Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Muhteşem. 🧿🧿🧿♥️♥️♥️

Ben de. 😔

Bu video açılmadi. 😔

Ben de sana teşekkür ederim. ♥️♥️♥️

Her şeyi nazara bağlamamak gerek. 🤷‍♀️

Bunu unuttum güzel baloncukum.

Bahar nasıl cokmselsm soyle. ♥️♥️♥️

Maalesef yok canim. Benimle konuşabilirsin. Başlıyorum.
Biraz kendini anlatır mısın?
Neden bana gelme ihtiyacı duyuyorsun?
Neden böyle hissediyorsun hayatında sence neler yanlış?
😘

🤗🤭🤭

Günaydın. 😘
Nazara git git git dedim uçtu gitti bu konuyu çok fazla uzatmayalım 😅

Valla acayip kötü oldum özellikle diyet yaptığım zaman bazı gıdaları ödül olarak kullanınca daha fazla dokunuyor🙄mide alışıyor sanırım

Gluten nelerin içinde var tam hakim değilim normalde reflüm var aslında salçalı şeyler dokunuyor. Şişkinlik ama abartarak yediğim zamanlar çok oluyor. Diyet ne zaman yapsam midem daha rahatlıyor çünkü ölçülü daha sağlıklı yiyoruz tabi

Bende takımımı çok seviyorum şahsen bende vermek istemem😅 bunu pazartesi kazanırsan yine söylersin insallah😂

Ben peynir süt yoğurt vs cok tüketıyorum aslında araştırmalarıma göre sadece keçi peyniri ölçülü olarak tavsiye ediliyormuş. Benim peynirden vazgecmem mümkün değil 😳yoğurt ıcınde geçerli onu da kendım yapıyorum çok sevıyorum🙄ama dediğin gibi belki gluten de şişkinlik yapıyor olabilir.
Benim beslenme tipim bu aslında izinli olan besinler de bile ölçü var Mısır, yulaf, pirinç de gluten taklicileri varmış haa zor mu evet besin bulmak bir de alisaligelmis yemek pişirme olayları var tabi pilav da tereyağı gibi yasak bunlar sımdi evdekilere ayrı kendime ayrı zeytinyağlı bol baharatlı yapıyorum, badem sütü, glutensiz un fln bu şekilde aldım bazı şeyler eskiden Pahali derdim de suanki zamlar ekonomide arada büyük farklar yok ucuz birşey de yok artık öyle işte ☺️😅

Eklentiler

• IMG_20220302_223230.webp
    IMG_20220302_223230.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20220302_223243.webp
    IMG_20220302_223243.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20220302_223256.webp
    IMG_20220302_223256.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar merhaba nasıl gidiyor :rolleyes: Size birşey danışacaktım. Bildiğiniz online hizmet veren iyi bir psikolog var mı ? Bana biraz lazım galiba:işsiz:
Artık çoğu psikolog bu hizmeti veriyor, yani bunun şehir de farketmiyor online olunca internette araştırin çıkar bence bulundugunuz şehirde ilçe sağlık da bile oluyor biliyorum araştırmada fayda var. Umarım dermansız dert değildir Allah yardımcınız olsun, ferahlık versin

Günaydın. Veledimin burnu aktığı için kalkmak zorunda kaldım 😔 halbuki bir saat daha uyuyacaktim 😩😩
Bir amaç uğruna kalkmissin, çocuklar evde yok tatil iş yok ben niye uyandiysam😢 haftaici mesai saatleri yüzünden bünye alıştı erken kalkmaya iyi mi bilmiyorum artık 😭

Back
X