- 24 Haziran 2016
- 7.509
- 26.533
- 548
Selam canım napiyosunuz kusura bakmayın gelemiyorum gelicem dedim yalancı ciktimHayırlı Cumalar sayfamızın sevgili onur üyeleri.
@Mefkurem @askrhpozitif @Bal0ncuk @Kmsl Hnd @Zeynep_Nihal @aypare ackerman @masal_19 @sulisim @kackaloribu @Emma3 @MaYa_MiLa @aytozuvegece @oya17
Hayırlı Cumalar sayfamızın sevgili İzinli Üyeleri
Sen iyi ol da hazır olduğunda gelirsin.Selam canım napiyosunuz kusura bakmayın gelemiyorum gelicem dedim yalancı ciktim
Kaptan temizlikle boğuşuyorL u c i a kırmızı takım coştu. Mavi kaptan nerdeeeeeeessssiinnn?
Boşver hafta sonu eğlensinler cuma günü görüşürüz
Kaptan temizlikle boğuşuyorhalıları vermiştim bahar gelmedi ama ben temizliğine giriştim sandalyeleri koltukları siliyordum daha duvarlar var
Boşver hafta sonu eğlensinler cuma günü görüşürüz
Teşekkürler cordeliacımtmm kaptanım kolay gelsin.
Sağol canım idare ediyorum napiyimSen iyi ol da hazır olduğunda gelirsin.
İyiyiz canim. Sen nasılsın?
Kolay gelsin kaptanimTeşekkürler cordeliacım
Sen iyi olda canim gelirsin biz burdayızSelam canım napiyosunuz kusura bakmayın gelemiyorum gelicem dedim yalancı ciktim
Ramazanda regl oldugunda yapsan temizliği canimKızlar benim de iyi bir temizliğe başlamam lazım daha havalar da tam ısınmadı ama ev temizlik istiyor ramazan öncesi mi yapsam ramazan da yapsam bayrama mi hazır olsa bilemedim
Çok teşekkür ederim tatlişkoomHosgeldin canim her zaman gelebilirsin sohbete
Badanayi yazin yaptirirsinKahve molası verdim şimdi düşündüm de badana mı yaptırsambıdaha halıları kaldır yap ramazan gelıyor
Oyyy aklını seveyimAyy çok tatlı. Profiide ki resimler yüzünden sen gelmişsin aklıma. Kiraz en sevdiğim meyvedir. Kiraz candır.
Hosgeldin cnmŞu an 55,3
aslında hedefim 50 ama artık çok zor veriyorum
HoşbuldumHosgeldin cnm
Sağol kaptanım insallahSen iyi olda canim gelirsin biz burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?