- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Bilseydim geceden okur üflerdim bugün herkes cin gibi olurduNefesin kuvvetliymisdışarda buldum kendimi
Bı daha ki sefere artıkBilseydim geceden okur üflerdim bugün herkes cin gibi olurdu
Canım ev hanimligi da zor yirmi dört saat iş, tatilin yok. Çalışanlar için de zor hem ev hem dışarısı...Kısaca kadın olmak çok zor.Aman abla evde de olsan ne iş yapiyosun cocuk bakıyorsun diyorlar. Ev işleri eksik olunca kafana kakarlar ancak. İkinci bebek dogduktan sonra islere yetisemeyince hep laf sokardi eşim bakici tutayim sana temizlikci bulayim. En sonunda bul getir dedim. Yetişemiyorum bu kadar net. Artik gördü öğrendi. Birşey yapsa lutfedip yapmis oluyordu baskalarinin yaninda bilerek yaptığı şeyi soyluyordu. O da basit seyler bulasik makina bosaltma doldurma gibi yada camasir katlama. Sonra bende cocuklari ona verip iş yapardim sen dur ben yaparim demeye başladı
Abooo bu ne kız kesinlikle nazar var sende eve gitmeden hocaya gitYağmura yakalandım
Abla benim kaynanam alzaymır hastasiydi 1sene boyunca afedersin wc yi bile heryere yapiyordu bezini yırtıp atiyordu halilari tasiyip çöpe göturuyordu,1viyol yumurtayi çig cig yiyordu cimantoya varana kadar daha neler söyleyim sana,ama öldü cenazini evin icinde yikattim ben soydum bagladim falan,ama bunlarin hic biri gorünmedi biliyomusun, yani erkekler icin hersey onlara icin hava civaBu yüzden de bir şekilde hak ettiklerini buluyorlar. Hayatın en ağır yükü kadınlarda. Kesinlikle hakkımız ödenmez.
Canım ev hanimligi da zor yirmi dört saat iş, tatilin yok. Çalışanlar için de zor hem ev hem dışarısı...Kısaca kadın olmak çok zor.
Ne Gezer bende nazar olsa olsa şanssızlık olurAbooo bu ne kız kesinlikle nazar var sende eve gitmeden hocaya git
Bı daha ki sefere artık
O zaman evde kulaklığını geri tak oda oda dolaşNe Gezer bende nazar olsa olsa şanssızlık olurboşa hocaya masraf yapmaya gerek yok
Erkekleri boğasım geliyor şu anAbla benim kaynanam alzaymır hastasiydi 1sene boyunca afedersin wc yi bile heryere yapiyordu bezini yırtıp atiyordu halilari tasiyip çöpe göturuyordu,1viyol yumurtayi çig cig yiyordu cimantoya varana kadar daha neler söyleyim sana,ama öldü cenazini evin icinde yikattim ben soydum bagladim falan,ama bunlarin hic biri gorünmedi biliyomusun, yani erkekler icin hersey onlar icin hava civa
O benle yapışık zaten canım sözde kıza alındı ama hep ben el koyuyorumO zaman evde kulaklığını geri tak oda oda dolaş
Niye bu kadar gözleri kör ve Kadir kıymet bilmiyorlar kiAbla benim kaynanam alzaymır hastasiydi 1sene boyunca afedersin wc yi bile heryere yapiyordu bezini yırtıp atiyordu halilari tasiyip çöpe göturuyordu,1viyol yumurtayi çig cig yiyordu cimantoya varana kadar daha neler söyleyim sana,ama öldü cenazini evin icinde yikattim ben soydum bagladim falan,ama bunlarin hic biri gorünmedi biliyomusun, yani erkekler icin hersey onlara icin hava civa
Hic bilmiyorum canim hep öyle oluyor kiminin kocasi 4 4lük kiminin eltisi görumcesi bende hicbiri yokNiye bu kadar gözleri kör ve Kadir kıymet bilmiyorlar ki
Yanlız değilsin canım bende de yoklar koca İstanbul a sıkışmış gibiyimHic bilmiyorum canim hep öyle oluyor kiminin kocasi 4 4lük kiminin eltisi görumcesi bende hicbiri yok
Allah yardimcimiz olsun canimYanlız değilsin canım bende de yoklar koca İstanbul a sıkışmış gibiyim
Bi an üşüdüm niyeyseNebilim kabak tadi veriyor sanirim
Çekemeyen anten taksın napalımMecbur canım napim çekemeyenler var
Ayyy espriden anlamiyosun madamBi an üşüdüm niyeyse
Çekemeyen anten taksın napalım
Amin amin canım valla burası olmasa kafayi yerim herhaldeAllah yardimcimiz olsun canim
Cok merhametlisin Rabbim razi olsun senden. Ama dedigin gibi kul bilmez kiymet...Abla benim kaynanam alzaymır hastasiydi 1sene boyunca afedersin wc yi bile heryere yapiyordu bezini yırtıp atiyordu halilari tasiyip çöpe göturuyordu,1viyol yumurtayi çig cig yiyordu cimantoya varana kadar daha neler söyleyim sana,ama öldü cenazini evin icinde yikattim ben soydum bagladim falan,ama bunlarin hic biri gorünmedi biliyomusun, yani erkekler icin hersey onlara icin hava civa
Bende iptal etcektim üyeligimi dedim kafa dinleyim burda olmakta bazen beni yoruyor nedense,ama özelde kac kisi yazmis küseriz diye gidemedim nalet olsunAmin amin canım valla burası olmasa kafayi yerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?