Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hiçte bilem
Bugün kabagin onderliginde geldikleri gibi gidecekler
Bende mi yapsam bu hafta kabak şuan çok karışmis durumdayım bugün planladigim gibi gitmedi
Bu kabak bi tek bende mi işe yaramıyor
Bende de çok etkili değil gibi
Hep öyle olur çocuklar hafta içi kalkmaz hafta sonu anne babalar uyuyacakya erkenden dökülürler ayağa çok geçmiş olsun baharım
Evet kırmızı takim 7000 adimdayim

Kaptanım 5503 adimdayim. En büyük kaptan bizim kaptan. Gurbettt42
Maşallah size
Ben sana cukulata gondereyim
Alman cikosu ve laktritz e bayılıyorum

Sinir küpüyüm . Sabah çocuklarla kahvaltıya gittim oğlum burnumdan getirdi. Sonra kıza alış veriş yapmaya gittim etmediğini bırakmadı. Kızıma dedim ben kardeşinle arabada bekliyorum sen git ne alacaksan al gel. Şimdi onu bekliyorum 8 000 adım atmışım fazla bile

Erkekler hep böyle abla. Yaptigin seyleri hic görmüyorlar. Hep akillari yetisedigimiz seylerde. Annelerin uykusuz geceleri yok sayilabilir mi hic. Annelerin hakki ödenmez.

O eski eşi kulaklarından tavana asmak lazım abla erkeklere ne kolay geliyor çocuk buyutmek

Erkekler hep böyle abla. Yaptigin seyleri hic görmüyorlar. Hep akillari yetisedigimiz seylerde. Annelerin uykusuz geceleri yok sayilabilir mi hic. Annelerin hakki ödenmez.
Bu yüzden de bir şekilde hak ettiklerini buluyorlar. Hayatın en ağır yükü kadınlarda. Kesinlikle hakkımız ödenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…