Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım ev hanimligi da zor yirmi dört saat iş, tatilin yok. Çalışanlar için de zor hem ev hem dışarısı...Kısaca kadın olmak çok zor.

Bu yüzden de bir şekilde hak ettiklerini buluyorlar. Hayatın en ağır yükü kadınlarda. Kesinlikle hakkımız ödenmez.
Abla benim kaynanam alzaymır hastasiydi 1sene boyunca afedersin wc yi bile heryere yapiyordu bezini yırtıp atiyordu halilari tasiyip çöpe göturuyordu,1viyol yumurtayi çig cig yiyordu cimantoya varana kadar daha neler söyleyim sana,ama öldü cenazini evin icinde yikattim ben soydum bagladim falan,ama bunlarin hic biri gorünmedi biliyomusun, yani erkekler icin hersey onlara icin hava civa

Erkekleri boğasım geliyor şu an
Canım alzheimer hastalığını ve bakanların ne eziyet yaşadığını çok iyi biliyorum. Allah biliyordur yaptıklarını en azından vicdanın ve için rahat. Nankörler bilmez işte .

Niye bu kadar gözleri kör ve Kadir kıymet bilmiyorlar ki

Cok merhametlisin Rabbim razi olsun senden. Ama dedigin gibi kul bilmez kiymet...

Amin amin canım valla burası olmasa kafayi yerim herhalde
Bende iptal etcektim üyeligimi dedim kafa dinleyim burda olmakta bazen beni yoruyor nedense,ama özelde kac kisi yazmis küseriz diye gidemedim nalet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…