DengelicemAaa ne kaçamagi 65 olacaktin hani
Tamam canım o zaman sözleştikOlsun
Nasıl olsa diyeti bırakma şansım yok
Tmm, neden yapmıyorsun, iyisin inşallahŞey ben bu hafta diyet yapmayacağım kuzum, senin başka ortağın var zaten
Birkaç hafta çok sıkı diyet yaptım biraz sağlık problemim oldu canım. Bu hafta biraz dinleneyim dedim. Sadece adım yarışına girdimTmm, neden yapmıyorsun, iyisin inşallah
Porsiyon kontrolunu bir sure sonra kaciriyorum ondan korkuyorum...Aslinda sekersiz yerine porsiyon kontrolü yaparak kilo versen canim
Sekersizi bitirmeme az kaldi. Sonrasinda bende öyle düşünüyorumBüşra kilon çok yüksek değil bence cumaları ödül yap sonra yine sıkı devam et. Hem arada sana da mola olur tatmin olursun. Yaza kadar ohooo kim bilir kaç olursun
Hiç bir şey zevk vermiyor artik. Sende yasiyosun iste biliyosun psikolojik aclik. Aslinda şuan midem agzima kadar doldu uzerine kahve de ictimmenün çok güzeldi bence. fit kek, köfte, sabah tost... lezzetli ve keyifli bir menü.
İnşallahBen de aynı şeyi düşünüyorum Büşra yaza kadar çok incelecek
Bende uymaya caliscam baska sansim yok gibiben en güzel ve rahat aralıklı oruçla güzel kilo veriyorum. bunu iyice anladım.
İnşallah canim bir gayretle şu bir haftayi daha kacamaksiz tamamlayabilsemOrtim olmuşsun bu haftabenim de kalbimden sen geçmişin. Kilolarımız yakın birbirine. Hadi bı hafta 1. Olalım
Allah şifa versinBirkaç hafta çok sıkı diyet yaptım biraz sağlık problemim oldu canım. Bu hafta biraz dinleneyim dedim. Sadece adım yarışına girdim
Teşekkür ederim canım, haftaya beraberiz seninle o zamanAllah şifa versin
16/8 bana şimdilik en uygunu.18/6 mı 16/8 mi yapacaksın canım? Bana en güzeli 20/4 ama biraz sağlıksız sanki
Ellerine sağlık canım25. Haftanın Ortakları Az yiyen,Çok spor yapan ve hak eden takım şampiyon olsun.
ortaklık MasterFit Yarışması 25 Hafta ortaklar 04.03.2022 Cuma altın @sandriyon Kırmızı 66,00altın @Maviokur Kırmızı 61,50ametist @dolunaydagel Yeşil 80,70ametist @Meyaski Yeşil 83,50elmas @yildiz4kc Kırmızı Kaptan 76,40elmas @erenmothers Kırmızı 77,60inci L u c i a Mavi Kaptan 83,5inci 60kiloyum Mavi 83,60kehribar @Lavinia_98 Yeşil Kaptan 59,65kehribar @HanimKelesimiGetir Yeşil 58,60kristal gezegenfeza Yeşil 73,60kristal @Nefesimmmsin Yeşil 63,60lapis @Tesnim1989 Yeşil hamiş 67,60lapis @ugurbocuuu Yeşil 56,80mercan sara_28 Mavi 95,60mercan @AhSen_2504 Yeşil 85,40pırlanta @gewezebidik Kırmızı 69,10pırlanta Wilma11 Kırmızı 71,00safir @Elhan Mavi 64,10safir @pastel34 Mavi 63,60turkuaz Cordelia Mavi 64,90turkuaz @eceboce Yeşil 66,50yakut @She-Raa Kırmızı 90,20yakut @DombiliKus Kırmızı 84,00zümrüt @s i d e l y a Mavi 70,3zümrüt Amine Busra Mavi 69,60
Aynen daha var canim ama zaman cabuk geçiyor bir bakmissin bayram gelmis..
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
İki yumurtadan omlet
İnce bir dilim kaşar peyniri
Üç tane zeytin
Salata
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak etli nohut yemeği
Küçük bir tabak pirinç pilavı
Acı turşu biberi
Ara
Bir portakal
6 tane badem
Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Haşlanmış tavuk
Salata
Su 3.5 litre spor 30 dakika leslie
Zipzip- Cordelia L u c i a
Gecmis olsun iyi geceler canimİyi geceler
gözüm siskaşıına kaşına sislik büyüdü
Yaa dikkat edin canim siz yinedeZile basan hırsızla ilgili şok'tan bilgi aldım. Çocuğun psikolojik sorunları varmış oraya da gidip bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Şok'un karşısındaki sitede oturuyormuş. İşten kovulduktan sonra bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Acemi hırsız diyelim. Sanırım güvenlik olarak çalışıyormuş lisansı da iptal olmuş.
Afiyet olsun Saracım çok güzel bir menüMenümü yazayım
Sabah
İki yumurtadan omlet
İnce bir dilim kaşar peyniri
Üç tane zeytin
Salata
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak etli nohut yemeği
Küçük bir tabak pirinç pilavı
Acı turşu biberi
Ara
Bir portakal
6 tane badem
Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Haşlanmış tavuk
Salata
Su 3.5 litre spor 30 dakika leslie
Zipzip- Cordelia L u c i a
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?