- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım ev herkese cazip geliyor ama belli bi süre sonra sıkıyor aktiflik kalmıyoryaa bu guzelde hic ofise gitmeyince de ben depresyona girdigimi fark ettim. Simdi hibrit calismaya geciyoruz yavastan biz haftada 1 ofise gidecegiz. Isim baska sehirde olmasa ben hafta 2 ofise giderim yol gozumde buyumesine ragmen ofise gittigimde enerjim yenileniyor resmen
Ev sürekli kirleniyor ya valla önceden çocuk babaannedeydi ben işte eşim işte hiç dağılmazdı 2 yıldır benimde evim dağılabiliyormuş görmüş oldumay sonuna kadar katiliyorum, bende cocuk yok ona ragmen hem evin isi hem isin isi asiri yorucu oluyor. Ofise gidince ev kirlenmiyordu simdi evde surekli kirleniyor, surekli bulasik cikiyor, ama sabah 9 a 5 kala kalkmak da guzel ahaha hibrit en iyisi :)
Hedefini söylesin de ona göre pazar günü menüsü belirleyeceğim
Ev işi nankör yaAynen öyle canım ev herkese cazip geliyor ama belli bi süre sonra sıkıyor aktiflik kalmıyor
Ev sürekli kirleniyor ya valla önceden çocuk babaannedeydi ben işte eşim işte hiç dağılmazdı 2 yıldır benimde evim dağılabiliyormuş görmüş oldum![]()
Nazar ettikleri için kilo veremiyorsun diye bir şey olabilir mi60 olayim o zaman bedenime uygun giyerim ablacim şimid dar şey giysem nazar ediyorlar eeee ben kilo veremiyom![]()
Neden eve kapatayım yürüyorum abla![]()
Son anda mavi oldum neyse ki.Kırmızı takım bittiniz siz varyaadımlar 10 bin oldu ha gayrett![]()
Kaptanım ya da vazgeçtim şimdi tartılsam benide masterfite alır musın. Yoksa bunu durduramayacağıZipzip-
Almayacaktım ki seni zaten. Rakip olmak daha güzel. Bu akşam yapacagım videoyu başlarken paylaşırım. Müsait olursan eşlik et banaSon anda mavi oldum neyse ki.![]()
hoş buldum kaptanim, çok şükür iyiyim sen nasilsinHayirli cumalar canım hosgeldin Nasilsin
Tamam canim olur ekleyelim
Hazırladım da secmeleri ne zaman uapariz bilmiyorim
Aaa bilmiyordum uzeri cope gidiyo saniyodum8000 yeterli canim uzeri spor puani olarak hesaplaniyor
Afiyet olsun canimNeyse bana müsaade mamamı yiyeceğim
Bugun yok canimAaa bilmiyordum uzeri cope gidiyo saniyodum
Peki bugun adim varmi?
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canim![]()
Ben giyiyorum bana nazar deymiyor.Nazar ettikleri için kilo veremiyorsun diye bir şey olabilir mi
Menülerini dikkatli yap. Yanlış giden bir haftayı değerlendir sonrakine aynı hatayı yapma. Tamam bazen direnç dönemi yasayabiliyoruz belki sen de o dönemdesin. Nazar var deyip kendini huzursuz etme. İnsanlara sevgi hissetmeni engeller bu duygu. Motivasyonunu yitirirsin. Kimse bedenime bakmasın dediğin için daha çok kilo verdiğinde kendini eve kapatmak zorunda kalırsın dedim. İstediğim guzellikte kıyafet giyemeyeceksem zayıf olmak da bir yere kadar yani ..Sen yine bildiğini yapacaksın işte konuşuyorum böyle![]()
Var her gün var. Yap sen 10 bin +. Spor boşa gider miAaa bilmiyordum uzeri cope gidiyo saniyodum
Peki bugun adim varmi?
Sen kazanirsan mavi takimdan en cok kilo veren uyeyi kirmiziya alabiliyorsun