8916
Ben de yapayım.Hanimlar ben spora kactim, daha oturursam cok vakit kaybedicem. Yine gelirim firsat bulunca
Tabanları yağlayıp kaçan Şener Şen imocisi ....ile aha da gittim
Kilo mu demesem mi? Biz burda saat başı tartilip konuşuyoruz. Rahat ol biz ne kilolar gördük.Ay kilomu demesem ..Hedefim kendimi iyi hissedicegim şekilde hafiflemek.Bazi alışkanlıklardan ebediyen kurtulmak (ekmek gibi)
Artık 6 lere kaç aydir inemedim inmek isriyorum inşallah görürürm bende iniş çıkışlıAhh seni ben anlarim, 4,5 sene oncede biz Hollanda ya goctuk turkiyeden, 2 sene issiz kaldim. Once ingilizcemi gelistirmem sonra Hollandaca ogrenmem gerekti. Burada verdigim 10 kiloyu o hollandaca kursudna geri aldim ben ahaha. Yaa bu surecte kendini yalniz hissedersen, yeni bir ulkede yeni bir duzen kurarken lutfen yaz bana. Ben Eindhovenda yasiyorum belcikaya uzak degil. Cok darlanirsan atlar gelirim bile. Ya ne kadar bile isteye gelse bile insan, bambaska bir ulkeye entegre olmak coook zor bir surec ve cogu yakinina da bunu anlatamiyorsun. Burada da bir kiz kardesin var Berrin kos de ben gelirim :)
ay bende tam tersi haftasonu bool adim hafta ici ancak gunu kurtariyorum
ben de yarin 68 i gormek istiyorum iki gundur bi mehteran gibi bi ileri bi geri giditor kilom, yarin hedef 68 kusur
sen de umarim 6 lari gorursun ortim
ay cok gecmis olsun canim benim, benimde kp 6 sene once boyundan ameliyat olmustu kemiklerini kesip vida taktilar yerine ama cok zorlu bir surecti, cok sukur simdi iyi ama cok dikkat ediyor
Merhaba eppek arasi, ben eski yenilerdenim, 2019 da 9. takimla 10 kilo vermistim sonra is guc vs derken pek gelemdim brualara simdi verdiklerimi geri almis olarak dondum
Ben Berrin bu arada, Hollanda'da yasiyorum, 35 yasindayim, evliyim, cocugum yok henuz, 2 kedi var. Mahallenin deli kedili kadini gibiyim azicik :) Burada bir bankada proje yonetim uzmani olarak calisiyorum, simdilik evden calisiyorum.
Bende adimalra devam edeyim.Ben de yapayım.Zipzip- beni geçecek. Tavşan gibi nasılsa yenerim deyip yatıyorum. Sonum benzemesin.
Boşver onları, bugün benim uyku günümÇocuklar kediler koca evde uğraşıyordur.
EvvetUyuyor olabilir abla
Gitmedim uyuyomBurada da ben uğraştıriyorum başını alıp nere gitsin di mi
EveeetPazar günleri cok uyuyorum demisti daha önce
Migim çık artık şu magazin batağındanMagazin haberler
Boynozlu paylaşımlar ebey çogalmış
Bide berk atan youtuber sevgilisi selin yagcıoğllu ayrılmışşş
Aman banane
Berk atan hiç tipim degildi
Tipin olsaydi ne olacaktiMagazin haberler
Boynozlu paylaşımlar ebey çogalmış
Bide berk atan youtuber sevgilisi selin yagcıoğllu ayrılmışşş
Aman banane
Berk atan hiç tipim degildi
Tünaydın ablacim bak nasil taniyorum seniTünaydııııın
Boşver onları, bugün benim uyku günüm
Evvet
Gitmedim uyuyom
Eveeet
Kııısss bu saatte kalkılır mıAfiyet olsun canım
Harikasın canımaynen oyle canım insa güzel olacak dün yediklerimi yazdigimda hic agzimı kapatmadıgimi gördümmenu yazmak bana iyi geliyor nirmalde zaten bugun sporda yapicam insa firsat bulursam
Evet canımTünaydın ablacim bak nasil taniyorum seni
Selam cnmaynen oyle canım insa güzel olacak dün yediklerimi yazdigimda hic agzimı kapatmadıgimi gördümmenu yazmak bana iyi geliyor nirmalde zaten bugun sporda yapicam insa firsat bulursam
Evet canımboşuna kaptan olmadın herhalde
Cicikuşum hedef 14000 adımBende bir itirafta bulunayımçocuğum hayatta yemez, dün akşam börek isteyesi geldi. Buzlukta milföy vardı, bir kaç parça peynirli börek yaptım. İrademe hakim olamadım, bir parça yemiş bulundum, saat 9 gibiydi Bugün telafisini yapacağımı düşünüyorum. Hadi She-Raa , hafta yeni başlıyor.
Süpersin canımGünaydınnn herkese mutlu pazarlarSabah kahvemi içtim, sporumu yaptım. Şimdi işe güce devam.
Eki Görüntüle 3020225
30 dk tüm vucüt antreman
Cordelia _ASTRAL_ She-Raa
o zaman hadi hakkinda hayirlisi olsin diyelim, bu kadar hizli veriyorsan spora da yuklenmeni oneririm, sarkma olmasinDiyet konusunda epey bilgiliyim.Hayatimdan şekeri çıkardım ve karbonhidrat .11 gündür bunlar yok.Ama ben tamamen çıkardım hiç kacamagim yok .
balakim lale sezonu bitmezse belki Mayis basi kayinvalidemleri alip gelicem Turkiye den knlarla gider gezeriz bilmiyorum :) birileri bahanemiz olsunda vereceksek o parayi bari bir kez verelimndiye bekliyorum resmenBrukselden tur kalkiyo 50 euro gidis ve giris icinde
Benim kizin arkadasi gidiyomus annesiyle o istedi
Bende kendime esime ve kizima aldil 52 euro odedim kendi sahsi arabamizla gidicez bizde
Sadece giris 32 euro, pahali bencede ama gidelim gorelim bende gormedim inanki. Su yasima geldim oraya gitmemisim sasirdim
Canim bilmiyorum ya ramazanda ben hic kilo verdigimi hatirlamiyorum
Cok gec iftat yapiyoruz benim bunyem kilo almaya cok musaiit
Taaa 10da yemek yenirse 4, 5 saat icinde yedikleri' ictiklerin hizlandirilmis gibi oluyo
Ben gençken okulda oluyoduk kosa kosa eve gelip oruc acardik cunku saat 4bucuk civari falandi ne guzel oluyodu oyle ya
Bu yil bende senin dedigin gibi yaparim diye dusunuyorum
Hurma +su ve corba sonra namaz molasi
Sonra dengeli beslenmek adina tabagima koyarim diyorum ama bakalim ne kadar dayanabilirim
abla eger erken menopoz gibi bi durum varsa hayit tohumunu her gun kullananlarda menopozu geri cevirdigi insanlar taniyorum, tam menopoz baslangicindayken benim tavsiyemle baslayip sonra bana cok dua etmislerdi. birkac sene ileri atmisti hayit tohumu menolozlarini.Teşekkür ederim bitanembana hayıt tohumu bir şey yapamaz yapsa da döngü yoluna girmez geçici olur tatlım menopoza girdim bir yıl oluyor. arada bir yokluyor pedimle hazırlıklıyim davetsiz misafire.
ya aslinda 30 asiri erken, eger erken yasta redl olmaya baslamissaniz daha erken menopoza giriliyor, cocuk dogurmak da menopoz yasini ileriye atiyor. dogum sayisi da fark ettiriyor yani ama ben 60 da kesilen duymadim, genelde 45-55 arasinda bitiyor benim cevremdeMenopoz artik cok erken yaslarda oluyor ya
Eskiden 60dan sonra menopoza girilirmis
Benim bi arkadasim 30 yasindz girdi
Annem 40 falandi sanirim
Menopoza kadar cocuk yaptim yaptim
yap yap ben yaltim geldim 1 saat leslie yaptim hizlandirilmis 5 mil :)Ben de yapayım.Zipzip- beni geçecek. Tavşan gibi nasılsa yenerim deyip yatıyorum. Sonum benzemesin.
gorursun insallah cnaim benimArtık 6 lere kaç aydir inemedim inmek isriyorum inşallah görürürm bende iniş çıkışlı
Hollandadaymıydın oradaki müstakil evlere bayılıyorum gurbetçi aile var onu izliyorum
HarikasınGünaydınnn herkese mutlu pazarlarSabah kahvemi içtim, sporumu yaptım. Şimdi işe güce devam.
Eki Görüntüle 3020225
30 dk tüm vucüt antreman
Cordelia _ASTRAL_ She-Raa
Gerek görsem yazardım.Saat başı tartilmiyorum.Bu ne laubali bir konuşma böyle.Kilo mu demesem mi? Biz burda saat başı tartilip konuşuyoruz. Rahat ol biz ne kilolar gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?