Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Telefonu evde iş yaparken neremize koyuyoruz yaa hiç adimim yokki ama bugün adım veya spor belirtemeyecegim ama diyette sıkıntı yok sürekli laptop başındayiz hatta başka şehir bile düşünür olduk şaka gibi bir haldeyiz Bursa ile ilgili olan varmı bilen eden neresinde yaşanır ilkokulu güzel olan semtle ???

Cuma gününden beri DİYET YOK, SPOR YOK,MORAL YOK,Ama ağlamak online sizleri okuyup motive olmaya çalışıyorum ablamsen noruyon
Arabayla gelemem yakıt fiyatları malum Otobüs bilet fiyatları tavan beni oraya getirme cuma gününden beri her ne olduysa geçti gitti önüne bak elimden kimse alamaz seni aaa delirme ve delirtme
Hayat kısa kuşlar uçuyor demiş şair.
Bugün ne oluyor bana anlamıyorum hep kizasim var ama kendime şimdilik engel olicim
Zeynoşum gurbanim. Derin derin nefes alıyor bir kahve bir kare çikolatayı götürüyoruz. Şimdi tane tane acele etmeden anlat bakim. Yalniz değilsin arkanda ablan var. Ben nörüyüm -Allah eksikliğini göstermesin- başımın belası pastelfitim beni geçti ona ulaşmaya çalışıyorum. Vurdum kendimi yollara evin yolunu kaybettim. Caninin sıkıntısını nasıl giderebilirim söyle bana.

Telefonu en güvenilir yerimiz olan boynumuza asıyoruz. Bursa güzel şehir. Kiralar çok pahalı yalnız. 2000' den aşağı Yıldırım' da vardır. İlkokulu güzel Nilüfer var yalnız biraz lüks bir semt ama çok elit. Ben Gemlik' te oturuyordum sahil kenarında çok güzel şirin bir merkez ilçe. Bursa'ya 25 km. Okulları fena değildi.

Şuanlik sürecimiz nasıl devam edicek bilmiyoruz ama 3 e gecicek oğlumu düşünerek yol alicam işten istifa edip işsizlik maaşı derken eşimin işi oraya geçebiliyor mu diye yarın konuşucak Gemlik kulağa hoş geldi ztn merkez istemiyorum açıkçası İstanbul'dan kacicaksam mesela İstanbul gibi uzak durulucak ne biliyim esenler Bağcılar gibi ilceler varsa soyleyin hiç bakmayalim şehirden indim koye olmasın durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…