Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hı hıııı:işsiz:

👏👏👏👏

👏👏👏👏

Aaaaa😍ben bunu 3 sene önce ilk diyet spor zamanlarımda yapıyordum ama beceremiyordum. Çok sevindim paylaşmana bu hafta yapayım çok güzel😍

:KK60::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

👏👏👏👏

:KK4:

Günaydın şeker🥰

“O video” 90 dk film gibi maşallah🤭

Bütün gün🥰

Evet🙁

Günaydın 🥰

Afiyet bal şeker olsun tosunuma:KK60:

Evet çok haklısın🥰

Hayatım hepimiz aynı durumdayız yoksa burda olmazdık. İşimiz gücümüz yemek. Ama kendine, olmak istediğin kişiye öncelik vermelisin🥰

Günaydın canım🥰

Kapuska yapıcam o kesin, bir paket de tavuk baget var çocuklar için pişiririm, yanına makarna salata olabilir.
Ben kapuska salata yiyciiim🥰

Günaydın canım😍

Kaça geçicek

Olsun canım günaydın😍

Amin 🙏
Seneye nasipse sınava girecek.12 ye geçecek canım😘

Ayaklariniza emegine sağlık
mavilimYesilim mavilimYesilim tebrik ederim 🎈💓
Aaa 😁😁😁
Teşekkür ederim ...

Ben genelde ağırlıkla spor yaptım. Ağırlıkla kas oranım artınca daha fazla yağ yaktım sanırım. Birde tartı günü akşam çay içmeyeceğim. Çay şişkinlik yapıyor.
Kendi vücut ağırlığınızla direnç egzerisizi yapınca daha fazla yağ yakabiliyoruz.
Ben ilk defa üst bedenimi incelttim.
Sizinle daha fazla motive oluyorum.

Sorumluluk alınca tartı var puan var deyip gaza geliyorum.

Bende sizlere gaz vereyim.

Hep yazıyorum 2020 de 70 kilodaydım enzirme tv izleme modundaydım. 5 kilo taşınırken verdim. Sonra kendime bir baktim ne olmuşum ben. Kendimi çok kısıtlamasım tabak ölçünü düşürdüm .
Çok dans ve zımba yaptım. Bölgeselde çalıştım. Yazın 21.000-23.000 adım atıyordum toplamda. Sporla adım biröikte.

Hedefletince vazgeçmeyince oluyor

Emziren anneler için bir liste arkadaştan. Listeye dün baktım da bu kadar yersem kilo verir miyim ki diye düşündüm. Liste de senin dediğin gibi 3 ana 3 ara öğünden oluşuyor. Ama sanırım emziren anneler için en mantıklısı bu şekilde beslenme 😅
Kendini cok ac birakirsan depolarindan eksilmeye baslar. Salata yeşillik protein mutlaka ye, süt ürünleri tuket

Selamlar😎 şimdi eve girdim çok yoruldum.
Hoşgeldin 😍
Çocuğu yüzmeye götürdüm. Yok gözlük acıttı, yok su yuttum, yok üşüdüm yoruldum cart curt.. gittiğime gideceğime pişman oldum. Evde yemek yok her yer dandini.. telefonu şarja takıp biraz dinlenicem gelirim yine 😩
Dinlen hayatım 🥰
Bizde kizlarla küçük bir tur yapip geldik. Onlarinda havası değişti işte. Bende biraz evde biraz disarda 5bini tamamladım.
Şimdi biraz okuma yapip adimlara devam ederim
Kolay gelsin canım Allah kabul etsin

merhaba kızlarrr 💕

242134896_388138072973581_2433883837174295664_n.webp

Back
X