- 8 Eylül 2016
- 103.315
- 438.142
- 898
- 36
Mart geldi ama havalar sogukBiz havalar isincak diye beklerken haftaya sağanak kar diyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mart geldi ama havalar sogukBiz havalar isincak diye beklerken haftaya sağanak kar diyor![]()
Allah kolaylık versin. haftanın 6-7 günü çalışmak zor yaaEşim yarin da çalişacakmış![]()
evet insan çay mı içiyor kahve mi içiyor anlamıyor de miÇocukların ikiside evde olunca benim biraz hareketli ve gergin geçebiliyor. Neyseki şu anlık gerginlik yok![]()
Evet onun içinde bizim içinde bayağı zor oluyor ne yazikkiAllah kolaylık versin. haftanın 6-7 günü çalışmak zor yaaneyse iş olsun da ona da çok şükür
![]()
İçtim çok şükürevet insan çay mı içiyor kahve mi içiyor anlamıyor de mi![]()
İstanbul mu? Ooo bol yağmur.Biz havalar isincak diye beklerken haftaya sağanak kar diyor![]()
Kolay gelsin canim bizde temizlik yaptik cok bakamadim burayaYegenle birlikte ders çalışıyoruz. Herkes nasıl her şey yolunda mı?
Bizde miniklerle ders çalışıyoruzYegenle birlikte ders çalışıyoruz. Herkes nasıl her şey yolunda mı?
Sagol kaptanimKolay gelsin canim![]()
Burasida oyle guzel acik hava varkiBiz havalar isincak diye beklerken haftaya sağanak kar diyor![]()
Hersey yolunda kaptanYegenle birlikte ders çalışıyoruz. Herkes nasıl her şey yolunda mı?
Ben daha spor yapmadım.Kolay gelsin canim bizde temizlik yaptik cok bakamadim buraya
Simdi adimlara devam ediyorum![]()
Evet İstanbul. Neyse az kaldi martta bitince çiçekler açsın artık güneşte açsınİstanbul mu? Ooo bol yağmur.![]()
Ne çalışıyorsunuz? Minikler matematik mi yapıyor.Bizde miniklerle ders çalışıyoruz![]()
Valla içim kapandi hava cok fena kapali. Kışı hiç sevmiyorum artikSagol kaptanim
Burasida oyle guzel acik hava varki
Gunluk guneslik evde heryeri actim habire temizlil yapiyorum
Sonrada arkadasa gidicem
Hersey yolunda kaptan
Haril haril calisiyorum
Ari viz viz viz ari viz viz viz
![]()
BoyamaNe çalışıyorsunuz? Minikler matematik mi yapıyor.![]()
Daha erken bir eva yapsan adimi tamamlarsinBen daha spor yapmadım.![]()
Evet ruhum daraldı. Azcik güneşEvet İstanbul. Neyse az kaldi martta bitince çiçekler açsın artık güneşte açsın![]()
İyi dersler iyi boyamalar.Boyamaama ingilizce ödevi kizin
Bende hic sevmiyorum kisi Allah affetsinValla içim kapandi hava cok fena kapali. Kışı hiç sevmiyorum artik![]()