- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Elmas değil miyiz biz tabi ki de 1. BizizMaşallahın varBu arada @She-Raa ve @DombiliKus bu hafta birincilik bizim diyor. Bence bizi geçemezler. Onlar ikinci olsun
Sorma iki gündürOpsiyonel zaten zorunluluk yok. 14000 adım diyorsun daha ne olsun
güney afrikada yetişen bir bitki çayı. kırmızı ver yeşil olmak üzere 2 çeşidi var. antioksidanca zengin.Afiyet olsun bıdıkcım roybos çayı da ne ola
Heyecanla bekliyorumSorma iki gündürazimleyiz pazartesine az kaldı
Kızlar afiyet olsun.be. Ben de kahve içiyorum.Büyük bardak sade türk kahvesi içtim kendime geldim2 + 1 zor oluyor ama alışıyorum kızlar şimdiden 7000 adıma yaklaştım bir bu kadar da eve dönüşte olur videoyu yapamayacagim
Birinci belli 2. 3 . Yü takip etmiyorum.Maşallahın varBu arada @She-Raa ve @DombiliKus bu hafta birincilik bizim diyor. Bence bizi geçemezler. Onlar ikinci olsun
Dün yediklerim bugün “rahatsız” etti demiş en sonL u c i a kırmızı takım coştu. Mavi kaptan nerdeeeeeeessssiinnn?
1. Biziz.
Yanlış yazmışsın canımmmm1. Biziz.
2. 3. Kim ilgilemiyore dedim. Taktik yok bam bam bam.
U want bamba1. Biziz.
2. 3. Kim ilgilemiyore dedim. Taktik yok bam bam bam.
Hadi gidelim canım bu maviler fenaa bizi lafa tutup spora gittilerKalk ortaaam spora
Kaptannnnn bize gülüyooollaaar.
Afiyet olsun canimKızlar afiyet olsun.be. Ben de kahve içiyorum.
Birinci belli 2. 3 . Yü takip etmiyorum.
kolay gelsinn, bende sabah yaptim o isleri :)Kizlar ben simdi evi toparlayip supurup silecem
Toz alinacak carsaflar degisecek
Ben kacar
aa bende if yapiyorum, hos geldin birlikte guzel guzel veririz insallah kilolari :)Hoşbuldum.Ara süren kilo verme yolculuklarıma şimdi if le devam etmeye karar verdim.Ama motivasyon için arkadaşa ihtiyacım var.
hem hos geldin, hem cok gecmis olsun, ben de Berrin, 35 yasindayim, Hollanda da yasiyorum, cocugum yok, bir bankada proje yonetim uzmaniyim, simdilik evden calisiyorum, arada haftada 1 falan ofise gidiyorum. Boyum 165, kilom dun itibari ile 69.10 hedef kilom oncelikle 60 in altina dusmek ama olursa 55-56 falan :)NİHAL
44
152cm
51-52
Evli
Anestezi Teknisyeni
1
Menopoz
Meme Ca(eylül 2018)
Sağlıklı ve dinç hissetmek,enerjimi korumak
beraber veririz hic merak etme :)Şu an 55,3
aslında hedefim 50 ama artık çok zor veriyorum
Kaptanim ben sabah 40 dk Leslie super burn yaptim. Youtube da var mi bilmiyorum, ben uygulamasi uzerinden yaptim. Linki burada cikar mi emin degilim ama koymayi deniyorumBen yapmayi planladigim videoyu paylasiyorum günlük. Hoşunuza giderse onu ya da kendi seçtiğiniz/sevdiğiniz başka bir programı takip edin. Bu arada paylaştıklarım uzun olabilir 30-45 dk gibi seçtiğiniz bir süre de yapabilirsiniz. Hareketlenelim de her türlüsü mübah
Teşekkürler kaptanım.Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?