Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Artık 6 lere kaç aydir inemedim inmek isriyorum inşallah görürürm bende iniş çıkışlı
Hollandadaymıydın oradaki müstakil evlere bayılıyorum gurbetçi aile var onu izliyorum

Afiyet olsun canım
Kııısss bu saatte kalkılır mı
aynen oyle canım insa güzel olacak dün yediklerimi yazdigimda hic agzimı kapatmadıgimi gördüm menu yazmak bana iyi geliyor nirmalde zaten bugun sporda yapicam insa firsat bulursam
Harikasın canım menü yaz, çünkü bizden çekinir illa ki frenlersin kendini. Bir de bizim menüleri incele fikir olsun sana. Spor ile de daha hızlı inceleceksin. Sen kaç kiloydun unuttum…

aynen oyle canım insa güzel olacak dün yediklerimi yazdigimda hic agzimı kapatmadıgimi gördüm menu yazmak bana iyi geliyor nirmalde zaten bugun sporda yapicam insa firsat bulursam
Selam cnm
Bak havalar cok guzel cik disari yuru
Hele sizin orda bisiklet surmek cok guzel
Ben hep bisiklet surerdim oradayken
Brukselde maganda dolu bisikletle cikmaya korkuyorum valla

Cicikuşum hedef 14000 adım

Diyet konusunda epey bilgiliyim.Hayatimdan şekeri çıkardım ve karbonhidrat .11 gündür bunlar yok.Ama ben tamamen çıkardım hiç kacamagim yok .
o zaman hadi hakkinda hayirlisi olsin diyelim, bu kadar hizli veriyorsan spora da yuklenmeni oneririm, sarkma olmasin
balakim lale sezonu bitmezse belki Mayis basi kayinvalidemleri alip gelicem Turkiye den knlarla gider gezeriz bilmiyorum :) birileri bahanemiz olsunda vereceksek o parayi bari bir kez verelimndiye bekliyorum resmen
Teşekkür ederim bitanem bana hayıt tohumu bir şey yapamaz yapsa da döngü yoluna girmez geçici olur tatlım menopoza girdim bir yıl oluyor. arada bir yokluyor pedimle hazırlıklıyim davetsiz misafire.
abla eger erken menopoz gibi bi durum varsa hayit tohumunu her gun kullananlarda menopozu geri cevirdigi insanlar taniyorum, tam menopoz baslangicindayken benim tavsiyemle baslayip sonra bana cok dua etmislerdi. birkac sene ileri atmisti hayit tohumu menolozlarini.
Menopoz artik cok erken yaslarda oluyor ya
Eskiden 60dan sonra menopoza girilirmis
Benim bi arkadasim 30 yasindz girdi
Annem 40 falandi sanirim
Menopoza kadar cocuk yaptim yaptim
ya aslinda 30 asiri erken, eger erken yasta redl olmaya baslamissaniz daha erken menopoza giriliyor, cocuk dogurmak da menopoz yasini ileriye atiyor. dogum sayisi da fark ettiriyor yani ama ben 60 da kesilen duymadim, genelde 45-55 arasinda bitiyor benim cevremde
Ben de yapayım. Zipzip- beni geçecek. Tavşan gibi nasılsa yenerim deyip yatıyorum. Sonum benzemesin.
yap yap ben yaltim geldim 1 saat leslie yaptim hizlandirilmis 5 mil :)
Artık 6 lere kaç aydir inemedim inmek isriyorum inşallah görürürm bende iniş çıkışlı
Hollandadaymıydın oradaki müstakil evlere bayılıyorum gurbetçi aile var onu izliyorum
gorursun insallah cnaim benim

yaa daha guzelleri insallah kolaylikla senin olsun. Biz de bahcelk bir evde oturuyoruz. Ama suan ev fiyatlari asiri artti iyiki pandemiden once acele edip almisiz diye sumrediyoruz. Simdi cok daha kotu evler 1,5-2 katina bizim evimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…