Çocuklar sık kusar Buşracim ...çık çabuk oradan.Benim küçük kustu yinemusadenizle ben bi depresyona giriyorum
Sen önce elmalarıni gönder kurtlanmadanSos yollarsan özelden ulasirim sana
Bana yasminsay 2kilo tarhana yollamis bende ona elma yolladim sen ne yollucan abla ona goreSen önce elmalarıni gönder kurtlanmadan
Teşekkür ederim cnmGecmis olsun canim
Hosgeldin tosbikcimKatılırım kaptanım ben başladım diyete 3 gündür spor ve diyet modum yerinde buhranım geçti çok şükür kızım okuluna alıştı ben de derslerime çalışabiliyorum herşey rayına oturdu tek eksiğim sizdiniz
Geçmiş olsun cnmBenim küçük kustu yinemusadenizle ben bi depresyona giriyorum
Evde çamaşır, mutfak isleri halledildi kaptanim, biraz dinleneyim kalkacamMAVİ TAKIM'IN AZİMLİ KIZÇELERİ
Adımlar atılmaya başlandı mı
Bugün yememize içmemize dikkat edelim canlarım....
Ben uyanır uyanmaz yürüyüşe başladım....
Sizdende bekliyorum aşkolar
Bu hafta zafer MAVİLERİN OLSUN
Kendinize iyi bakın herşeyin başı sağlık yapabildiğiniz kadar destekleriniz bekleniyor....
Oglana gecmis olsun insallah küçüğe gecmez cnmTunaydin kizlar dun buraya bakarken uyumusum sabah 6.30da cadi uyandi cildirmis gibi zir zirr sebepsiz agladi durdu bu saate kadar yeni uyudu ,hafta ici zorla kaldiriyoruz hanimefendiyiabi yine grip olmus ne diyoruz bu sarki tum annelere gelsin
Budaa gelirrr budaa gecerrrr
Alismaliyiz dayanmaliyizzzz
Siz sadece spor işine bakin, baska biseye karismayinEline sağlık canım. Harikasın... @sardunya1038 nerdesin canım?
Kolay gelsin, afiyet olsun cnmKızlar sos için afiyet olsun, kolay gelsin diyen herkese sonsuz teşekkürler.Geçmiş yapamıyorum bana ozelden ulasabilirsiniz.
Ben sana cukulata gondereyimBana yasminsay 2kilo tarhana yollamis bende ona elma yolladim sen ne yollucan abla ona gore
Kırmızı Takımın Yavru Kurtları
@nehir6161 @Tutku44 @CordeliaaElhan @sardunya1038 @Mellemmaltid @sena zeynep @aypare- Amine Busra
Bugün nasılsınız bakalım ❤
Dün cumaydı ödüller yenildi herşey geride kaldı bugünden itibaren menülere azami dikkat edelim lütfenBiliyorsunuz adım yarışı bugün başlıyor ve çarşamba günü son buluyor. 5 gün takım için elinizden geleni yapmanızı ve mümkün olduğunca adım atmanızı istiyorum Hepinize güveniyorum Menüleri yazmayı da unutmayalım lütfen. Galibiyete giden yolda menü avantajı ve spor avantajı çok işimize yarayacak
ZAFER BİZİM OLACAK
Yolla tabiki hayir diyemem ama sana yollamak burdan beni yorararyaBen sana cukulata gondereyim
Elmaları cordelia istedi ben istemedim kiBana yasminsay 2kilo tarhana yollamis bende ona elma yolladim sen ne yollucan abla ona gore
Kirmizi takim icin yürüyor olsanda harikasin abla yaa. Özendim suan sana. Müzigim kulagimda bende yürüyebilmek isterdim ama ufakligim hasta biraz. Disari cikamiyorm
Aşk olsun abla adres at ne istiyosun zaten karsiliksiz yollarim pazartesi günü,bakma kiz eylule tarhana yollamis haberim yoktu bende karsilik vereyim dedimElmaları cordelia istedi ben istemedim ki
Ben karşılıksız gönderirim bahçemde portakal ağacım yok ama istersen pazardan alıp gönderebilirim.
Çabuk iyileşir üzülme canım. Böyle böyle büyüyorlar sonra bütün emekler unutuluyor. Boyu devrilesice benim ex koca oğluma demiş ki sizi o mu büyüttü bakicilar baktı ... Allah seni bildiği gibi yapsın uykusuz gece sonrası sabah işe gittiğim günler hep unutuluyor. Çocuk hatırlamaz ki ne zaman baba olursa o zaman anlar beni ...tez zamanda ufakliginin şifa bulmasını senin de istediğin gibi güzel güzel dolasmani dilerim.Kirmizi takim icin yürüyor olsanda harikasin abla yaa. Özendim suan sana. Müzigim kulagimda bende yürüyebilmek isterdim ama ufakligim hasta biraz. Disari cikamiyorm
Bakicimi büyüttüÇabuk iyileşir üzülme canım. Böyle böyle büyüyorlar sonra bütün emekler unutuluyor. Boyu devrilesice benim ex koca oğluma demiş ki sizi o mu büyüttü bakicilar baktı ... Allah seni bildiği gibi yapsın uykusuz gece sonrası sabah işe gittiğim günler hep unutuluyor. Çocuk hatırlamaz ki ne zaman baba olursa o zaman anlar beni ...tez zamanda ufakliginin şifa bulmasını senin de istediğin gibi güzel güzel dolasmani dilerim.
Ciktim abla avm yaptım geldim kahvemi iciyorum buyrunÇocuklar sık kusar Buşracim ...çık çabuk oradan.
Afiyet olsun canımCiktim abla avm yaptım geldim kahvemi iciyorum buyrun
Afiyet olsun canim ❤Ciktim abla avm yaptım geldim kahvemi iciyorum buyrun
Canımın içi valla takıldım sana ...çok sevindim tarhana gelmiş afiyet şifa olsun. Ben bir tek canlı canlı sana sarilamadigima yanarım. Oradaki günlerin kıymetini bilemedim hep erteledim sonra zaman bulamadım. Gerçi pandemi zamanına denk geldi kimse tedirgin olmasın diye ziyaret de yapamadık orası da ayrı dert...iyi yapmışsın Yasmin de sevinmiştir. Hediyeleşmek sünnettir zaten...onun adına karşılık denmez ..hatır bilirlik denir...Aşk olsun abla adres at ne istiyosun zaten karsiliksiz yollarim pazartesi günü,bakma kiz eylule tarhana yollamis haberim yoktu bende karsilik vereyim dedim
InsaAllah canımHoşgeldin umarım geçici olmaz bu sefer kilo verirsin
İdare ediyoruz canım bizde bir şekilde napalim kış geldi mi hastalik çoğalıyor.
Tunydin canım
Güzel olmuş
Depresyona girmeye izin kaldırılmıştır.Ciktim abla avm yaptım geldim kahvemi iciyorum buyrun
Hoşbuldum mekfurem canımTeşekkür ederim cnm
Hosgeldin tosbikcim
Geçmiş olsun cnm
Evde çamaşır, mutfak isleri halledildi kaptanim, biraz dinleneyim kalkacam
Siz bu adimlari nasil yapiyosunuz yaakac saattir hic oturmadim 1200 adim olmuş
Oglana gecmis olsun insallah küçüğe gecmez cnmkızın diş sancisi vardir belki
Siz sadece spor işine bakin, baska biseye karismayinbelki kiz unutacak yazmayi
Kolay gelsin, afiyet olsun cnm
Ben bu sene hic bisey yapmadim
Çalışan annelerin çoğuna bakıcı yardımcı oluyor. Ki en küçük oğlum iki buçuk yaşına girinceye kadar çalışmadım. Bakıcı öğleye kadar bakıyordu ...Bakicimi büyüttü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?