Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oooo @L u c i a @sara_28 @busra 17 @s i d e l y a @Elhan pastelfit @60kiloyum allstar olmuş takım. Sarı takımdan fesang Zipzip- mi
Havai fişekleri patlatalim biz.
Kız burası kurtlar sofrası gibi
Eline sağlık canım
Yaaa Cordelia Hazirlamis bile ellerine saglik kaptanim

ah kaptanim cok sevindim, hadi saglikli beslenmeye devam
ayy gercekten ev kirlenmesin diye ofise gidesim geliyor ahahah
yiaa spor ypk mu bugun iyi iyi ben de yurudum ama kolumu sallamadan yurudugum icin adimlari gozukmuyordu uzulmustum. Tamam Berrin buna sevindi :)
Var her gün var. Yap sen 10 bin +. Spor boşa gider mi
ahaha gitmez tabi, kaptanim ben sporumu yaptim ama uzulmustum kedilerimi gezdirirken arabalarini surdugum icin kolumu sallayamadim adimlarimi cok az saymis saatim. Bugunun sayilmamasina sevindim o yuzden :)
ne varsa ortada mideme dokunuyor de yeme, benim mesela reflum ve gastritim var pe kcok seyi yememem gerekiyor o sebeple, zaten refluya yagli, cok soslu seyler falan kotu geliyor. Midem agriyo de yani bulaniyor da demene gerek yok, ay sanki reflum var gibi o yuzden midemi yormayacak seyler yemeye calisiyorum de, kola vs zaten yasak reflu da
Ayy ben hic sevmem oynamayi
Ablamin dugunde zorla oynattilar
Halaydan kaçtim ama
yy ben cok severim oynamayi
Ben folklore gittim
Arnavut bosnak halaylarinida ogrenmistim, dugunlerde hep ayri bi havam oluyodu hahaha
yaa biz 4 kiz kardesiz hepimiz de cok severiz oynamayi, dugunlerde anneme soruyorlarmis kizlar ozel ders mi aldi diye.. Biz dugunlerde oynaya oynaya ogrendik ahahah

Yıldız kaptan beni keser de

yaa biz 4 kiz kardesiz hepimiz de cok severiz oynamayi, dugunlerde anneme soruyorlarmis kizlar ozel ders mi aldi diye.. Biz dugunlerde oynaya oynaya ogrendik ahahah
Bizde cok dugun olmuyor olsada biz gitmezdik
önceki yil kuzenim evlendi mecbur gittik ama dugun suresi kisaydi pandemiden dolayi oynamadim bile
Ablamin dugunu yazındi bol bol oynadik zorla

Bizde cok dugun olmuyor olsada biz gitmezdik
önceki yil kuzenim evlendi mecbur gittik ama dugun suresi kisaydi pandemiden dolayi oynamadim bile
Ablamin dugunu yazındi bol bol oynadik zorla
Ben de oynamayı çok sevmiyorum sadece kendi kına gecemde saatlerce oynamıştım
Bu hafta evde bol bol oynarım artık ohhh sarı takım diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…