Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun bıdıkcım roybos çayı da ne ola
güney afrikada yetişen bir bitki çayı. kırmızı ver yeşil olmak üzere 2 çeşidi var. antioksidanca zengin.
kırmızı olanı daha çok seviliyor. hafif tatlımsı bir tadı var. yeşil olan da güzel ama. ben ilk yeşil olanı almıştım. şimdi kırımızısını içiyorum.

başka bitkilerle ve özellikle hindistanın assam çayıyla karıştırıyorlar. çok lezzetli bir bitki çayı.

Cordelia disardaydim canım 11.847 adım attım geldim kahve içiyorum

Büyük bardak sade türk kahvesi içtim kendime geldim 2 + 1 zor oluyor ama alışıyorum kızlar şimdiden 7000 adıma yaklaştım bir bu kadar da eve dönüşte olur videoyu yapamayacagim
Kızlar afiyet olsun.be. Ben de kahve içiyorum.
Maşallahın var Bu arada @She-Raa ve @DombiliKus bu hafta birincilik bizim diyor. Bence bizi geçemezler. Onlar ikinci olsun
Birinci belli 2. 3 . Yü takip etmiyorum.

Kizlar ben simdi evi toparlayip supurup silecem
Toz alinacak carsaflar degisecek

Ben kacar
kolay gelsinn, bende sabah yaptim o isleri :)
Hoşbuldum.Ara süren kilo verme yolculuklarıma şimdi if le devam etmeye karar verdim.Ama motivasyon için arkadaşa ihtiyacım var.
aa bende if yapiyorum, hos geldin birlikte guzel guzel veririz insallah kilolari :)
NİHAL
44
152cm
51-52
Evli
Anestezi Teknisyeni
1
Menopoz
Meme Ca(eylül 2018)
Sağlıklı ve dinç hissetmek,enerjimi korumak
hem hos geldin, hem cok gecmis olsun, ben de Berrin, 35 yasindayim, Hollanda da yasiyorum, cocugum yok, bir bankada proje yonetim uzmaniyim, simdilik evden calisiyorum, arada haftada 1 falan ofise gidiyorum. Boyum 165, kilom dun itibari ile 69.10 hedef kilom oncelikle 60 in altina dusmek ama olursa 55-56 falan :)
son kilolar biraz daha zor gidiyor ama birkikte yapariz bence :)
Şu an 55,3
aslında hedefim 50 ama artık çok zor veriyorum
beraber veririz hic merak etme :)
Kaptanim ben sabah 40 dk Leslie super burn yaptim. Youtube da var mi bilmiyorum, ben uygulamasi uzerinden yaptim. Linki burada cikar mi emin degilim ama koymayi deniyorum
Leslie super burn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…