- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen bakmadinmi abla geri kalan zamaninda napicaksin hep calistik benim oglani 4yasinda biraktim benim büyük kiz baktiÇalışan annelerin çoğuna bakıcı yardımcı oluyor. Ki en küçük oğlum iki buçuk yaşına girinceye kadar çalışmadım. Bakıcı öğleye kadar bakıyordu ...
Ne diyim yavrum...terk edilmenin acısını atamamis içinden...adam olsaydı zaten yanımda olurdu.Sen bakmadinmi abla geri kalan zamaninda napicaksin hep calistik benim oglani 4yasinda biraktim benim büyük kiz bakti
Yazık nediyimki ablaNe diyim yavrum...terk edilmenin acısını atamamis içinden...adam olsaydı zaten yanımda olurdu.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Aman abla evde de olsan ne iş yapiyosun cocuk bakıyorsun diyorlar. Ev işleri eksik olunca kafana kakarlar ancak. İkinci bebek dogduktan sonra islere yetisemeyince hep laf sokardi eşim bakici tutayim sana temizlikci bulayim. En sonunda bul getir dedim. Yetişemiyorum bu kadar net. Artik gördü öğrendi. Birşey yapsa lutfedip yapmis oluyordu baskalarinin yaninda bilerek yaptığı şeyi soyluyordu. O da basit seyler bulasik makina bosaltma doldurma gibi yada camasir katlama. Sonra bende cocuklari ona verip iş yapardim sen dur ben yaparim demeye başladıNe diyim yavrum...terk edilmenin acısını atamamis içinden...adam olsaydı zaten yanımda olurdu.
Heee bendede
Evet kırmızı takim 7000 adimdayim
Ayaklarınıza sağlık kızlar
İki günlük menüsünü beraber paylaşacakmış canım haber verdiEline sağlık canım. Harikasın... @sardunya1038 nerdesin canım?
Nebilim kabak tadi veriyor sanirimNiye acaba
Ayaklarınıza sağlık kızlar
İki günlük menüsünü beraber paylaşacakmış canım haber verdi
Bende 10. 000 geçtim
Bi iş olmasada yürüyüş yapıyorum ablacım sol bacak pertEvde çamaşır, mutfak isleri halledildi kaptanim, biraz dinleneyim kalkacam
Siz bu adimlari nasil yapiyosunuz yaakac saattir hic oturmadim 1200 adim olmuş
Aman dikkat et canim kendini zorlamadan yürüBi iş olmasada yürüyüş yapıyorum ablacım sol bacak pert
6717 adim saatin sarzi yok. Telefonla yürüyüş yapacağım sos pişerken. Bu saatten sonra telefonun adımları olacak.Bende 10. 000 geçtim
Mecbur canım napim çekemeyenler varAman dikkat et canim kendini zorlamadan yürü
Mavi nasıl kırmızıya tokat attı ama6717 adim saatin sarzi yok. Telefonla yürüyüş yapacağım sos pişerken. Bu saatten sonra telefonun adımları olacak.
9815
Benim daha adımlar 3 bin olmak uzereMAVİŞŞLER TOPLANIN KIRMIZILILAR AĞZIMIZI YOKLUYOR HERŞEYİNIZI SÖYLEMEYİNAKŞAMA ŞAŞIRTIN BENİ ADIMLARLA HERŞEY HEPİMİZ İÇİN
Ooo süper sinir 15 mi
Aynen canim sınır 15.000Ooo süper sinir 15 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?