Menunuz gayet guzel olmus, afiyet olsun.İyi akşamlar
6.30 kalkış
8.00 Süt ve yarım muz
11.00 kahvaltı
4 zeytin
2 dilim.peynir
1Domates
1Salatalik
Yumurta
1 dilim karpuz
2 dilim ekmek
15.00-16.00
Türk kahvesi + 2 kare bitter çikolata
2 tam ceviz
18-19.00
7-8 YK fırın sebze
4 YK yoğurt
2 lt su
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Diş çekilince hemen taktı sıcagı sıcağına cerrah. Aman yapılacaktı aradan çıktı işte. Sadece beslenme kısmı kötüAy geçmiş olsun armincim. Nasıl bir ikna kabiliyeti varmış doktorun öyle
Ben yakın zamanda iki implant vidası taktırdım. İnşallah senin süreç kolay ilerler. Buz koy bir de çene kısmına ihmal etme olur mu
HosgeldinizKimsede beni sormamış hiç terbiyesuzlerrr gelmiyorum ulan
Inanilmaz temiz, cok guzel bir menu..Kahvaltı: salata ve protein krakerler
Ara : buzlu americano
Akşam: protein içeceği ve 2 kabaktan oluşan püre ( İçinde sadece kabak var)ve biraz yağ
6000 küsur adım
Boncuk2307 Ellssa
Afiyet olsun, spor ve suyunuzda cok guzel.Kahvaltı 13.00
1/2 simit
1 yk kuru peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tk kaymak
1 çk bal
2 dilim karpuz
Ara 17.30
Sade Türk kahvesi
1 tane bitterli çikolata(küçük bayram şekeri olanlardan)
Akşam yemeği 19.00
Yaza fasulye 5 kaşık
Pirinç pilavı 5 kaşık
Salata
20.00
Az sütlü soğuk kahve
3 5 tane üzüm
Su 2 litre
Spor
30 dk Leslie
4 bin adım
tomrs Boncuk2307
Teşekkür ederim canım.nasilsınHosgeldiniz
Inanilmaz temiz, cok guzel bir menu..
Afiyet olsun, spor ve suyunuzda cok guzel.
Afiyet olsun tatlım,pirinç pilavı tepeleme değilse iyi tatlım,,spor da çok iyi❤Kahvaltı 13.00
1/2 simit
1 yk kuru peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tk kaymak
1 çk bal
2 dilim karpuz
Ara 17.30
Sade Türk kahvesi
1 tane bitterli çikolata(küçük bayram şekeri olanlardan)
Akşam yemeği 19.00
Yaza fasulye 5 kaşık
Pirinç pilavı 5 kaşık
Salata
20.00
Az sütlü soğuk kahve
3 5 tane üzüm
Su 2 litre
Spor
30 dk Leslie
4 bin adım
tomrs Boncuk2307
Tepeleme değil normalAfiyet olsun tatlım,pirinç pilavı tepeleme değilse iyi tatlım,,spor da çok iyi❤
Takima aldniz die gordumde neyseMasterfit giriş sayfasında açıklamaya bir goz at istersen tatlım, bir haftalık denemeden sonra tabloya geçersin ,günlük menü ve spor da Ellssa kaptan ve Boncuk2307 etiketliyorsun❤
Nasil ya kuru kayisi masum degil mi meselaSagol Filizim
Kuru meyveler agirliklari kadar seker demek canim.Kuru meyve tuketirken cok fazla tuketmemeye calis.
Tursuyu soyle yapiyorum kaptanim, tursu yapmak istedigim tum sebzeleri guzelce yikiyorum.Salataliklara birkac delik yapiyorum icine tursu suyu girebilsin diye.Kurdan ya da bicakla yapabilirsiniz.Cam kavanozlara kuruyorum tursuyu.Her kavanozun en altina 8-10tane nohut, 8-10adette tane karabiber atiyorum.Evde varsa birkac parca elma ya da uzumde atabilirsiniz mayalanmasi icin.Sonra 1 avuc sarimsak ekliyorum en dibine kavanozumun ve sebzelerimden biraz, sonra biraz sarimsak, biraz sebze, biraz sarimsak seklinde tamamini dolduruyorum kavanozumun.Sonra suyunu hazirliyorum.Mutlaka icme suyuyla yapiyorum.Icme suyumu bir karistirma kabina aliyorum uzerine dereotu , taze ya da kuru dereotu farketmez.Sonra limon tuzu, bu tursunun eksi olmasini sagliyor.Ve kaya tuzu ya da ben pembe himalaya tuzu kullaniyorum.Birazcikta sirke ekliyorum.Hepsini karistirip, tuzlari eritip, kavanozlarima ekliyorum.Kapaklarini kapatip , gunes gormeyen serin bir yerde 10-12 gun bekletiyorum.Suyunu tamamen goz karari yapiyorum ama tadina baktigimda inanilmaz tuzlu ve yeterince eksi bir su oluyor.Tuzu asla az koymamalisiniz yoksa tursu erir, cok yumusak olur.
Cok tesekkur ederim.
Cok tesekkur ederim Filizcim, eksik olma.
Hosgeldiniz
Cok tesekkurler, eksik olmayin.
Canim tum guzel enerjiler icin tesekkur ederiz , durumu suan stabil, insallah en kisa zamanda evimize doneriz.
Etiket yapmayı unutmuşum kusura bakmayın.Kahvaltı 10:00
2 yumurta ile mememen
Kaşar peyniri, beyaz peynir
6 zeytin (ev yapımı)
Ara 12:00
İlikli Kemik suyu 1 kupa kadar, içinde biraz haşlanmış et de vardı
Öğlen 14:00
1 kase Yeşil mercimekli erişteli çorba
Ara
Maden suyu
Akşam 18:00
1 tabak tavuklu keşkek
1 tane lahmacun (eşimin gazıyla oldu hiç planda yoktu)
Ara 20:00
1 bademli Çubuk dondurma
Tesekkurler iyiyim, 3gune yakin hastanedeydik ve evimize donduk, onun mutlulugu var.Teşekkür ederim canım.nasilsın
Menunuz azicik karbonhidrati fazla olmus ama yarin dengelersiniz.Kahvaltı 10:00
2 yumurta ile mememen
Kaşar peyniri, beyaz peynir
6 zeytin (ev yapımı)
Ara 12:00
İlikli Kemik suyu 1 kupa kadar, içinde biraz haşlanmış et de vardı
Öğlen 14:00
1 kase Yeşil mercimekli erişteli çorba
Ara
Maden suyu
Akşam 18:00
1 tabak tavuklu keşkek
1 tane lahmacun (eşimin gazıyla oldu hiç planda yoktu)
Ara 20:00
1 bademli Çubuk dondurma
1 adet meyve ya da bir kuru meyve boyle zamanlarda ise yariyor bende, umarim en az kalori ile atlatirsiniz.Kan şekerim düştü elim ayağım titriyor ve deli gibi çikolata yemek istiyorum
Nasil ya kuru kayisi masum degil mi mesela
Oglen biraz karbonhidratli bir menu olmus ama sabah ve aksam dengelemissiniz.Dunki menumu paylasmadim sanki ya
Sabah
3 hurma
Oglen
2 dilim kek
5 tane sarma
Tek sekerli cay
Orta kahve
Aksam
2 parca izgara tavuk
3 dilim karpuz
Salata
2 lt su
Bolgesel hareket 20 dk
Ellssa Boncuk2307
Kalori olarak cok kalori almamissiniz ama yogun olarak karbonhidrat tuketmissiniz.Diyette tum besin ogelerine ihtiyac duyar vucudumuz, onlari eksik birakmamaya calisin bence.Bugun
Sabah 8.00
Hurma kuru kayisi
Tek seker cay
Oglen 12.20
Tavuk durum
Ayran
Salata
Turk kahvesi
Sade soda
Aksam 18.00
4 5 tane patates kizartma
2 dilim karpuz 2 dilim kavun
Sutlu soguk kahve
2 lt ye yakin su
5 bin adim sayisi
Sandalye de bolgesel hereketler
Ellssa Boncuk2307
Geçmiş olsunAz evvel öylesine gittiğim dişçiye 2 implant, 2 diş çekimi yaptırdımDr sıcak soğuk yemememi ve bir kaç gün taneli beslenmememi söyledi. Ee ne yiycem ben. Et yemem lazım keto yapıyorum köfte yiyebilirmişim hani yumuşak falan die. Ama salata falan no dedi. Onu da sebzeden püre yaparım artık. Hesapta böyle bir tedavi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?