Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çalışan annelerin çoğuna bakıcı yardımcı oluyor. Ki en küçük oğlum iki buçuk yaşına girinceye kadar çalışmadım. Bakıcı öğleye kadar bakıyordu ...
Sen bakmadinmi abla geri kalan zamaninda napicaksin hep calistik benim oglani 4yasinda biraktim benim büyük kiz bakti

Ne diyim yavrum...terk edilmenin acısını atamamis içinden...adam olsaydı zaten yanımda olurdu.
Aman abla evde de olsan ne iş yapiyosun cocuk bakıyorsun diyorlar. Ev işleri eksik olunca kafana kakarlar ancak. İkinci bebek dogduktan sonra islere yetisemeyince hep laf sokardi eşim bakici tutayim sana temizlikci bulayim. En sonunda bul getir dedim. Yetişemiyorum bu kadar net. Artik gördü öğrendi. Birşey yapsa lutfedip yapmis oluyordu baskalarinin yaninda bilerek yaptığı şeyi soyluyordu. O da basit seyler bulasik makina bosaltma doldurma gibi yada camasir katlama. Sonra bende cocuklari ona verip iş yapardim sen dur ben yaparim demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…