmüştüm. Neyse geçti gitti. Sonunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim ya, sizlerle el ele bu kiloları vereceğim ya ohh :KK9:
Küfrettim!!

:(
Onemli olan saglik diyoruz aslinda ama kiloda saglik problemi yaratiyor
Ben ileriki yasimda kilolu olarak yasamak istemiyorum oyuzden kontrolu elime almam gerek
Basaricaz hep birlikte insallah

Back
X