- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
gül zaten cok komik ben de anlatirken kendime guluyorumPenguenlere çok güldüm kusura bakma
olursun canim ben de 76 dan geldim buraya. Bir de benim genetik hormonal benim kilo almami tetikleyip bir de zayiflama engel olan rahatsizlogim var (pkos-polikistik over sendromu) ona ragmen verdim. Ama diyetisyen destegiyle. Yoksa asiri zor kilo veren bir insanim. 1 subatta 74 kiloydum, bu kiloya da diyetisyen sayesinde 1 ayda geldim. Ama her gun 40 dk dan fazla spor yaptim ve listeme neredeyse harfiyen uydum.gewezebidik şimdi kilona baktım da ne güzel imrendim valla. 69 kilo olsam incecik görünürüm boylarımız da aynıymış off offffff
canim ben eskiden de cok yururdum, yuruyuz genel kilo vermene yardimci ama gobek ozelinde neredeyse hic etkisi yok. Benim senelerce zayifken bile gobegim vardi. Suan kilom cok daha fazla olmasina ragmen karin kaslarimi goruyorum ve tamamen Lesli etkisim Ayaktada olsa cok karin calistiriyor. Aa bak oncesi sonrasi olcumlerimi paylasayim sizinle birazdan.Ben 7yedim oraya kadar saydim gerisi yok du
Sagol kaptanim
Bise dicem ya benimde gobeksel problemim var yuruyus eritirmiki acaba yaa
Terazi burclari oyledir genelde ya
Hemen kanarlar poncikler
Hih iste terazi diyorum baska bise demiyorum
Benide sevdinmi acep
Sağlıkla yaşa gevezemyaa ablamm ben de seni cok sevdim
ya eger enerjonnolur zor gelmezse Jillian nin 30 days shredini yapmiatim 3 video var her birini 10 gun yapiyorsun 30 gunluk bir program. Inanilmazz fark ettirmisti eskiden yaptigimda. Ama suan ona zaman ayiramiyorum cok. yani hareketler epey zor ve yarim saatin sonunda cok terlemis oluyordum, sonrasinda biraz kendime gelmek icin zamana ihtiyacim oluyordusimdilik yuruyus ve leslieyle devam ediyorum ben :) ama coook etkili oneririm.
evettipim tam karadenizli kadini, turtugunu koparan bir karakterim var ama boyle her seye inanan bir tarafimda var
ayy kiyamam, yaa eslerin o farkinda olmadan guzumuze vuruklarisıkma canini, oraya ozel calis bence cok hizli toparlarsin
TamamHoşgeldin canım
İyiyiz sen nasılsın
Evet soğuğu yetecek
Ahh aşkım ahh, pazar sabahları off oluyorum artık öğren. Benim de dinlenmem gerek
Hay allahım yarabbimTamam
Pazar günlerini oldum olası sevmezdim zaten
ahh zaten farkinda degiller bilseler soylemelezler oyle Ama sıkma canini bana sorarsan Leslie ile basla sonra jillianla devam et etkisini gorursun. Ben suan baktigimda kilom fazla olmasina ragmen karnimda 3 dikey cizgi var o kaslari gosteren ve hepsi Leslie sayesindeBilerek yapmadi ama halime üzüldü gibi hissettim sadece şaşırdı bir an aslinda. Bende yüksek kg verdigim icin böyle şeyler olacak diyebildim...
Leslie kaç yapiyosun ?ahh zaten farkinda degiller bilseler soylemelezler oyle Ama sıkma canini bana sorarsan Leslie ile basla sonra jillianla devam et etkisini gorursun. Ben suan baktigimda kilom fazla olmasina ragmen karnimda 3 dikey cizgi var o kaslari gosteren ve hepsi Leslie sayesinde
Sarkik degil aslinda ama oradan kilo aliyorum benGöbeğin sarkik mi? Sarkmissa yürüyüş yeterli gelmez. Ağırlıklı antreman gerekirmiş hatta az once biraz arastirdim
Hayatım erken kalkmışsındır ondan, bana da gün bittiUfff saat daha 16.30 bile olmamış, ne uzun gün yaa
Berk Atan kim? Selin Yağcıoğlu kim? (Bu kızı sanki duydum)Magazin haberler
Boynozlu paylaşımlar ebey çogalmış
Bide berk atan youtuber sevgilisi selin yagcıoğllu ayrılmışşş
Aman banane
Berk atan hiç tipim degildi
Sarkik değilse belki yürüyüşte iyi gelirSarkik degil aslinda ama oradan kilo aliyorum ben
Butun yaglar orda toplanmislar
Evet maalesef 7de uyandim. Oglene dogru cocuklar uyurken yattim ama uyudum mu uyumadimmi bilmiyorumHayatım erken kalkmışsındır ondan, bana da gün bitti
aminn hepimiz saglikla yasayalimSağlıkla yaşa gevezem
Her insanın iki tarafı olmalı yani tatlı sert .
Dışı çıtır içi pammik tıpkı senin gibi
ya ben onun uygulamasina uye oldum genelde onlardan farkli farkli yapiyorum. Cogunlukla 40 dakikaliklarindan. ama suna benzer seyler oluyor geneldeLeslie kaç yapiyosun ?
Leslieb3 tür o zaman sagol ben bir arastirayim
evet 3 mil gibiLeslieb3 tür o zaman sagol ben bir arastirayim
Ay insallah yaaaSarkik değilse belki yürüyüşte iyi gelir
Teşekkür ederim bu hafta başlıyorum. Yattigim yeter artik yaz geliyorevet 3 mil gibi
bence ozellikle skater hareketi ile knee lift yani dizleri yukari cekme hareketi asiri ise yariyor. sanki ayakta mekik cekiyormussun gibi oluyor o hareketlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?