- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.868
- 1.423
- 60
Teşekkür ederim bende 58 oldum artık yaşlandımSaanda maşallahhh o zaman bende 33 yaşındayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bende 58 oldum artık yaşlandımSaanda maşallahhh o zaman bende 33 yaşındayım![]()
Maşallahhhhh sana annemden 2 yaş büyüksünTeşekkür ederim bende 58 oldum artık yaşlandım![]()
Afiyet olsun canimHerkese iyi geceler,
Menüm
Sabah
Biraz menemen
5 tane zeytin
Çok az kuşburnu marmelatı
Peynir
1/2 dilim ekmek
Ara
1 dilim kek
Akşam
1/2 lavaşa çiğ köfte
3 parça kanat
Ayyy yazınca amma abartmışım
30 dk pilates evde
Anneye hürmetler sevgilerMaşallahhhhh sana annemden 2 yaş büyüksün![]()
Teşekkür ederim bende 58 oldum artık yaşlandım![]()
Tartim yok benim 1 lavaş yedim küçük diye güvenip cok buyuk değildiTartmak lazım. 1 dilim ekmek 24-25 gramdır. Eğer her bir lavaş 95-100 gram arasindaysa 4 dilim olur.
Mesela benim yaptıklarım 2 dilim ekmeğe eş oldu. Her biri ortalama 46-54 gram arası![]()
Ablacım bende son 3 yıldır var. Öncesinde fibromiyalji vardı , sırt bölümünde. Allah beterinden korusun hepimizi inşallahÇok geçmiş olsun o ağrıları bilirim bendede belimde kireçlenme kemik erimesi hafifte skolyoz var bir anlık harekette o ağrılar giriyor adım atmak bile işkence geliyor.
Çak kaptanım bendensin![]()
Oy kıyamam ben ona ya canım benim çok zor ya çocuklar özellikle bu kış hastalıklardan kurtulamadı bi türlü ya canım allah yardımcın olsun geçmiş olsun inşallahGünaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
Kızın benimle yaşıtmış ablaMaşallah kızımla yaşlarınıa yakın ikinixin oda 33 yaşında.
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
yorulmuşsundur;
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum ne gümüş leğenim var,
susamışsındır;
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim
acıkmışsındır;
beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam.
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
ayağını bastın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin. ( N. Hikmet)
Kalbi güzel, kendi güzel tatlım. Gülüme şiir yakışır dedim yüreğine hediye ediyorum.
Ailenle , sevdiklerinle ve bizimle sağlıklı, huzurlu çok güzel bir ömrün olsun.
İyi ki gelmişsin hayata, hayatımıza. Seni çok seviyorum. Ömür boyu dostluğumuzun, kardeşliğimizin sürmesini diliyorum.
D O Ğ U M G Ü N Ü N
K U T L U O L S U N
B İ T A N E M![]()
Kaçıncı kez hastalaniyor bilmiyorum ama 3.5 haftadir hastalik cekiyoruz kucuge de bulasir tekrar...Oy kıyamam ben ona ya canım benim çok zor ya çocuklar özellikle bu kış hastalıklardan kurtulamadı bi türlü ya canım allah yardımcın olsun geçmiş olsun inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Bu sene böyle, çocuklar hastalığı atamadı üzerlerinden. Bir doktora mı götürsen acaba. Tekrar tedavi gerekebilirGünaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
Ay inşallah bulaşmaz canım bu son olur da yavrum bir an önce kendine gelirKaçıncı kez hastalaniyor bilmiyorum ama 3.5 haftadir hastalik cekiyoruz kucuge de bulasir tekrar...
Günaydın canımHayırlı sabahlar kızlar
Günaydın kaptacımGünaydın teşekkürler canım.
Amin. Günaydın.
Günaydın.
Aminnnnn. Teşekkürler Günaydın.
Günaydın.
Çok teşekkür ederim.
Günaydın kaptanım.
Günaydın.![]()