Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sonra hatırladım canım gözün olduğunu, karıştırdım. İyi olmana sevindim🥰

“Kaptan Lucia” çok havalı oldu bu isim😍😍😍tebrikler canım
Haydi bakalım yeni hafta hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim pastelim😚💐 bu hafta güzel eksi bekliyorum senden🤤
Eksin süper. Tebrik ederim canım. 😍

Teşekkür ederim 💐

Evet canım. İkili yarışlarda da ikinci olmuşuz 🥰

Teşekkürler 💕💕

Mavilim mavişelim💙💙💙🥰
Kaptancığım luciacığım😍💙

Ellerine sağlık canım. 3 haftadır ortiler değişiyor ben 2. Oluyorum. Bu hafta 1. Olacağım 🤭😍
💙💙💙💙💙

Kilo veren herkesi tebrik ederim

Ortağımı göremedim sanırım
Bulbulum geldim, ya bugun benim bos gunum, calismiyorum ama market, ev temizligi vs ile cok yogunum, kosturuyorum. Tebrik ederim ortakim gayet guzel eksi gormussun bu hafta :) hep boyle gider insallah

Çok iyisin. 11 bin küsürdeyim. Akşam da bir saat kadar aktif spor yaparsam çok güzel olur🥰🥰
Oooooo saygıyla eğiliyorum 👏👏👏maşallah canım 🥰🥰🥰
Ayyy home Office hayalim😍
Ay yok ya canım ben ondan da sıkıldım sürekli evde hem evin işi hem işin işi 😂😂😂hemde çocuk tepemde😂😂😂pandemi sebebiyle eve yolladılar ev daha tatlı geldi şirkete bu yüzden home office olarak kaldık 🙄🙄

Oooooo saygıyla eğiliyorum 👏👏👏maşallah canım 🥰🥰🥰

Ay yok ya canım ben ondan da sıkıldım sürekli evde hem evin işi hem işin işi 😂😂😂hemde çocuk tepemde😂😂😂pandemi sebebiyle eve yolladılar ev daha tatlı geldi şirkete bu yüzden home office olarak kaldık 🙄🙄
Ay ne bileyim sabah kalk hazırlan çık bu ara bunaldım.. ki yarım gün çalışıyorum

❤️Kırmızı Takım ❤️

erenmothers erenmothers
@DombiliKus
@She-Raa
@sandriyon
@Migim
gewezebidik gewezebidik
@Maviokur
@Aomine Daiki
@Kinoalihatun

Bu hafta beraberiz😍😍 Ödül öğünümüzü bugün yapıp bitirelim. Pazartesiye eksi ile girelim. Lütfen menü paylaşımlarınızı ihmal etmeyin, beni de etiketleyin. Günlük 10 bin adım istiyorum sizden. Hem menü hem spor avantajını alalım🥰

tamam kaptanim, simdi cayimi icip cikicam. Mahallenin delisi oldum zati, kedilerime araba aldik boyle bisikletin arkasina falan takmalik, kedileri icine koyup park bahceye goturur orada salariz diye. Ama ayni arabayi elinlede surebiliyorsun. Ben de yuruyuse cikarken hava guzelse kedileri de alip gezdiriyorum arabalrinda, parktaki herkes bana mahallenin delisi kedili kadin gozuyle bakiyor suan ahahah. Nedir yani millet bebek arabasina domuzunu koymus gezdiriyor o normalde ben kedimi gezdirince mi anormal oluyor :) Neyse birkac gune parktaki herkes alismis olur bence bana ahaha yaa yazik zavallilar butun gun evdeler, salmak yasak onlari dogal yasama zarar veriyorlar diye, zaten benimkiler gider kaybolurlar ben salamam onlari oyle. Bende yuruyuse cikarken onlarida aliyorum ki azicik hava alsin gunes gorsun yavrular butun gun evde kapali kalmasinlar istiyorum nedir yani, kediler hava almasin mi - evet azicik catlak bi tipim ama hepsi doga, yasam, hayvan, insan sevgimden :)

Öğretmen misin sen de canım

yok ben burada bir bankada proje yonetim uzmaniyim, Turkiyedeykende Ziraat bankasinda ayni isi yapiyordum. Ama burada bankacilik biraz daha fakli, bizim sozlesmemiz haftalik 36 saat calisma uzerine. 36 saatin gunluk takibi de zor oldugu icin biz bir hafta 4 gun 1 hafta 5 gun calisiyoruz, boyle bir hafta 8 saatten 5 gun calisip 40 saat sonraki hafta 32 calisip dengelemis oluyoruz. Bir de esnek calisma da var. Yani genel olarak 9-5 arasi aktif olman bekleniyor ama illaki o saatlerde calismak zorunda degilsin o gun isin varsa mesela ajandanda bunu belirtip isini halledip sonra o saatleri baska bir zaman aksam yada bos gununde calisarak telafi edebiliyorsun

Aynen işe giderken hazırlanmak en zoru sanırım benim rahatlıklarımdan en önemlisi pijama ile çalışabilmem 😂😂😂
yaa bu guzelde hic ofise gitmeyince de ben depresyona girdigimi fark ettim. Simdi hibrit calismaya geciyoruz yavastan biz haftada 1 ofise gidecegiz. Isim baska sehirde olmasa ben hafta 2 ofise giderim yol gozumde buyumesine ragmen ofise gittigimde enerjim yenileniyor resmen

yok ben burada bir bankada proje yonetim uzmaniyim, Turkiyedeykende Ziraat bankasinda ayni isi yapiyordum. Ama burada bankacilik biraz daha fakli, bizim sozlesmemiz haftalik 36 saat calisma uzerine. 36 saatin gunluk takibi de zor oldugu icin biz bir hafta 4 gun 1 hafta 5 gun calisiyoruz, boyle bir hafta 8 saatten 5 gun calisip 40 saat sonraki hafta 32 calisip dengelemis oluyoruz. Bir de esnek calisma da var. Yani genel olarak 9-5 arasi aktif olman bekleniyor ama illaki o saatlerde calismak zorunda degilsin o gun isin varsa mesela ajandanda bunu belirtip isini halledip sonra o saatleri baska bir zaman aksam yada bos gununde calisarak telafi edebiliyorsun
O da güzel canım. Yoğun bir işmiş ama Allah kolaylık versin

Back
X