Patron çıldırdıHedef 30.000 benim.
Hosbuldum canimHoşgeldin canım
İyiyiz sen nasılsın
Evet soğuğu yetecek
Ahh aşkım ahh, pazar sabahları off oluyorum artık öğren. Benim de dinlenmem gerek
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınaİyiyim Allaha sukur
Pztesi bebisimi görmeye gidicem insallah güzel haberlerle gelirim
Cuma gününden beri DİYET YOK, SPOR YOK,MORAL YOK,Ama ağlamak online
Neyin var böyleCuma gününden beri DİYET YOK, SPOR YOK,MORAL YOK,Ama ağlamak onlinesizleri okuyup motive olmaya çalışıyorum ablam sen noruyon
Hayırlı güzel evlat olsun, sağlıkla kucağıniza alın inşallahİyiyim Allaha sukur
Pztesi bebisimi görmeye gidicem insallah güzel haberlerle gelirim
Arabayla gelemem yakıt fiyatları malumCuma gününden beri DİYET YOK, SPOR YOK,MORAL YOK,Ama ağlamak onlinesizleri okuyup motive olmaya çalışıyorum ablam sen noruyon
Telefonu en güvenilir yerimiz olan boynumuza asıyoruz.Telefonu evde iş yaparken neremize koyuyoruz yaahiç adimim yokki ama bugün adım veya spor belirtemeyecegim ama diyette sıkıntı yok sürekli laptop başındayiz hatta başka şehir bile düşünür olduk şaka gibi bir haldeyiz Bursa ile ilgili olan varmı bilen eden neresinde yaşanır ilkokulu güzel olan semtle ???
Hayirdir inşallah canım neyin varCuma gününden beri DİYET YOK, SPOR YOK,MORAL YOK,Ama ağlamak onlinesizleri okuyup motive olmaya çalışıyorum ablam sen noruyon
Hosgeldin canimHolaaaaarabbim çok şükür evime girdim ve telefonu elime aldım
Ablasının gülü sen hayırdır yaaCuma gününden beri DİYET YOK, SPOR YOK,MORAL YOK,Ama ağlamak onlinesizleri okuyup motive olmaya çalışıyorum ablam sen noruyon
Hoşbulduk canım. Bu kadar tempo bana göre değil ben bir ev kuşuyumHosgeldin canim
Oglun mutlu olmustur ama onun icin degerHoşbulduk canım. Bu kadar tempo bana göre değil ben bir ev kuşuyum
Şuanlik sürecimiz nasıl devam edicek bilmiyoruz ama 3 e gecicek oğlumu düşünerek yol alicam işten istifa edip işsizlik maaşı derken eşimin işi oraya geçebiliyor mu diye yarın konuşucak Gemlik kulağa hoş geldi ztn merkez istemiyorum açıkçası İstanbul'dan kacicaksam mesela İstanbul gibi uzak durulucak ne biliyim esenler Bağcılar gibi ilceler varsa soyleyin hiç bakmayalimTelefonu en güvenilir yerimiz olan boynumuza asıyoruz.Bursa güzel şehir. Kiralar çok pahalı yalnız. 2000' den aşağı Yıldırım' da vardır. İlkokulu güzel Nilüfer var yalnız biraz lüks bir semt ama çok elit. Ben Gemlik' te oturuyordum sahil kenarında çok güzel şirin bir merkez ilçe. Bursa'ya 25 km. Okulları fena değildi.
Evet bugün iyi eğlendi yapacak bir şey yok ben yaşlanınca aynısını yapar inşallahOglun mutlu olmustur ama onun icin deger
Hoş geldin tatlımHolaaaaarabbim çok şükür evime girdim ve telefonu elime aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?