Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim cnm
Hosgeldin tosbikcim
Benim küçük kustu yine musadenizle ben bi depresyona giriyorum
Geçmiş olsun cnm
Evde çamaşır, mutfak isleri halledildi kaptanim, biraz dinleneyim kalkacam

Siz bu adimlari nasil yapiyosunuz yaa kac saattir hic oturmadim 1200 adim olmuş
Oglana gecmis olsun insallah küçüğe gecmez cnm kızın diş sancisi vardir belki
Eline sağlık canım. Harikasın... @sardunya1038 nerdesin canım?
Siz sadece spor işine bakin, baska biseye karismayin belki kiz unutacak yazmayi
Kızlar sos için afiyet olsun, kolay gelsin diyen herkese sonsuz teşekkürler. Geçmiş yapamıyorum bana ozelden ulasabilirsiniz.
Kolay gelsin, afiyet olsun cnm

Ben bu sene hic bisey yapmadim

Elmaları cordelia istedi ben istemedim ki
Ben karşılıksız gönderirim bahçemde portakal ağacım yok ama istersen pazardan alıp gönderebilirim.
Aşk olsun abla adres at ne istiyosun zaten karsiliksiz yollarim pazartesi günü,bakma kiz eylule tarhana yollamis haberim yoktu bende karsilik vereyim dedim

Kirmizi takim icin yürüyor olsanda harikasin abla yaa. Özendim suan sana. Müzigim kulagimda bende yürüyebilmek isterdim ama ufakligim hasta biraz. Disari cikamiyorm
Çabuk iyileşir üzülme canım. Böyle böyle büyüyorlar sonra bütün emekler unutuluyor. Boyu devrilesice benim ex koca oğluma demiş ki sizi o mu büyüttü bakicilar baktı ... Allah seni bildiği gibi yapsın uykusuz gece sonrası sabah işe gittiğim günler hep unutuluyor. Çocuk hatırlamaz ki ne zaman baba olursa o zaman anlar beni ...tez zamanda ufakliginin şifa bulmasını senin de istediğin gibi güzel güzel dolasmani dilerim.

Bakicimi büyüttü

Aşk olsun abla adres at ne istiyosun zaten karsiliksiz yollarim pazartesi günü,bakma kiz eylule tarhana yollamis haberim yoktu bende karsilik vereyim dedim
Canımın içi valla takıldım sana ...çok sevindim tarhana gelmiş afiyet şifa olsun. Ben bir tek canlı canlı sana sarilamadigima yanarım. Oradaki günlerin kıymetini bilemedim hep erteledim sonra zaman bulamadım. Gerçi pandemi zamanına denk geldi kimse tedirgin olmasın diye ziyaret de yapamadık orası da ayrı dert...iyi yapmışsın Yasmin de sevinmiştir. Hediyeleşmek sünnettir zaten...onun adına karşılık denmez ..hatır bilirlik denir...

Hoşbuldum mekfurem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…