- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Bayılırımİlk 3 mü1. olmaya ne dersin orticim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayılırımİlk 3 mü1. olmaya ne dersin orticim
![]()
607 adimdayimAdım sayarınızı açın bakalım
Gecmis olsun canim simdi nasil oldu oglunBirazcık hasta gibi ya, çorbasını içir ilacini ver onlarla uğraştım şimdi uyutuyorum Elhanımsana kırılmak ne demek rabbim konuşmadığımız gülüşmediğimiz gün yazmasın
![]()
Çok güzel
Mütevazi bir ödül olmuş4 Mart 2022 Cuma menüm:
12.00 kahvaltı: 2 kk peynir, 1 karışık tost tb ekmeğinden, 1 ceviz , 2 yk sucuklu yumurta, çay
19.00 akşam yemeği: 1 tabak pırasa yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 1 dilim ekmek, 1 sb ayran
20.00 Ara: 4 petibör bisküvi, 2 tk Nutella (ödülüm)
Su: 2 litre
Yarın sabahtan itibaren sağlıklı beslenmeye ve spora devam
_ASTRAL_
Zipzip-
Hallederiz
Menü güzel. Su ve sporu arttır lütfen. Cumaya kadar her gün 10 bin + adım (herhangi bir sağlık sorunu vs yoksa)
Çok güzel bir gün geçirmişsinKizlar selam,
once menumu yazayim sorna gecmis yapayim. Birden kendimi gecmiste buldum boyle giderse menumu yazamadan gecmiste kaybolucam diye geri geldim :)
4 mart cuma
13:30 1 elma 1 kase yogurt uzerien tarcin 10 badem
arada sekersiz cay
16:00 1 kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi yaninda 10 badem
saat 19:20 5 yk sebzeli et yemegi yanina iki minik kofte firinlanmis (izgara gibi)
20:30 3 ceviz 2 fincan kiraz sapi cayi
su 3lt
spor daha fazla yurudum aslinda ama saatim kolumu sallamadigim icin hepsini kaydetmemis toplam 9571 adim, 957 puan @Cordelia_ASTRAL_
Wilma11
Ödül öğünü değil ödül günü olmuşDünkü menüm
10:00 filtre kahve
12:00 1 adet tavuklu lavaş
Çay
15:00 ara
mocha nescafe
çubuk kraker
1 gofret çikolata
Elma
Akşam 19:30
1 kase mercimek çorbasi
1 tabak etli bezelye yemegi
Havuçlu domatesli salata
1 Çeyrek tulumba tatlısı
Adım
Zipzip- @Cordelia
_ASTRAL_
gewezebidik
![]()
Afiyet olsun kaptanim@CordeliaZipzip-
erenmothers @L u c i a
8.00: Pancake (2 adet, biri çikolatalı diğeri ballı) ve sütlü kahve
12.10: Sütlü kahve ve 10 badem
17.30: Fırında çupra, yeşil salata, köz biber ve turp
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3019475
Afiyet olsun canimSabah
1 küçük tost 5 zeytin 6 çay kaşığı nutella 1 çay
Öğlen 2 mandalina 1 portakal ve 1 narı sıktım büyük bir bardak meyvesuyu içtim
1 dido 1 küçük kase doritos
Akşam 2 dilim ekmek 2 kase yogurt çorba salata 1 dilim helva
Az önce eşime sıktığım meyvesuyundan 1 bardak daha
Zipzip-
Takımımdaki her üyeyi korumak için pzt tartısına sıkı hazırlanıyorum. Bugün de çok güzel bir eksim var. Senden de iyi bir rekabet bekliyorumValla acayip kötü oldum özellikle diyet yaptığım zaman bazı gıdaları ödül olarak kullanınca daha fazla dokunuyormide alışıyor sanırım
Gluten nelerin içinde var tam hakim değilim normalde reflüm var aslında salçalı şeyler dokunuyor. Şişkinlik ama abartarak yediğim zamanlar çok oluyor. Diyet ne zaman yapsam midem daha rahatlıyor çünkü ölçülü daha sağlıklı yiyoruz tabi
Bende takımımı çok seviyorum şahsen bende vermek istemembunu pazartesi kazanırsan yine söylersin insallah
Ben peynir süt yoğurt vs cok tüketıyorum aslında araştırmalarıma göre sadece keçi peyniri ölçülü olarak tavsiye ediliyormuş. Benim peynirden vazgecmem mümkün değilyoğurt ıcınde geçerli onu da kendım yapıyorum çok sevıyorum
ama dediğin gibi belki gluten de şişkinlik yapıyor olabilir.
Ellerine saglik kaptanim cok guzellerGeçen haftanın ve bu haftanın spor ödülleri.
pastelfit
@mavilimYesilim
@Cordelia
Zipzip- Eki Görüntüle 3019479 Eki Görüntüle 3019480 Eki Görüntüle 3019481 Eki Görüntüle 3019483 Eki Görüntüle 3019484 Eki Görüntüle 3019485 Eki Görüntüle 3019486
@DeryaOnDiet
Kinoalihatun
_ASTRAL_
Senin de yazdığın gibi o kural puan hesaplamak için konulmuş. Diğer günler spor yapmak yasak diye bir ibare yokPerşembe, cuma adım ve spor bildirimi yapmıyoruz kaptanım. E biraz dinlenelim diye düşünülmüş herhaldec.tesiden çarşambaya adım hesaplanıyor.
Afiyet olsun ablacimMenüm
10 tane istavrit
Soğan salatası
Brokoli, kereviz
Yoğurtlu kereviz
Fındık, fıstık, kabak çekirdeği
2 lt su
3 kupa kahve
@Lavinia_98
Günaydın iyi haftasonları
Kırmızı takım, bugünün videosu. Lütfen zaman ayırmaya çalışın
erenmothers
Hallederiz
She-Raa
Wilma11
sandriyon
Aomine Daiki
gewezebidik
Maviokur
Kinoalihatun
Günaydın canımGünaydın![]()
Sağol kuşum hafif grip gibi ama keyfi yerindeGecmis olsun canim simdi nasil oldu oglun![]()
Günaydın minnoşumGünaydın![]()
Kırmızı takım kaptan yokken azcik nefes alınKahvaltıya işe&güce kaçtım![]()
Afiyet olsun canim dun kacamaklar bugun daha guzel menu bekliyoruzBugunku menum
Sabah12:00
1 kase çorba
1 dilim tb ekmegi
1 tane kürt boregi
Akşam 17:00
1 tabak makarna
Ara
1 dilim ananas
3 tane ekler
1.5 lt su
Zipzip-
Hosgeldin canimBugün Baharın üyeliğini denedik benim telden bende giremedim onun üyeliğine hatta şuan operadan kk ya giremiyorum choremeden zorla girdim![]()
Ben sana instagramdan hatirlatma yapayim15+5 oldu canım fırsat buldukça damliyorum her cuma tartilip gelecek oluyorum tartilmayi unutuyorum hep![]()