Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

04 mart

Kahvalti
Sut + 3yk yulaf + 6 badem + yarim muz

Ara
2 yk yogurt + yaban mersini

Ara
Kahve + 9 findik

Aksam
Ispanak + 3 yk yogurt
Salata + 100gr tavuk gogsu izgara

Ara
3 kayisi

Zipzip- Zipzip- @Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ Maviokur Maviokur
Çok güzel 🥰
4 Mart 2022 Cuma menüm:

12.00 kahvaltı: 2 kk peynir, 1 karışık tost tb ekmeğinden, 1 ceviz , 2 yk sucuklu yumurta, çay

19.00 akşam yemeği: 1 tabak pırasa yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 1 dilim ekmek, 1 sb ayran

20.00 Ara: 4 petibör bisküvi, 2 tk Nutella (ödülüm) 😬

Su: 2 litre

Yarın sabahtan itibaren sağlıklı beslenmeye ve spora devam 🤗

_ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip- Hallederiz Hallederiz
Mütevazi bir ödül olmuş 🥰🥰
04.04.2022

11:00

3 dilim ekmek
3 yk peynirli yumurta
3 yk az yağda sotelenmiş pırasa
2 dilim beyaz peynir

18:00
1 kase kellepaça çorbası
4 yk pirinç pilavı
5 yk taze fasulye

Su
1,5 lt

Spor
Zumba 10 dk
Adım 3000

Zipzip- Zipzip- @Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_
Menü güzel. Su ve sporu arttır lütfen. Cumaya kadar her gün 10 bin + adım (herhangi bir sağlık sorunu vs yoksa)🥰
Kizlar selam,

once menumu yazayim sorna gecmis yapayim. Birden kendimi gecmiste buldum boyle giderse menumu yazamadan gecmiste kaybolucam diye geri geldim :)

4 mart cuma

13:30 1 elma 1 kase yogurt uzerien tarcin 10 badem

arada sekersiz cay

16:00 1 kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi yaninda 10 badem

saat 19:20 5 yk sebzeli et yemegi yanina iki minik kofte firinlanmis (izgara gibi)

20:30 3 ceviz 2 fincan kiraz sapi cayi

su 3lt
spor daha fazla yurudum aslinda ama saatim kolumu sallamadigim icin hepsini kaydetmemis toplam 9571 adim, 957 puan @Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ Wilma11 Wilma11
Çok güzel bir gün geçirmişsin🥰
Dünkü menüm
10:00 filtre kahve
12:00 1 adet tavuklu lavaş
Çay
15:00 ara
mocha nescafe
çubuk kraker
1 gofret çikolata😅
Elma
Akşam 19:30
1 kase mercimek çorbasi
1 tabak etli bezelye yemegi
Havuçlu domatesli salata
1 Çeyrek tulumba tatlısı
Adım

Zipzip- Zipzip- @Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ gewezebidik gewezebidik 🎈
Ödül öğünü değil ödül günü olmuş🙃 Cumaya kadar çok dikkat et lütfen🥰

Sabah
1 küçük tost 5 zeytin 6 çay kaşığı nutella 1 çay

Öğlen 2 mandalina 1 portakal ve 1 narı sıktım büyük bir bardak meyvesuyu içtim
1 dido 1 küçük kase doritos

Akşam 2 dilim ekmek 2 kase yogurt çorba salata 1 dilim helva

Az önce eşime sıktığım meyvesuyundan 1 bardak daha

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️

Valla acayip kötü oldum özellikle diyet yaptığım zaman bazı gıdaları ödül olarak kullanınca daha fazla dokunuyor🙄mide alışıyor sanırım

Gluten nelerin içinde var tam hakim değilim normalde reflüm var aslında salçalı şeyler dokunuyor. Şişkinlik ama abartarak yediğim zamanlar çok oluyor. Diyet ne zaman yapsam midem daha rahatlıyor çünkü ölçülü daha sağlıklı yiyoruz tabi

Bende takımımı çok seviyorum şahsen bende vermek istemem😅 bunu pazartesi kazanırsan yine söylersin insallah😂

Ben peynir süt yoğurt vs cok tüketıyorum aslında araştırmalarıma göre sadece keçi peyniri ölçülü olarak tavsiye ediliyormuş. Benim peynirden vazgecmem mümkün değil 😳yoğurt ıcınde geçerli onu da kendım yapıyorum çok sevıyorum🙄ama dediğin gibi belki gluten de şişkinlik yapıyor olabilir.
Takımımdaki her üyeyi korumak için pzt tartısına sıkı hazırlanıyorum. Bugün de çok güzel bir eksim var. Senden de iyi bir rekabet bekliyorum❤️❤️

Perşembe, cuma adım ve spor bildirimi yapmıyoruz kaptanım. E biraz dinlenelim diye düşünülmüş herhalde 🤣 c.tesiden çarşambaya adım hesaplanıyor.
Senin de yazdığın gibi o kural puan hesaplamak için konulmuş. Diğer günler spor yapmak yasak diye bir ibare yok🤣
Ben her gün bildirim istiyorum. Saatler kola telefonlar cebe. Nerede hareket orada bereket😘😘

Bugunku menum
Sabah12:00
1 kase çorba
1 dilim tb ekmegi
1 tane kürt boregi
Akşam 17:00
1 tabak makarna
Ara
1 dilim ananas
3 tane ekler
1.5 lt su
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim dun kacamaklar bugun daha guzel menu bekliyoruz♥️
Bugün Baharın üyeliğini denedik benim telden bende giremedim onun üyeliğine hatta şuan operadan kk ya giremiyorum choremeden zorla girdim😅
Hosgeldin canim♥️
Yonetime yazdiniz mi canim
15+5 oldu canım fırsat buldukça damliyorum her cuma tartilip gelecek oluyorum tartilmayi unutuyorum hep😅
Ben sana instagramdan hatirlatma yapayim 🤭🤭🤭

Back
X