- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Evet bende farkındayım ama işte vermem gerek çok ugrastiracak beni Cok sıkıldım diyet yapmaktan yıprattı beni bu hafta çokÇok uçuk hedef nasıl vericen onu zorlanmayacakmisin kendini bu kadar biktirma bı dahaki haftaya da verirsin
Sena yakinda hepimizi yiyecek
Geçersin abla merak etme accuk yanıma gel bak nasıl yiyorumSena yakinda hepimizi yiyecekama ben bogazinda kalirim
Hep bana hep bana aç. Bıraktı bizi
Hemende satış
Aminnnnnn cnm insallahAmin amin amin hemen sağlıklı bir şekilde gitsin amin. Abla sen akşama doğru işe mi gidiyorum diye yazmıştın?
Bu ikinci bozulusumBugün adım sayilmiyor kizz
Aaaa yemek yemişsin tebrik ederim canım böyle devam menün harika çok beğendimMenüm gelsin o Zaman
11:30 idi galiba
1 dilim yumurtali ekmek
Domates
Salatalık
Sivri biber
2 kk peynir
5 Zeytin
15:00
15 tane Antep fıstığı
1 bardak icetea( kola almamak için zor dayandım)
19:30
1 tane tavuk pirzola
3 YK makarna
Domates
Sivri biber
Suyu saymadım bugün ama az içtim sanırım
Gurbettt42 Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Kız ben mi bıraktım sizi aç siz kendiniz aç kaldiniz bak nehir löp lop yedi ekmekleri maşallahHep bana hep bana aç. Bıraktı bizihala aklı yiyemediklerinde
Eistea cuma kacamagin olsunMenüm gelsin o Zaman
11:30 idi galiba
1 dilim yumurtali ekmek
Domates
Salatalık
Sivri biber
2 kk peynir
5 Zeytin
15:00
15 tane Antep fıstığı
1 bardak icetea( kola almamak için zor dayandım)
19:30
1 tane tavuk pirzola
3 YK makarna
Domates
Sivri biber
Suyu saymadım bugün ama az içtim sanırım
Gurbettt42 Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Bu hafta böyle yemeğe devam edicem bakalım ne gidecekAaaa yemek yemişsin tebrik ederim canım böyle devam menün harika çok beğendimdilek in emojisini kullandım
Teşekkür ederimTebrikler canımmm
Cuma odul demistik yapamadin demiGurbettt42 kaptancigim dun yaptığım borekten yiyecektim bunun hayalini kurmuştum dün ama vazgeçtim cuma günü mavi takıma senin kaptsnliginda kupayi kaldırmak nasipmis demekki
Yeni kuralmimadamhd seçim bitti simdi sari takimdan sporcu seçmeye başlayabilirsin
E tabikiBu arada bu hafta hangi takım kazandiTürk'ün aklı sonradan gelirmiş anca jeton dustu
Tebrik sizeTebrik ederim o zaman kızlar hepinizi@zeyneppk kaptanım tebrikelr
Oo takimlar ayarlanmis iyi yarislar
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 08.10.2021 Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 @Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 @sardunya1038 kırmızı 68.0 @Elhan kırmızı 67.8 Cordelia sarı M MissHayaLet sarı Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım Gurbettt42 Mavi kaptan 60.1 askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 @fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 Mefkurem mavi 108.2 @Umutumut82 mavi 89.2 Zipzip- sarı @Elisa83 sarı Mavi Takım Ortalamasi
Kaçamak soğuk baklava alacaktım da cuma saatine gelmişim kapalıydı dükkanEistea cuma kacamagin olsun
Hemende satış
Kolay gelsin o zaman pek anlamadım amaAminnnnnn cnm insallah
Benim iş saatleri biraz karisik cnm :)
Yaşlı betreuung yapiyorum
Bugün sabah öğle aksam gittim
Her gün gitmiyorum
Sen yedikçe verdikçe bizde taş kemirdik napalimKız ben mi bıraktım sizi aç siz kendiniz aç kaldiniz bak nehir löp lop yedi ekmekleri maşallah
Perşembeye kadar istedigin kadar adim at cnm dükkan seninBu ikinci bozulusumbi saydırmadiniz adımlarımı arkadaş
Abuww abla benim adımlar çoğalıyorPerşembeye kadar istedigin kadar adim at cnm dükkan seninhatta 5 bin de benim icin at
Makarna eistee yiyip içmezsen olabilir canım .Bu hafta böyle yemeğe devam edicem bakalım ne gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?