- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
_ASTRAL_ kaptanım ben evde home office çalışıyorum ama vaktim oldukça spora zaman ayırıyorum 10 dk evde bi tur atayım geliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
_ASTRAL_ kaptanım ben evde home office çalışıyorum ama vaktim oldukça spora zaman ayırıyorum 10 dk evde bi tur atayım geliyorum
![]()
Teşekkür ederim pastelimSonra hatırladım canım gözün olduğunu, karıştırdım. İyi olmana sevindim
“Kaptan Lucia” çok havalı oldu bu isimtebrikler canım
Haydi bakalım yeni hafta hayırlı uğurlu olsun.
Eksin süper. Tebrik ederim canım.
Teşekkür ederim
Evet canım. İkili yarışlarda da ikinci olmuşuz
Teşekkürler
Mavilim mavişelim
Kaptancığım luciacığım
Ellerine sağlık canım. 3 haftadır ortiler değişiyor ben 2. Oluyorum. Bu hafta 1. Olacağım![]()
Çok iyisin. 11 bin küsürdeyim. Akşam da bir saat kadar aktif spor yaparsam çok güzel olur
Ayyy home Office hayalim_ASTRAL_ kaptanım ben evde home office çalışıyorum ama vaktim oldukça spora zaman ayırıyorum 10 dk evde bi tur atayım geliyorum
![]()
Rica ederim yemek yemedin mi diye yazmıştımNe yemedimmi abla anlayamadim kusura bakma![]()
Tum sakinligimle yeşilçay ve kuru yemiş yedimRica ederim yemek yemedin mi diye yazmıştım
Yarasın afiyet bal şeker olsun, bende karnıyarık yedim üstüne yeşil çay içtimTum sakinligimle yeşilçay ve kuru yemiş yedim![]()
Bulbulum geldim, ya bugun benim bos gunum, calismiyorum ama market, ev temizligi vs ile cok yogunum, kosturuyorum. Tebrik ederim ortakim gayet guzel eksi gormussun bu hafta :) hep boyle gider insallahKilo veren herkesi tebrik ederim
Ortağımı göremedim sanırım
Öğretmen misin sen de canımBulbulum geldim, ya bugun benim bos gunum, calismiyorum ama market, ev temizligi vs ile cok yogunum, kosturuyorum. Tebrik ederim ortakim gayet guzel eksi gormussun bu hafta :) hep boyle gider insallah
Oooooo saygıyla eğiliyorumÇok iyisin. 11 bin küsürdeyim. Akşam da bir saat kadar aktif spor yaparsam çok güzel olur![]()
Ay yok ya canım ben ondan da sıkıldım sürekli evde hem evin işi hem işin işiAyyy home Office hayalim![]()
Ay ne bileyim sabah kalk hazırlan çık bu ara bunaldım.. ki yarım gün çalışıyorumOooooo saygıyla eğiliyorummaşallah canım
Ay yok ya canım ben ondan da sıkıldım sürekli evde hem evin işi hem işin işihemde çocuk tepemde
pandemi sebebiyle eve yolladılar ev daha tatlı geldi şirkete bu yüzden home office olarak kaldık
![]()
Kırmızı Takım
erenmothers
@DombiliKus
@She-Raa
@sandriyon
@Migim
gewezebidik
@Maviokur
@Aomine Daiki
@Kinoalihatun
Bu hafta beraberizÖdül öğünümüzü bugün yapıp bitirelim. Pazartesiye eksi ile girelim. Lütfen menü paylaşımlarınızı ihmal etmeyin, beni de etiketleyin. Günlük 10 bin adım istiyorum sizden. Hem menü hem spor avantajını alalım
![]()
tamam kaptanim, simdi cayimi icip cikicam. Mahallenin delisi oldum zati, kedilerime araba aldik boyle bisikletin arkasina falan takmalik, kedileri icine koyup park bahceye goturur orada salariz diye. Ama ayni arabayi elinlede surebiliyorsun. Ben de yuruyuse cikarken hava guzelse kedileri de alip gezdiriyorum arabalrinda, parktaki herkes bana mahallenin delisi kedili kadin gozuyle bakiyor suan ahahah. Nedir yani millet bebek arabasina domuzunu koymus gezdiriyor o normalde ben kedimi gezdirince mi anormal oluyor :) Neyse birkac gune parktaki herkes alismis olur bence bana ahaha yaa yazik zavallilar butun gun evdeler, salmak yasak onlari dogal yasama zarar veriyorlar diye, zaten benimkiler gider kaybolurlar ben salamam onlari oyle. Bende yuruyuse cikarken onlarida aliyorum ki azicik hava alsin gunes gorsun yavrular butun gun evde kapali kalmasinlar istiyorum nedir yani, kediler hava almasin mi - evet azicik catlak bi tipim ama hepsi doga, yasam, hayvan, insan sevgimden :)Kırmızı takım,
Müsait olanlar spora
erenmothers
@DombiliKus
@She-Raa
@sandriyon
@Migim
gewezebidik
@Maviokur
@Aomine Daiki
@Kinoalihatun
Aynen işe giderken hazırlanmak en zoru sanırım benim rahatlıklarımdan en önemlisi pijama ile çalışabilmemAy ne bileyim sabah kalk hazırlan çık bu ara bunaldım.. ki yarım gün çalışıyorum
Aman hiç güzel değil en güzel sabah cıkıp gitmekAyyy home Office hayalim![]()
Öğretmen misin sen de canım
Geçen sene biz de evden ders verdik ayakta terlik ne güzeldi.. tabi bir süre sonra zor olmuştu ama yine de özledimAman hiç güzel değil en güzel sabah cıkıp gitmekbende evden takılıyorum sonra kendimi atıcam dışarı
![]()
yaa bu guzelde hic ofise gitmeyince de ben depresyona girdigimi fark ettim. Simdi hibrit calismaya geciyoruz yavastan biz haftada 1 ofise gidecegiz. Isim baska sehirde olmasa ben hafta 2 ofise giderim yol gozumde buyumesine ragmen ofise gittigimde enerjim yenileniyor resmenAynen işe giderken hazırlanmak en zoru sanırım benim rahatlıklarımdan en önemlisi pijama ile çalışabilmem![]()
O da güzel canım. Yoğun bir işmiş ama Allah kolaylık versinyok ben burada bir bankada proje yonetim uzmaniyim, Turkiyedeykende Ziraat bankasinda ayni isi yapiyordum. Ama burada bankacilik biraz daha fakli, bizim sozlesmemiz haftalik 36 saat calisma uzerine. 36 saatin gunluk takibi de zor oldugu icin biz bir hafta 4 gun 1 hafta 5 gun calisiyoruz, boyle bir hafta 8 saatten 5 gun calisip 40 saat sonraki hafta 32 calisip dengelemis oluyoruz. Bir de esnek calisma da var. Yani genel olarak 9-5 arasi aktif olman bekleniyor ama illaki o saatlerde calismak zorunda degilsin o gun isin varsa mesela ajandanda bunu belirtip isini halledip sonra o saatleri baska bir zaman aksam yada bos gununde calisarak telafi edebiliyorsun