Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adım sayarı açmadım bileBende kalkiyorum 2.500 adimdayim
Benimda çok az oldu adımlar b ugün çok oturdumAdım sayarı açmadım bile![]()
5260Bende kalkiyorum 2.500 adimdayim
Neden ne için etiketledim ben
Kırmızı takımdasimNeden ne için etiketledim benkaçırdım sanırım oralari
Kırmızı olsun 5 Kr fazla olsunKırmızı takımdasim
Kırmızı takım yıldızın takımıBen hangi takimim arkadaşlar, ben hâlâ dışarıdayim ilk sayfaya gidemedimbittim oradan oraya ztn işe gitsem yorulmazdim bu kadar
Tamamlarsin abla adım yarinbaşlıyor bugün yok2349 adımdayım hala bugün az olacak gibi
Biliyorum bugün yok nasılsa ondan da birazrahatımTamamlarsin abla adım yarinbaşlıyor bugün yok
Ben ödül öğünümü dün yaptım kaptanımKırmızı Takım
@erenmothers
Hallederiz
She-Raa
@sandriyon
Wilma11
@gewezebidik
Maviokur
Aomine Daiki
@Kinoalihatun
Bu hafta beraberizÖdül öğünümüzü bugün yapıp bitirelim. Pazartesiye eksi ile girelim. Lütfen menü paylaşımlarınızı ihmal etmeyin, beni de etiketleyin. Günlük 10 bin adım istiyorum sizden. Hem menü hem spor avantajını alalım
![]()
Kaptanım tamam derse yarın tartılayımYarin aç tartil bence çünkü yuzdelikler etkilenir bu şekil de
Hayırlı olsun kaptanım, tabiki zayıflamak ve adım atmak bizden sorulurKırmızı Takım
@erenmothers
Hallederiz
She-Raa
@sandriyon
Wilma11
@gewezebidik
Maviokur
Aomine Daiki
@Kinoalihatun
Bu hafta beraberizÖdül öğünümüzü bugün yapıp bitirelim. Pazartesiye eksi ile girelim. Lütfen menü paylaşımlarınızı ihmal etmeyin, beni de etiketleyin. Günlük 10 bin adım istiyorum sizden. Hem menü hem spor avantajını alalım
![]()
Haftasonu adimları çok zor oluyoBiliyorum bugün yok nasılsa ondan da birazrahatım