Bilinçli yedik cnm biz vücudu sasirtalim diye yoksa hiç yiyesim yoktu benimharikasın abla ayaklarına sağlık
Geçmiş olsun canım. Takviye almıyorsanız tavsiye ederim. Karamürver şurubu ve easyfish kullanıyorum kızıma. Bu aralar biraz burun akıntısı var ama o da babasının şu soğuklarda hala tişört giydirmesindendir sanırım
Afiyet olsun canım. Akşam dolma ve çorba sırf karbon olmuş. Dolma bulgurludur inşallahGenel olarak fazla kalori almamışsın. Bu hafta full dikkat aç kalmadan sağlıklı sağlıklı zayıflayacağız inşallah
Mavi takımın menülerinde kırmızılardan daha fazla ödül var
Tunaydin canim ❤Tunaydin kizlar iki gundur yogunum takimada bakamadim
Bu havai fişek ne icin dun ogleden sonra girmistim en son ben fransiz
Afiyet olsun ne iyi yaptınızBilinçli yedik cnm biz vücudu sasirtalim diye yoksa hiç yiyesim yoktu benim
Hiçte bilemAfiyet olsun ne iyi yaptınızgeçen haftaki açlığın üstüne vücudunuz bi güzel sarılmıştır yediklerinize
Geçmiş olsun canimBenim küçük kustu yinemusadenizle ben bi depresyona giriyorum
Hosgeldin canimMerhaba fit kadınlarben yine döndüm kürkçü dükkanına
Mastersefi izlemedim kaptanım mantıklı ama güzel fikirMasterchef izliyor musun canim onum gibi iki takim oluşturuyoruz
Kirmizi ve mavi takim
En cok kilo veren kirmizi takim kaptani oluyor ,mavi takim kaptanini seciyor
Cuma gunu yuzdeler yarisiyor
Ilk sayfada daha açık yaziyor kurallar canim
Listeler devam etmis oluyor
Hoşbuldum canımHosgeldin canim
Seçmeler cuma gunu yapılıyor o zamana kadar bir takima dahil degilsin ama menu ve spor bildirmeye devam etmelisinMastersefi izlemedim kaptanım mantıklı ama güzel fikirben şimdi hangi takımdayım cuma günü mü belli olacak
Tamm kaptanım cumaya kadar dışardan yazacağımSeçmeler cuma gunu yapılıyor o zamana kadar bir takima dahil degilsin ama menu ve spor bildirmeye devam etmelisin
Bu kabak bi tek bende mi işe yaramıyorHiçte bilem
Bugün kabagin onderliginde geldikleri gibi gidecekler
Heee bendedeBu kabak bi tek bende mi işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?