Aynen ya çocuğu kocayı uyutmadan yatamıyorum ne kadar uykum olsa daBen de 7264 adımdayım ve toparlanıp yatmak istiyorum ama kediler çocuklar offf. Yatıyorum deyip de çekip gitmek yok maalesef![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya çocuğu kocayı uyutmadan yatamıyorum ne kadar uykum olsa daBen de 7264 adımdayım ve toparlanıp yatmak istiyorum ama kediler çocuklar offf. Yatıyorum deyip de çekip gitmek yok maalesef![]()
Yapacak bişey yok o 100 adımı atmak zorundayım. Sarı takım olmak kolay değilAyaklarına yazık. 10 adım at.![]()
Bak bak daha ilk günden8947 de kaldım ben bugün
Adımların harika ya maşallah canım menünde çok iyi afiyet olsun![]()
Bende denemeye calisicam bakalim basarili olabilecek miyimevet canım. bana en uygun o. öğlen yemek yemiyorum artık. doğrudan kahvaltı yapıyorum. çok canım isterse arada yemek yerim.
hımmm doğrudur. herkesin bünyesi farklı.
başlayınca. ilk lokmadan itibaren insülin yükselmeye başlar çünkü.
iş günleri öğlen 12.30 ilk öğüne başlıyorum. akşam da ya 19.00-19.15 ya da en geç 19.30 da ikinci öğün oluyor.
psikolojk açlık tuttu mu zaten önüne geçmek zaman alıyor
Hiç bir şey zevk vermiyor artik. Sende yasiyosun iste biliyosun psikolojik aclik. Aslinda şuan midem agzima kadar doldu uzerine kahve de ictim
Bende uymaya caliscam baska sansim yok gibi
İnşallah canim bir gayretle şu bir haftayi daha kacamaksiz tamamlayabilsem
Evdeyim ya çalıştığım günler valla zor oluyormuşBak bak daha ilk günden![]()
Aaaa bunu yeni gördüm. İnşallah sizlerden uzak olsun.Zile basan hırsızla ilgili şok'tan bilgi aldım. Çocuğun psikolojik sorunları varmış oraya da gidip bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Şok'un karşısındaki sitede oturuyormuş. İşten kovulduktan sonra bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Acemi hırsız diyelim. Sanırım güvenlik olarak çalışıyormuş lisansı da iptal olmuş.![]()
Kalk 5 dk durduğun yerde hızlı hızlı adımla. Hadi yatmadan 10 bin yap onuEvdeyim ya çalıştığım günler valla zor oluyormuş8000 geçerim ama 10000 nasıl yaparım bilemedim
![]()
Hiç sabah türk kahvesi içmedim. Gerekirse denerim bakalim nasil olurpsikolojk açlık tuttu mu zaten önüne geçmek zaman alıyor
benim de aslında bu hafta öğlene kadar beklemesi zor geldi. ama sabah yeşil çay falan içtim. kahve içtim kendimi tuttum. iyi oldu ama.
Çok güzel olmuş eline sağlıkGeçen haftanın ve bu haftanın spor ödülleri.
@pastel34
@mavilimYesilim
Cordelia
Zipzip- Eki Görüntüle 3019479 Eki Görüntüle 3019480 Eki Görüntüle 3019481 Eki Görüntüle 3019483 Eki Görüntüle 3019484 Eki Görüntüle 3019485 Eki Görüntüle 3019486
@DeryaOnDiet
@Kinoalihatun
_ASTRAL_
Tamam tamam kalktım bi evi turlayayımKalk 5 dk durduğun yerde hızlı hızlı adımla. Hadi yatmadan 10 bin yap onu![]()
Aç karna bitki çayı çarpı ben. Ama türk kahvesi tıkar canım bir dene bakalımHiç sabah türk kahvesi içmedim. Gerekirse denerim bakalim nasil oluraç karna bitki çayı hiç içemem sanki
Banada dokunuyor. İspanakta bulgur vardi bakalim bu gece ne yapacak banaBulgur çok seviyorum her yediğimde de pişman oluyorum midem nasıl kötü oldu![]()
Bana gluten yasaklandı toleransım var diye bulgur bende de şişlik yapardı baya rahatsizlanirdim siz de bir süre deneyin belki sizde de benzer bir sıkıntı vardırBulgur çok seviyorum her yediğimde de pişman oluyorum midem nasıl kötü oldu![]()
Sen onu çoktan yakmışsındırTeşekkür ederim canım bugün küçük bir kaçamak yaptım pirinç pilavı yedim![]()
Ne kadar süre için yasak canım?Bana gluten yasaklandı toleransım var diye bulgur bende de şişlik yapardı baya rahatsizlanirdim siz de bir süre deneyin belki sizde de benzer bir sıkıntı vardır
Hayır, alması iyi de vermesi zor dedim. Ben kazanırsam alma verme olmasın takımlar şimdiki haliyle kalabilir mi diye rica ettim. Onların kararı artık
Kahvalti da bile bitki çayı içince içim garip oluyor. Çok açken bir iki kez gündüz ictigimde de mahvetti. Ama türk kahvesi hiç denemedim. Biraz vucudu şaşirtayim bakalim ne olacakAç karna bitki çayı çarpı ben. Ama türk kahvesi tıkar canım bir dene bakalım