Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan Elhan , Zipzip- Zipzip- , fesang fesang ,@pastel34 Allah razı olsun kızlar.valla laf olsun diye demiyorum çok sağolun.cuma günü doktor randevum vardı.beni nöroloji uzmanına muayene olmamı söyledi.cuma gününden beri atak geçiriyorum nefes alamıyorum tikaniyorum.basim dönüyor.migdem bulanıyor.bayilacak gibi oluyorum.degisik bir baş ağrısı var.cumleyle ifade edemiyorum.zar zor randevu buldum ama en son emar makinesinde atak geçirdim beni çıkardılar.noroloji kesin emar yada tomografi ister ben asla cektiremem😔sebepsiz ağlıyorum.kizim görmesin diye evde köşe bucak kaçıyorum.daha çok sebep varda.yeter sıkmiyayim. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim ♥️♥️♥️
Cok uzuldum Allah şifa versin canim. Acaba anestezili emar cektiremez misin

Hay Allah bu kadar ciddi sıkıntılar olduğunu bilmiyordum bitanem. Asla cektiremem deme. Senin durumunda hastalar için denedikleri bir yol vardır mutlaka. İki yıl önce Ramazan ayında benzer bir baş ağrısı yaşadım sanki milyonlarca iğne batiriliyor gibi ağrıyordu. Başımı yastığa koyamiyordum. İki saat arayla ağrı kesici içiyordum. Emarda falan da bir şey çıkmadı. Laroxly diye 10mglik bir depresan iyi geldi sonra geçti gitti.
Canım Allah şifa versin. Onu tetikleyen hayatında bir şeyler varsa onu çözmen lazım. Tez zamanda kolaylıkla kurtul inşallah. :dua:
Çok şükür geçmiş. Ama sende de migren var. İnşallah o da geçer. Meryem sultanım. ❤️

Kuzum neden bir derdi konuşunca sıkılacagımızı düşünüyorsun. Evet genel olarak pozitif olmaya çalışıyoruz çünkü enerji çok önemli ama acılar dertler hayatın içinde. Onları da paylaşacağız. Onları da dinleyeceğiz. Burda bunun için toplanıyoruz. Sen benim güzeller güzelleri prensesimsin. Bunu hiç unutma. Ve her şey mutlaka güzel olacak bunu da. Şöyle sıkıca sarılalım. :KK19::KK19:🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Arkadan ben de ikinize birden sarılıyorum. :KK74:

Çok şükür geçmiş. Ama sende de migren var. İnşallah o da geçer. Meryem sultanım. ❤️
Geçti bitanem çok teşekkür ederim. :KK36: Migrenden çok çok kötü bir agriydi. Neler geçmiyor ki. Migreni ilk anlarda yakalarsam önlemini alıyorum kordişim. İşte Ramazanin ilk iki günü gözümde büyüyor. Allah derdi olan sıkıntısı olan buradaki bütün hanım kardeşlerime sağlık şifa versin. :dua:

Back
X