- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Tamam canım 5000 kaldıAynen canim sınır 15.000
Erken tamamlayim dedim az sonra annemler gelecek
Sende maşallah sanaSupersin canim
Kırmızı sos peşinde mavi çakal patlattı arada.Mavi nasıl kırmızıya tokat attı ama
Bende mi yapsam bu hafta kabak şuan çok karışmis durumdayım bugün planladigim gibi gitmediHiçte bilem
Bugün kabagin onderliginde geldikleri gibi gidecekler
Bende de çok etkili değil gibiBu kabak bi tek bende mi işe yaramıyor
Hep öyle olur çocuklar hafta içi kalkmaz hafta sonu anne babalar uyuyacakya erkenden dökülürler ayağa çok geçmiş olsun baharımTunaydin kizlar dun buraya bakarken uyumusum sabah 6.30da cadi uyandi cildirmis gibi zir zirr sebepsiz agladi durdu bu saate kadar yeni uyudu ,hafta ici zorla kaldiriyoruz hanimefendiyiabi yine grip olmus ne diyoruz bu sarki tum annelere gelsin
Budaa gelirrr budaa gecerrrr
Alismaliyiz dayanmaliyizzzz
Evet kırmızı takim 7000 adimdayim
Maşallah size
Alman cikosu ve laktritz e bayılıyorumBen sana cukulata gondereyim
Sinir küpüyüm . Sabah çocuklarla kahvaltıya gittim oğlum burnumdan getirdi. Sonra kıza alış veriş yapmaya gittim etmediğini bırakmadı. Kızıma dedim ben kardeşinle arabada bekliyorum sen git ne alacaksan al gel. Şimdi onu bekliyorum 8 000 adım atmışım fazla bileKırmızı Takımın Yavru Kurtları
Nehir6161 @Tutku44 Cordelia Elhan @sardunya1038 @Mellemmaltid M MissHayaLet @aypare- Amine Busra
Bugün nasılsınız bakalım ❤
Dün cumaydı ödüller yenildi herşey geride kaldı bugünden itibaren menülere azami dikkat edelim lütfenBiliyorsunuz adım yarışı bugün başlıyor ve çarşamba günü son buluyor. 5 gün takım için elinizden geleni yapmanızı ve mümkün olduğunca adım atmanızı istiyorum Hepinize güveniyorum Menüleri yazmayı da unutmayalım lütfen. Galibiyete giden yolda menü avantajı ve spor avantajı çok işimize yarayacak
ZAFER BİZİM OLACAK
Erkekler hep böyle abla. Yaptigin seyleri hic görmüyorlar. Hep akillari yetisedigimiz seylerde. Annelerin uykusuz geceleri yok sayilabilir mi hic. Annelerin hakki ödenmez.Çabuk iyileşir üzülme canım. Böyle böyle büyüyorlar sonra bütün emekler unutuluyor. Boyu devrilesice benim ex koca oğluma demiş ki sizi o mu büyüttü bakicilar baktı ... Allah seni bildiği gibi yapsın uykusuz gece sonrası sabah işe gittiğim günler hep unutuluyor. Çocuk hatırlamaz ki ne zaman baba olursa o zaman anlar beni ...tez zamanda ufakliginin şifa bulmasını senin de istediğin gibi güzel güzel dolasmani dilerim.
O eski eşi kulaklarından tavana asmak lazım abla erkeklere ne kolay geliyor çocuk buyutmekÇabuk iyileşir üzülme canım. Böyle böyle büyüyorlar sonra bütün emekler unutuluyor. Boyu devrilesice benim ex koca oğluma demiş ki sizi o mu büyüttü bakicilar baktı ... Allah seni bildiği gibi yapsın uykusuz gece sonrası sabah işe gittiğim günler hep unutuluyor. Çocuk hatırlamaz ki ne zaman baba olursa o zaman anlar beni ...tez zamanda ufakliginin şifa bulmasını senin de istediğin gibi güzel güzel dolasmani dilerim.
Aboww bi silkelen kendine gel canım geçen hafta yetişemiyorduk sanaBenim daha adımlar 3 bin olmak uzere
Sen 5. 000 yap canım etin ne budun ne yorma kendiniOoo süper sinir 15 mi
Kolay gelsin canım Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin....Kırmızı sos peşinde mavi çakal patlattı arada.
Geçti gibi canım nazara geldim galiba bi iki ufleseneAboww bi silkelen kendine gel canım geçen hafta yetişemiyorduk sanageçtim baş ağrın
He ya Elem tere fiş kem gözlere şişGeçti gibi canım nazara geldim galiba bi iki uflesene
Nefesin kuvvetliymisHe ya Elem tere fiş kem gözlere şiş
Onlara her şey kolay tatlım...O eski eşi kulaklarından tavana asmak lazım abla erkeklere ne kolay geliyor çocuk buyutmek
Anca boş konusmayi biliyorlarOnlara her şey kolay tatlım...
Bu yüzden de bir şekilde hak ettiklerini buluyorlar. Hayatın en ağır yükü kadınlarda. Kesinlikle hakkımız ödenmez.Erkekler hep böyle abla. Yaptigin seyleri hic görmüyorlar. Hep akillari yetisedigimiz seylerde. Annelerin uykusuz geceleri yok sayilabilir mi hic. Annelerin hakki ödenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?